bar10der 18.02.04, 12:34 Bardzo rzadko zdarza mi się zjeść kebaba, ale jak już mam ochotę, to mam ją bardzo wielką. Gdzie w Gorzowie jest dobry kebab? Hilfe freunde Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hiro Re: Kebab gorzowski 18.02.04, 22:12 bar10der napisał: > Bardzo rzadko zdarza mi się zjeść kebaba, no to huj pytasz?! jedz frytki, naleśniki -pierogi i nie truj się stary i głupio nie pytaj! ale jak już mam ochotę, to mam ją > bardzo wielką. Gdzie w Gorzowie jest dobry kebab? Hilfe freunde Odpowiedz Link Zgłoś
lepian4 Re: Kebab gorzowski 20.02.04, 07:17 hiro napisała: > bar10der napisał: > > > Bardzo rzadko zdarza mi się zjeść kebaba, > no to huj pytasz?! > jedz frytki, naleśniki -pierogi i nie truj się stary i głupio nie pytaj! > ale jak już mam ochotę, to mam ją > > bardzo wielką. Gdzie w Gorzowie jest dobry kebab? Hilfe freunde Freunde, nicht diese Töne! Kebab jest bez watpienia zdrowszy od frytek. Ostatecznie to tez normalne, ze u niektorych juz przedwiosnie budzi wielka ochote, a to jest nie tylko zdrowe, ale i przyjemne. Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Kebab gorzowski 21.02.04, 15:16 lepian4 napisał: > hiro napisała: > > > bar10der napisał: > > > > > Bardzo rzadko zdarza mi się zjeść kebaba, > > no to huj pytasz?! > > jedz frytki, naleśniki -pierogi i nie truj się stary i głupio nie pytaj! > > ale jak już mam ochotę, to mam ją > > > bardzo wielką. Gdzie w Gorzowie jest dobry kebab? Hilfe freunde > > > Freunde, nicht diese Töne! Kebab jest bez watpienia zdrowszy od frytek. > Ostatecznie to tez normalne, ze u niektorych juz przedwiosnie budzi wielka > ochote, a to jest nie tylko zdrowe, ale i przyjemne. Freunde, nicht diese Töne! Kebab -bytka ablbo ne bytka to je zapytka/po czesku/ i nie wygarniaj mnie tonu /mam niski/ Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Kebab gorzowski 21.02.04, 15:18 hiro napisała: > lepian4 napisał: > > > hiro napisała: > > > > > bar10der napisał: > > > > > > > Bardzo rzadko zdarza mi się zjeść kebaba, > > > no to huj pytasz?! > > > jedz frytki, naleśniki -pierogi i nie truj się stary i głupio nie pyt > aj! > > > ale jak już mam ochotę, to mam ją > > > > bardzo wielką. Gdzie w Gorzowie jest dobry kebab? Hilfe freunde > > > > > > Freunde, nicht diese Töne! Kebab jest bez watpienia zdrowszy od frytek. > > Ostatecznie to tez normalne, ze u niektorych juz przedwiosnie budzi wielka > > > ochote, a to jest nie tylko zdrowe, ale i przyjemne. > Freunde, nicht diese Töne! Kebab -bytka albo ne bytka to je zapytka/po czesku/ > i nie wygarniaj mnie tonu /mam niski/ >a chwilowo nieobecny-momentalnie ne przitomni:-)) są jeszcze lepsze...... Odpowiedz Link Zgłoś
lepian4 Re: Kebab gorzowski 23.02.04, 18:57 hiro napisała: > hiro napisała: > > > lepian4 napisał: > > > > > hiro napisała: > > > > > > > bar10der napisał: > > > > > > > > > Bardzo rzadko zdarza mi się zjeść kebaba, > > > > no to huj pytasz?! > > > > jedz frytki, naleśniki -pierogi i nie truj się stary i głupio ni > e pyt > > aj! > > > > ale jak już mam ochotę, to mam ją > > > > > bardzo wielką. Gdzie w Gorzowie jest dobry kebab? Hilfe fre > unde > > > > > > > > > Freunde, nicht diese Töne! Kebab jest bez watpienia zdrowszy od fryte > k. > > > Ostatecznie to tez normalne, ze u niektorych juz przedwiosnie budzi w > ielka > > > > > ochote, a to jest nie tylko zdrowe, ale i przyjemne. > > Freunde, nicht diese Töne! Kebab -bytka albo ne bytka to je zapytka/po cze > sku/ > > i nie wygarniaj mnie tonu /mam niski/ Gdziez bym smial wygarniac Tobie niskie tony! Nuce sobie final 9. Symfonii Bethovena, w proeuropejskich kregach mowi sie w tym przypadku tez o Hymnie Zjednoczonej Europy: Freunde schöner Götterfunken Tochter aus Elysium Wir betreten feuertrunken... Odpowiedz Link Zgłoś
piekna_mery_z_domu_starcow Re: Kebab gorzowski 21.02.04, 12:09 A mi najlepiej smakuje Kebab w tej Tureckiej restauracji gdzie kiedys byl Hey. Nie pamietam nazwy, ale jakkos po turecku wlasnie. A ponad to polecam sprobowac lahmadzun. Pycha.... Mit freundlichem Grüßem PM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Kebab gorzowski IP: 5.5D* / *.ed.shawcable.net 22.02.04, 19:48 Hey piekna, Ja tam wole schabowego po warszawsku.. Odpowiedz Link Zgłoś