gracios 14.04.07, 22:05 Witam, chcialabym zapytac o to, czy ktoras z was podaje swoim niemowlaczkom golebie miesko? I jak je smakuje waszym dzieciom? Czy wystepuja jakies reakcje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
figrut Re: Golebie miesko dla niemowlaka 14.04.07, 22:11 Gołębie mięso jest bardzo delikatne, w sam raz dla dzieci. Jakich reakcji po zjedzeniu gołębiego mięsa się spodziewasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
sylka23 Re: Golebie miesko dla niemowlaka 14.04.07, 22:14 Wlasnie... Ja akurat mam te mozliwosc podawania swojemu dziecku golebiego miesa bo jest najzdrowszym miesem dla dzieci i nie widze zadnych reakcji po nim. Napewno bardzo smakuje mojemu synowi..... Odpowiedz Link Zgłoś
juleczkakuleczka1 Re: Golebie miesko dla niemowlaka 14.04.07, 22:13 witam ja przy pierwszej córci gotowałam jej rosołek na gołąbku i muszę przyznać że był bardzo dobry, słodki. Ztego co wiem to bardziej zdrowe niż kurze mięso i podobno nie wywołuje alergi, u mojej córci takowa niewystąpiła. myślę że z powodzeniem możesz podawać je swojemu malcowi, ja bym się bardziej obawiała dać kurzego niż gołąbka ) Odpowiedz Link Zgłoś
run_away83 Re: Golebie miesko dla niemowlaka 15.04.07, 14:45 mó mąż i jego brat byli hodowani na mięsku z gołębi, z dobrym skutkiem na pewno zdrowsze niż kurczaki, w których dzisiaj jest tyle hormonów i antybiotyków, że my z nich całkiem zrezygnowaliśmy, a już na pewno nie dałabym mięsa z kurczaka dziecku. jeśli nie gołąbki, to może być indyk, mięsko z królika, cielęcina (jeśli dziecko ie uczulone). Odpowiedz Link Zgłoś
gosika78 Re: Golebie miesko dla niemowlaka 15.04.07, 14:56 Dałbym jeśli bym miała pewność że mięso jest przebadane. Dużo widać hodowlanych gołębi na śmietnikach niestety. Odpowiedz Link Zgłoś