Gość: FRED IP: *.gorzow.mm.pl 23.01.04, 19:21 Myślę że pielęgniarki są potrzebne bo to dobre duszyczki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: misiek Re: CO SĄDZISZ O PRACY PIELĘGNIAREK IP: *.gorzow.mm.pl 23.01.04, 19:39 myślę że siostry odwalają kawał dobrej roboty zwłaszcza te co jeżdżą na zastrzyki do domu chorego , ostatnio przyjeżdżały do mojej babci i miałem okazję przyjżeć się im bliżej . zawsze miłe , uśmiechnięte potrafiące dodać otuchy w cierpieniu.bardzo profesjonalne w swojej pracy.tylko szkoda że są tak mało cenione przez nasz rząd-finansowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: CO SĄDZISZ O PRACY PIELĘGNIAREK IP: *.gorzow.mm.pl 23.01.04, 20:21 pielęgniarki to fajne babki zawsze zadbane w przeciwieństwie do pań doktorowych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxc Re: CO SĄDZISZ O PRACY PIELĘGNIAREK IP: *.gorzow.mm.pl 24.01.04, 13:12 Bo pracuję tylko 12 lub 16 godzin na dobę, a lekarki-szmaciarki ciągną po jedną, dwie doby na dyżurze. oczywiście dotyczy to tylko lekarek szpitalnych, bo Panie doktor z przychodni są zawsze ładne i zadbane :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wnuczek Re: CO SĄDZISZ O PRACY PIELĘGNIAREK IP: *.gorzow.mm.pl 24.01.04, 19:18 mtślę że pielęgniarki na zawarciu są świetne wiem bo odwiedzają moich dziadków ,mierzą im glukozę i ciśnienie.moi dziadkowie są cukrzykami ,chcę im podziękować za to że są i za cierpliwość jaką mają dla starszych osób Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr>Mengele Re: CO SĄDZISZ O PRACY PIELĘGNIAREK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.04, 23:17 No nie , az milo czytac takie opinie!. Pielegniarki odwalają za lekarzy brudną robotę , kazdy to wie i dlatego to cenimy! A do urody lekarek , to wstydzilyby sie pokazywac mietły , bo nie zachęcaja , tylko odpychają swoim wyglądem! Totalny brak gustu!!! Pozdrawiam wszystkie gorzowskie pielęgniarki :) Odpowiedz Link Zgłoś
wokulski_jan Moja opinia i podziękowania 25.01.04, 00:10 Zwykle nie pisuję na forach dyskusyjnych, ale dzisiaj postanowiłem się wypowiedzieć. Nie jestem wytrawnym forumowiczem i nie potrafię stosować "coolowskiego" żargonu typowego dla ludzi o pseudonimach sugerujących , że są specjalistami w danej dziedzinie ( to do Pana, Panie dr>Mengele ). Kilka tygodni temu wezwałem do swojej duszącej się córeczki pogotowie ratunkowe. Przyjechała Pani doktor. Nie była umalowana. Powiedziałbym , że miała zapuchnięte, zmęczone oczy. Co do gustownego ubrania, poprostu zwyczajny, zielony strój pogotowia ratunkowego. Zresztą czy to ważne? Moja córka żyje. Została uratowana przez mądrą, dobrze wyszkoloną lekarkę. Nie wiem dlaczego tak wielu ludzi pała na forum taką nienawiścią do lekarzy. Być może ja miałem szczęście trafiać tylko na dobrych. Wiem jedno. Kobieta , która przyjechała do mojego domu, uratowała mi dziecko. Dziękuję jej za to. Dziękuję Pani Doktor z całego serca. Z wyrazami szacunku Jan Wokulski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exploder Re: Moja opinia i podziękowania IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 25.01.04, 00:26 > Nie jestem wytrawnym forumowiczem i nie potrafię > stosować "coolowskiego" żargonu typowego dla ludzi o pseudonimach > sugerujących , że są specjalistami w danej dziedzinie Nie ma się co martwić. Istnieje spore prawdopodobieństwo, że kilka wiadomości w tym wątku zostało napisanych przez tę samą osobę z postępującą schizofrenią. Nie trzeba specjalnej wytrawności do tego. Pozdrowienia dla córki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FRED Re: Moja opinia i podziękowania IP: *.gorzow.mm.pl 25.01.04, 14:17 Wydaje mi się że między nami jest ktoś kto podaje się za tą samą osobę i wypisuje wyłącznie słowo ,,SCHIZOFRENIA" idz lepiej do psychiatry bo to on pomoże ci wyleczyć się z tego. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr>Mengele Re: Moja opinia i podziękowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.04, 11:52 Panie Wokulski , szybko Pan sie obudził z tymi podziękowaniami , kiedy gorrzowskie pogotowie zostało zmieszane z błotem. Trzeba bylo to napisac , kiedy byl na to czas i miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tt Re: Moja opinia i podziękowania IP: *.gorzow.mm.pl 30.01.04, 23:01 Przyłączam się do podziękowań Pana Wokulskiego. Ja równierz trafiałem na dobrych lekarzy. Źli pewnie też są. A najwięcej takich przeciętnych, szarych. Tak jak w całym świecie. Odpowiedz Link Zgłoś