jk3377 21.07.08, 17:31 jajka i co jeszcze? bo chyba nie tylko, co? zdolne-piszcie))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwles Re: Pasta jajeczna...? 21.07.08, 17:33 jajka, natka pietruszki drobniutko pokrojona, szynka, majonez. Jak lubisz możesz dodać koperek. Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: Pasta jajeczna...? 21.07.08, 17:34 podstawa to jaja na twardo i 2 lyzki majonezu zbey mikser rozbujac reszta to co sie podoba - ja lubie np z pieczarkami w kosteczke i z cebulka podsmazonymi Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Pasta jajeczna...? 21.07.08, 17:34 ja lubie na ostro jajka, na grubej tarce zolty ser, czosnek, majonez mozna zazielenic Odpowiedz Link Zgłoś
gku25 Re: Pasta jajeczna...? 21.07.08, 17:35 4 jajka ugotowane na twardo pęczek szczypiorku lub zielonej cebulki 2 łyżki stołowe majonezu oliwa/olej 1 łyżeczka ostrej musztardy sól, pieprz ETAPY PRZYGOTOWANIA: 1. Jajka zetrzeć na drobnej tarce, dodać musztardę, majonez, olej (tyle, żeby zrobiła sie pasta do smarowania), doprawić solą i pieprzem. Wymieszać z posiekanym szczypiorkiem. I zajadać na chlebku Można kanapki udekorować plasterkami pomidora. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Pasta jajeczna...? 21.07.08, 17:38 jajka majonez,musztarda cebulka,soł,pieprz Odpowiedz Link Zgłoś
agaireszta Re: Pasta jajeczna...? 21.07.08, 17:46 jajka , szczypiorek, ser żółty, majonez... Odpowiedz Link Zgłoś
jk3377 dziekuje kobitki....i chwała jeszcze ...... 21.07.08, 18:03 niebiosom ze mnie nie przeniesli na jakies żarte forum.....)))) Odpowiedz Link Zgłoś
szyszunia11 Re: Pasta jajeczna...? 21.07.08, 20:54 robiłam kiedyś jajka faszerowane ale własnie ten farsz to najlepsza pasta jajeczna jaką jadłam, nie trzeba bawić się w faszerowanie. Oto składniki: osiem jajek - oczywiście drobno posiekać, ale nie miksować - inny smak i konsystencja pęczek zielonej pietruszki ćwierć kostki masła dwie łyżki kwaśnej śmietany dwie łyżeczki dobrej musztardy [tylko nie z całymi ziarnami gorczycy!] trochę tartej bułki masło do smażenia - na tym maśle przysmażamy posiekaną cebulke i wmieszamy do pozostałych składników. Odpowiedz Link Zgłoś