marcelin4 19.01.07, 09:40 Kiedy podałyście dziecku pierwszy soczek? Karmię piersią i dokarniam butelką. Mały ma 3 mce i tydzień. Słyszałam, że dzieciom karmionym sztucznie można podać wcześniej tj. ok 4 mca/ Pozdrawiam mamy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wacyn10 Re: Pierwszy soczek 19.01.07, 09:49 2 dni temu Ma 4,5 mies. Podałam hippa marchewkowy. Ładnie mu zagęścił kupkę a mały mlaskał i mu smakowało. Dziś już jednak nie chciał pić Odpowiedz Link Zgłoś
emilly4 Re: Pierwszy soczek 19.01.07, 09:49 Tak to prawda,moja cora juz w 4 miesiacu dostala swoja przydzialowamarchewke i jablko. A dzieciaczki na cycu chyba teeez moga juz sobie cos dziabnac Pamietaj tylko zeby na poczatku podac lyzeczke lub dwie soku z jablka,czy marchewki...chociaz moja mama opowiadala mi ze ja to pochlonelam od razu cale jablko i jeszcze chcialam Odpowiedz Link Zgłoś
mamucha27 Re: Pierwszy soczek 19.01.07, 10:02 Ja podałam pierwszy soczek (jabłkowy) zanim mały ukończył 4 mies. Pediatra mi zalecila ponieważ mały bardzo rzadko robił kupy a byl tylko na piersi. Odpowiedz Link Zgłoś