pyttacz 13.09.09, 19:04 Czarno widzę bezpieczeństwo narodowe po UZ. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blic Studia na UZ? Szybko. Kończy się drugi nabór 13.09.09, 19:21 Litości, Gorzowianie na studia jeżdżą do Poznania i Szczecina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccc Re: Studia na UZ? Szybko. Kończy się drugi nabór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.09, 19:23 ja w ogóle czarno widzę bezpieczeństwo narodowe gdybym był dziadkiem 40 letnim, swoich synów bym tam nie posłał tylko kazał iść do pracy a nie byczyć się na jakimś niepotrzbenym kierunku po którym pracy nie ma (jak nie ma jest w policji już słysze te głosy tak ale studiów tam nie potrzeba) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BN Re: Studia na UZ? Szybko. Kończy się drugi nabór IP: 150.254.196.* 14.09.09, 12:35 >>w ogóle czarno widzę<< Przetrzyj szkiełka, bo chyba tyrasz przy gruzie. Nie chciałbym być twoim synem, pracować z młotem przy młocie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cccc Re: Studia na UZ? Szybko. Kończy się drugi nabór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.09, 16:18 >> Przetrzyj szkiełka, bo chyba tyrasz przy gruzie. Nie chciałbym być twoim synem, pracować z młotem przy młocie! do roboty eunuchu a nie byczysz sie na studiach które są do niczego nie potrzebne tylk oaby sobie przełużyć dzieciństwo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BN Re: Studia na UZ? Szybko. Kończy się drugi nabór IP: *.cdma.centertel.pl 15.09.09, 21:33 Twoja żona nie nazywa mnie eunuchem, kiedy jej udowadniam, że wykształcenie ma sens! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary79 Re: Studia na UZ? Szybko. Kończy się drugi nabór IP: *.gorzow.mm.pl 18.09.09, 16:36 40 letnim dziadkiem :))))))) W Polandzie nic tylko umierać bo ci powiedzą spieprzaj dziadu!!!!! Wejdziesz do lokalu i będą patrzeć jak na marsjanina. Co za kraj. Rączki złozyć, paciorek i czekać:))))) Niestety to już za 10 lat. Oj jak ten czas szybko leci, chyba popadne w depresje. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Studia na UZ? Szybko. Kończy się drugi nabór 13.09.09, 19:39 Dyplomy wysyłaja in blanco? ... dla bezpieczeństwa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Studia na UZ? Szybko. Kończy się drugi nabór IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.09, 09:43 Tam to już studiują desperaci hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccc Re: Studia na UZ? Szybko. Kończy się drugi nabór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.09, 16:37 www.pracuj.pl/oferty/1519004_content.html po to się robi studia w gorzowie, patrzcie wymagania. Odpowiedz Link Zgłoś
zetkaf Re: Studia na UZ? Szybko. Kończy się drugi nabór 18.09.09, 17:11 > www.pracuj.pl/oferty/1519004_content.html > po to się robi studia w gorzowie, patrzcie wymagania. No i uwazasz je za wysokie? Czy spodziewasz sie, ze do porzadnego hotelu przyjma byle cwoka, co to po angielsku ani be, ani me? Btw, co uwazasz za wysokie wymagania - wyksztalcenie srednie, czy znajomosc angielskiego? Pewnie to drugie, i to kolejny powod, czemu pracy nie mozesz znalezc ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wolfenstein3d gamoniu 18.09.09, 20:07 napisałem to żebyś sobie w tej swojej ograniczonej główce zanalizował. Jeśli wymagaja minimum średnie to czy przyjmą kogoś ze średnim? nie bo zgłosi się paru z wyższym. I tak zeby być recepcjonistą w hotelu trzeba mieć wyższe (najlepiej hotelarskie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abel Re: Studia na UZ? Szybko. Kończy się drugi nabór IP: *.cdma.centertel.pl 18.09.09, 20:04 Wymagania wydają mi się całkiem zwyczajne. Starałeś się o tę pracę i cię nie przyjeli. Coż pozostaje handel butami w ccc Odpowiedz Link Zgłoś
wolfenstein3d Re: Studia na UZ? Szybko. Kończy się drugi nabór 18.09.09, 20:08 nigdy nie chciałem być recepcjonistą i nie starałem się o tę pracę. Odpowiedz Link Zgłoś