Dodaj do ulubionych

Władca Pierścieni

14.02.02, 12:41
A ja dziesiaj obejrzę, na dużym ekranie, Władcę Pierścieni :)
hehehe nie moge się już doczekać, początek seansu godz. 20
Obserwuj wątek
    • j24 Re: Władca Pierścieni 14.02.02, 12:45
      pontifexmaximus napisał(a):

> A ja dziesiaj obejrzę, na dużym ekranie, Władcę Pierścieni :)
      > hehehe nie moge się już doczekać, początek seansu godz. 20

W Słońcu seans o północy chyba się zaczyna.
      Pora w sam raz dla Uli Blond.
      • Gość: Jędrek Re: Władca Pierścieni IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.02.02, 20:44
        A ja to Wam zazdroszczę, bo o tej porze w mojej... wszystko stworzenie śpi
      • Gość: Maciej Z Re: Władca Pierścieni IP: *.teleton.pl 14.02.02, 23:06
        Ja mam Władce Pierścieni od 2 tygodni na kompie i jeszcze nie oglądałem...
        Słyszałem, że jes nudny.

Harrego Pottera mimo, że także mam na płytch to oglądałem premierę w Słońcu o
        0.05 i przyznam, że książka jest bardziej interesująca, choć film polecem!

Maciek
        • pontifexmaximus Re: Władca Pierścieni 15.02.02, 11:00
          Gość portalu: Maciej Z napisał(a):

> Ja mam Władce Pierścieni od 2 tygodni na kompie i jeszcze nie oglądałem...
          > Słyszałem, że jes nudny.

> Harrego Pottera mimo, że także mam na płytch to oglądałem premierę w Słońcu o
          > 0.05 i przyznam, że książka jest bardziej interesująca, choć film polecem!
          >
          Jeżeli masz WP na kompie to masz towar nielegalny (korzystasz z usług
          przestępców).
          nudny WP - de gusta non dysputandum est. Na WP powinni iść ci którzy wcześniej
          przeczytali ksiązkę. Porównanie HP z WP jest nie na miejscu - nie porównuje się
          fast fooda z wykwintnym daniem. HP to produkt dla mas (miło, szybko, bezmyślnie).
          Jeżeli HP bije rekordy popularności to znaczy, że czytają (vide dane o
          czytelnictwie w Polsce) go ludzie nie mający wcześniej kontaktu z literaturą -
          tak jak dobra wino może ocenić tylko ktoś o długim doświadczeniu, tak HP może być
          atrakcyjny dla miłośników prostoty, którzy nie docenią WP ze względu na
          ograniczoną percepcję i brak wyuczonego nawyku do stopniowego degustowania
          (ponownie porównanie z dobrym winem) :)

• ok+ Re: Władca Pierścieni 15.02.02, 11:13
            pontifexmaximus napisał(a):

> Jeżeli masz WP na kompie to masz towar nielegalny (korzystasz z usług
            > przestępców).

... i terminatorów

> Jeżeli HP bije rekordy popularności to znaczy, że czytają (vide dane o
            > czytelnictwie w Polsce) go ludzie nie mający wcześniej kontaktu z literaturą -
            > tak jak dobra wino może ocenić tylko ktoś o długim doświadczeniu, tak HP może
            > być atrakcyjny dla miłośników prostoty, którzy nie docenią WP ze względu na
            > ograniczoną percepcję i brak wyuczonego nawyku do stopniowego degustowania
            > (ponownie porównanie z dobrym winem) :)

... a Ty o degustowaniu wina o tej porze gadasz. Nie kuś.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka