ula_ 06.02.02, 20:52 Macie jakieś pomysły? Jakaś niespodzianka dla ukochanej osoby? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hiro Re: Walentynki się zbliżają... 06.02.02, 21:01 ula_ napisał(a): > Macie jakieś pomysły? Jakaś niespodzianka dla ukochanej osoby? zawsze ukochani czekają na prezenty. Tak powinno być cały rok. Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Walentynki się zbliżają... 06.02.02, 21:16 hiro napisał(a): > zawsze ukochani czekają na prezenty. > Tak powinno być cały rok. No tak, ale to taka specjalna walentynkowa niespodziajka. Pozdrówka dla wszystkich zakochanych :))) U. Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Walentynki się zbliżają... 06.02.02, 21:04 ula_ napisał(a): > Macie jakieś pomysły? Jakaś niespodzianka dla ukochanej osoby? a mże róża-? Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Walentynki się zbliżają... 06.02.02, 21:13 > > Macie jakieś pomysły? Jakaś niespodzianka dla ukochanej osoby? > a mże róża-? Chyba bardziej pasuje od mężczyzny dla kobiety? Chociaż... Czy ja wiem? Może jakaś spokojna i przytulna kafejka i deser lodowy. np? Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Walentynki się zbliżają... 06.02.02, 21:48 ula_ napisał(a): > > > Macie jakieś pomysły? Jakaś niespodzianka dla ukochanej osoby? > > a mże róża-? > Chyba bardziej pasuje od mężczyzny dla kobiety? Chociaż... Czy ja wiem? > Może jakaś spokojna i przytulna kafejka i deser lodowy. np? pomysł fajny i niegłupi a zwłaszcza deser.... na innych tematach czekam o gonitwie........!! nie można wyświetlić strony www.gazeta:) Odpowiedz Link Zgłoś
kajzerka Re: Walentynki się zbliżają... 08.02.02, 10:23 Uroczy weekend w jednym z zamków nad Loarą, szampan, walc i noc do rana. Od biedy może być nad Renem - blizej i taniej. Wtedy zamawiamy prosiaka z jabłkiem w ryju, piwo drożdżowe (Hefe) a oblubienice przebietramy w fartuszek z koronkami. Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Walentynki się zbliżają... 08.02.02, 22:42 kajzerka napisał(a): > ... a oblubienice przebietramy w fartuszek z koronkami. Rozumiem, że tylko w fartuszek? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Walentynki się zbliżają... 09.02.02, 00:48 ... a pomysłów niewiele:( Nikt nic więcej nie chce podpowiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Walentynki się zbliżają... 09.02.02, 00:55 ula_ napisał(a): > ... a pomysłów niewiele:( > Nikt nic więcej nie chce podpowiedzieć? może pomysł głupi:niedawno w warszawce była statuetka pucharu świata to jest dopiero prezent-wystarczyło tylko pożyczyć na...dłużej::)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Walentynki się zbliżają... 09.02.02, 01:19 hiro napisał(a): > może pomysł głupi:niedawno w warszawce była statuetka pucharu świata to jest > dopiero prezent-wystarczyło tylko pożyczyć na...dłużej::)))) :D A jakieś dane na temat innych drogocennych statuetek i grafiku ich pokazów ktoś posiada? Warto się zastanowić ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Przecież żartuję . 09.02.02, 01:21 ula_ napisał(a): > hiro napisał(a): > > > może pomysł głupi:niedawno w warszawce była statuetka pucharu świata to je > st > > dopiero prezent-wystarczyło tylko pożyczyć na...dłużej::)))) > :D > A jakieś dane na temat innych drogocennych statuetek i grafiku ich pokazów ktoś > > posiada? > Warto się zastanowić ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Przecież żartuję . 09.02.02, 01:30 ula_ napisał(a): > ula_ napisał(a): > > > hiro napisał(a): > > > > > może pomysł głupi:niedawno w warszawce była statuetka pucharu świata > to je > > st > > > dopiero prezent-wystarczyło tylko pożyczyć na...dłużej::)))) > > :D > > A jakieś dane na temat innych drogocennych statuetek i grafiku ich pokazów > ktoś > > > > posiada? > > Warto się zastanowić ;))))) > w przypadku ŚW WALENTEO lepij mówić poważnie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Przecież żartuję . 09.02.02, 01:34 hiro napisał(a): ... > > w przypadku ŚW WALENTEO lepij mówić poważnie:)) Dobra, dobra. Poprawię się. ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Przecież żartuję . 09.02.02, 01:41 ula_ napisał(a): > hiro napisał(a): > ... > > > w przypadku ŚW WALENTEO lepij mówić poważnie:)) > Dobra, dobra. > Poprawię się. > ;))))) > a ja nie :_)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Przecież żartuję . 09.02.02, 01:46 hiro napisał(a): > > > > w przypadku ŚW WALENTEO lepij mówić poważnie:)) > > Dobra, dobra. > > Poprawię się. > > ;))))) > > a ja nie :_)))))))))))))))))) No to SUPER!! Odpowiedz Link Zgłoś