pikolakszpak 01.06.07, 13:06 witam! Widziałam na stronie gerbera że produkują wodę mineralną dla niemowląt, której nie trzeba gotować! Czy któraś z Was używała już tej wody? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monikaa13 Re: woda gerber 01.06.07, 13:08 wlasnie wczoraj widzialam w sklepie i maz powiedzial ze zaraz na pewno ktos napisze cos o tej wodzie wiec tez czekam na opinie Odpowiedz Link Zgłoś
pinkap Re: woda gerber 01.06.07, 13:11 ja tez czekam na opinie Jak fajnie, ze mamy takie forum Odpowiedz Link Zgłoś
emka001 Re: woda gerber 01.06.07, 13:58 Maz wczoraj przyniosl ta wode z pracy, jak skoncze otwarta butelke to wyprobuje, ale ze niby na co czekacie??? na reakcje w moim Malenstwie? no zapewne nic sie nie wydarzy woda jak woda, bez smaku, bez zapachu......przeznaczona dla dzieci..... Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: woda gerber 01.06.07, 17:15 niekoniecznie, bo kazda woda ma inny smak, ja jabardziej lubie zywiec i arctic, choc to one sa najgorsze podobno ale jak dl amnie maja najlepszy smak Odpowiedz Link Zgłoś
emka001 Re: woda gerber 02.06.07, 21:50 Pisze zgodnie z obietnica, otworzylam dzis butelke gerbera, no i woda jak woda.....mokra.......ladny ksztalt butelki ale Syncio nie wypowiedzial sie na jej temat Odpowiedz Link Zgłoś
lidkaaa Re: woda gerber 02.06.07, 22:07 A ze mną kilka miesięcy temu ankieterka przeprowadzała sondę i mówiła o tej wodzie,że taka super,hiper i zbajerowana Odpowiedz Link Zgłoś