pontifexmaximus 14.02.02, 12:41 A ja dziesiaj obejrzę, na dużym ekranie, Władcę Pierścieni :) hehehe nie moge się już doczekać, początek seansu godz. 20 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j24 Re: Władca Pierścieni 14.02.02, 12:45 pontifexmaximus napisał(a): > A ja dziesiaj obejrzę, na dużym ekranie, Władcę Pierścieni :) > hehehe nie moge się już doczekać, początek seansu godz. 20 W Słońcu seans o północy chyba się zaczyna. Pora w sam raz dla Uli Blond. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jędrek Re: Władca Pierścieni IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.02.02, 20:44 A ja to Wam zazdroszczę, bo o tej porze w mojej... wszystko stworzenie śpi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Z Re: Władca Pierścieni IP: *.teleton.pl 14.02.02, 23:06 Ja mam Władce Pierścieni od 2 tygodni na kompie i jeszcze nie oglądałem... Słyszałem, że jes nudny. Harrego Pottera mimo, że także mam na płytch to oglądałem premierę w Słońcu o 0.05 i przyznam, że książka jest bardziej interesująca, choć film polecem! Maciek Odpowiedz Link Zgłoś
pontifexmaximus Re: Władca Pierścieni 15.02.02, 11:00 Gość portalu: Maciej Z napisał(a): > Ja mam Władce Pierścieni od 2 tygodni na kompie i jeszcze nie oglądałem... > Słyszałem, że jes nudny. > Harrego Pottera mimo, że także mam na płytch to oglądałem premierę w Słońcu o > 0.05 i przyznam, że książka jest bardziej interesująca, choć film polecem! > Jeżeli masz WP na kompie to masz towar nielegalny (korzystasz z usług przestępców). nudny WP - de gusta non dysputandum est. Na WP powinni iść ci którzy wcześniej przeczytali ksiązkę. Porównanie HP z WP jest nie na miejscu - nie porównuje się fast fooda z wykwintnym daniem. HP to produkt dla mas (miło, szybko, bezmyślnie). Jeżeli HP bije rekordy popularności to znaczy, że czytają (vide dane o czytelnictwie w Polsce) go ludzie nie mający wcześniej kontaktu z literaturą - tak jak dobra wino może ocenić tylko ktoś o długim doświadczeniu, tak HP może być atrakcyjny dla miłośników prostoty, którzy nie docenią WP ze względu na ograniczoną percepcję i brak wyuczonego nawyku do stopniowego degustowania (ponownie porównanie z dobrym winem) :) Odpowiedz Link Zgłoś
ok+ Re: Władca Pierścieni 15.02.02, 11:13 pontifexmaximus napisał(a): > Jeżeli masz WP na kompie to masz towar nielegalny (korzystasz z usług > przestępców). ... i terminatorów > Jeżeli HP bije rekordy popularności to znaczy, że czytają (vide dane o > czytelnictwie w Polsce) go ludzie nie mający wcześniej kontaktu z literaturą - > tak jak dobra wino może ocenić tylko ktoś o długim doświadczeniu, tak HP może > być atrakcyjny dla miłośników prostoty, którzy nie docenią WP ze względu na > ograniczoną percepcję i brak wyuczonego nawyku do stopniowego degustowania > (ponownie porównanie z dobrym winem) :) ... a Ty o degustowaniu wina o tej porze gadasz. Nie kuś. Odpowiedz Link Zgłoś