Gość: koko IP: 217.97.234.* 16.02.02, 22:36 Jedziemy...... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rapariga Re: Jedziemy do Torunia. 17.02.02, 04:41 Prosze nie myslec,drogi Koko,ze w Toruniu mozna dostac pierniki. Trudno juz nawet dociec, skad sie tem mit wzial: jak Torun to i pierniczek. Wszelkie moje proby spelzly na niczym, co najwyzej na piernikach w kartonikach,takich jak w calym kraju. No ale jedzcie sobie (poniewaz nie mam polskich liter, nie moge sprecyzowac co mam na mysli: jedzcie czy jedzcie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xgwiak Re: Jedziemy do Torunia. IP: *.cvx33-bradley.dialup.earthlink.net 17.02.02, 09:36 Jechac to mozna bo i koleja bez przesiadki. Tylko niezbyt szybko. A czy sa pierniczki to sie na miejscu okaze ??? Pozdro!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hiro szybka jazda nie zawsze jest przyjemna:) 17.02.02, 10:43 Gość portalu: xgwiak napisał(a): > Jechac to mozna bo i koleja bez przesiadki. Tylko niezbyt szybko. A czy sa > pierniczki to sie na miejscu okaze ??? > Pozdro!!! pozdro hiro Odpowiedz Link Zgłoś
hiro cel jest ważny nie szybkość 17.02.02, 10:46 choć czasami jednak szybkość::))) Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: cel jest ważny nie szybkość 17.02.02, 10:46 hiro napisał(a): > choć czasami jednak szybkość::))) > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: cel jest ważny nie szybkość 17.02.02, 10:47 hiro napisał(a): > hiro napisał(a): > > choć czasami jednak szybkość::))) Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: cel jest ważny nie szybkość 17.02.02, 10:51 hiro napisał(a): > i to duża Odpowiedz Link Zgłoś
hiro zabawa w układanie szlaczka 17.02.02, 11:10 hiro napisał(a): > hiro napisał(a): > > > i to duża >narazie :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hiro narazie 17.02.02, 11:14 hiro napisał(a): > hiro napisał(a): > > > hiro napisał(a): > > > > > i to duża > >narazie :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hiro wychodzi 17.02.02, 11:16 hiro napisał(a): > hiro napisał(a): > > > hiro napisał(a): > > > > > hiro napisał(a): > > > > > > > i to duża > > >narazie :))))) > Odpowiedz Link Zgłoś
hiro bardzo poprawny 17.02.02, 11:20 hiro napisał(a): > hiro napisał(a): > > > hiro napisał(a): > > > > > hiro napisał(a): > > > > > > > hiro napisał(a): > > > > > > > > > i to duża > > > >narazie :))))) > > > Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: jedziemy 21.02.02, 12:46 hiro napisał(a): > a jak się nie da to piechotką:) Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: jedziemy 21.02.02, 12:46 hiro napisał(a): > hiro napisał(a): > > > a jak się nie da to piechotką:) > Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: jedziemy 21.02.02, 12:47 hiro napisał(a): > hiro napisał(a): > > > hiro napisał(a): > > > > > a jak się nie da to piechotką:) > > > Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: jedziemy 21.02.02, 12:47 hiro napisał(a): > hiro napisał(a): > > > hiro napisał(a): > > > > > hiro napisał(a): > > > > > > > a jak się nie da to piechotką:) > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: jedziemy 21.02.02, 12:48 hiro napisał(a): > hiro napisał(a): i jeszcze napisze Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: jedziemy 21.02.02, 12:48 hiro napisał(a): > hiro napisał(a): > > > hiro napisał(a): > i jeszcze napisze > Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: jedziemy 21.02.02, 12:48 hiro napisał(a): > hiro napisał(a): > > > hiro napisał(a): > > > > > hiro napisał(a): > > i jeszcze napisze > > > Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: jedziemy 21.02.02, 12:49 hiro napisał(a): > hiro napisał(a): > > > hiro napisał(a): > > > > > hiro napisał(a): > > > > > > > hiro napisał(a): > > > i jeszcze napisze > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
hiro teleexpres:))))))) 21.02.02, 12:49 hiro napisał(a): > hiro napisał(a): > > > hiro napisał(a): > > > > > hiro napisał(a): > > > > > > > hiro napisał(a): > > > > > > > > > hiro napisał(a): > > > > i jeszcze napisze > > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: teleexpres:))))))) 21.02.02, 12:49 hiro napisał(a): > hiro napisał(a): > > > hiro napisał(a): > > > > > hiro napisał(a): > > > > > > > hiro napisał(a): > > > > > > > > > hiro napisał(a): > > > > > > > > > > > hiro napisał(a): > > > > > i jeszcze napisze > > > > > > > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: teleexpres:))))))) 21.02.02, 12:51 hiro napisał(a): bo ma takie konstytucyjne prawo do wolności słowa Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: teleexpres:))))))) 21.02.02, 12:51 hiro napisał(a): > hiro napisał(a): > > bo ma takie konstytucyjne prawo do wolności słowa > Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: teleexpres:))))))) 21.02.02, 12:51 hiro napisał(a): > hiro napisał(a): > > > hiro napisał(a): > > > > bo ma takie konstytucyjne prawo do wolności słowa > > > Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: teleexpres:))))))) 21.02.02, 12:53 hiro napisał(a): > hiro napisał(a): > > > hiro napisał(a): > > > > > hiro napisał(a): > > > > > > bo ma takie konstytucyjne prawo do wolności słowa > > > > > > jest to forma wyrażania myśli:) Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: teleexpres:))))))) 21.02.02, 12:53 hiro napisał(a): > hiro napisał(a): > > > hiro napisał(a): > > > > > hiro napisał(a): > > > > > > > hiro napisał(a): > > > > > > > > bo ma takie konstytucyjne prawo do wolności słowa > > > > > > > > > jest to forma wyrażania myśli:) > Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: teleexpres:))))))) 21.02.02, 12:53 hiro napisał(a): > hiro napisał(a): > > > hiro napisał(a): > > > > > hiro napisał(a): > > > > > > > hiro napisał(a): > > > > > > > > > hiro napisał(a): > > > > > > > > > > bo ma takie konstytucyjne prawo do wolności słowa > > > > > > > > > > > > jest to forma wyrażania myśli:) > > > Odpowiedz Link Zgłoś
hiro cenzor-nie dotykaj tego 21.02.02, 12:54 hiro napisał(a): > hiro napisał(a): > > > hiro napisał(a): > > > > > hiro napisał(a): > > > > > > > hiro napisał(a): > > > > > > > > > hiro napisał(a): > > > > > > > > > > > hiro napisał(a): > > > > > > > > > > > > bo ma takie konstytucyjne prawo do wolności słowa > > > > > > > > > > > > > > > jest to forma wyrażania myśli:) > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
hiro na kawę chłopie idź:) 21.02.02, 12:55 hiro napisał(a): > hiro napisał(a): > > > hiro napisał(a): > > > > > hiro napisał(a): > > > > > > > hiro napisał(a): > > > > > > > > > hiro napisał(a): > > > > > > > > > > > hiro napisał(a): > > > > > > > > > > > > > hiro napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > bo ma takie konstytucyjne prawo do wolności słowa > > > > > > > > > > > > > > > > > > jest to forma wyrażania myśli:) > > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: po kawie na piwo idź:) 21.02.02, 12:57 hiro napisał(a): > hiro napisał(a): > > > smacznego > Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: po kawie na piwo idź:) 21.02.02, 12:58 hiro napisał(a): > hiro napisał(a): > > > hiro napisał(a): > > > > > smacznego > > > Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: co tam jedno zamów drugie::))))) 21.02.02, 12:59 hiro napisał(a): > jeszcze smaczniejszego Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: co tam jedno zamów drugie::))))) 21.02.02, 13:00 hiro napisał(a): > hiro napisał(a): > > > jeszcze smaczniejszego > Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: co tam jedno zamów drugie::))))) 21.02.02, 13:00 hiro napisał(a): > hiro napisał(a): > > > hiro napisał(a): > > > > > jeszcze smaczniejszego > > > Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: co tam jedno zamów drugie::))))) 21.02.02, 13:01 hiro napisał(a): > hiro napisał(a): > > > hiro napisał(a): > > > > > hiro napisał(a): > > > > > > > jeszcze smaczniejszego > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: to po piwie/po tym drugim/ 21.02.02, 13:04 hiro napisał(a): > hiro napisał(a): > > > może coś na szybkiego? > Odpowiedz Link Zgłoś
hiro pozdrowienia dla REDAKCJI 21.02.02, 13:07 teraz spokojnie pośpij cenzorku:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: pozdrowienia dla REDAKCJI 23.02.02, 03:03 dołączam się do pozdrówek :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: jedziemy 23.02.02, 03:07 hiro napisał(a): > a jak się nie da to piechotką:) ew. rolki :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: jedziemy 23.02.02, 03:08 ula_ napisał(a): > hiro napisał(a): > > > a jak się nie da to piechotką:) > ew. rolki :)) albo rower Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: No to dalej jadę 24.02.02, 09:14 ula_ napisał(a): > do Torunia :))) Najpierw powoli..... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: No to dalej jadę 24.02.02, 09:16 > Najpierw powoli..... jak żółw, ociężale... Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: No to dalej jadę 24.02.02, 09:17 ula_ napisał(a): > > Najpierw powoli..... > jak żółw, ociężale... Ruszyła maszyna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: No to dalej jadę,i ja równiez IP: 217.97.234.* 24.02.02, 09:21 jazda... Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: No to dalej jadę,i ja równiez 24.02.02, 09:58 Gość portalu: koko napisał(a): > jazda... Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: No to dalej jadę,i ja równiez 24.02.02, 09:59 hiro napisał(a): > Gość portalu: koko napisał(a): > > > jazda... > Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: No to dalej jadę,i ja równiez 24.02.02, 10:00 hiro napisał(a): > hiro napisał(a): > > > Gość portalu: koko napisał(a): > > > > > jazda... > > > Odpowiedz Link Zgłoś
hiro co jest KOKO? 24.02.02, 10:01 hiro napisał(a): > hiro napisał(a): > > > hiro napisał(a): > > > > > Gość portalu: koko napisał(a): > > > > > > > jazda... > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
hiro NA PIWKO POSZEDŁEŚ? 24.02.02, 10:01 hiro napisał(a): > hiro napisał(a): > > > hiro napisał(a): > > > > > hiro napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: koko napisał(a): > > > > > > > > > jazda... > > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: No to dalej jadę,i ja równiez 24.02.02, 10:02 hiro napisał(a): > hiro napisał(a): > > > Gość portalu: koko napisał(a): > > > > > jazda... Fajno, że jedziesz :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: No to dalej jadę,i ja równiez 24.02.02, 10:01 Gość portalu: koko napisał(a): > jazda... No, to mi się podoba :))) Odpowiedz Link Zgłoś
hiro NARESZCIE! 24.02.02, 10:02 ula_ napisał(a): > Gość portalu: koko napisał(a): > > > jazda... > > No, to mi się podoba :))) Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Nie, mam problemy z Gazetą 24.02.02, 10:19 ula_ napisał(a): > > pozdro jeżeli masz inne konto to prześlij na moje hiroitd Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: NARESZCIE! 24.02.02, 10:04 hiro napisał(a): > ula_ napisał(a): > > > Gość portalu: koko napisał(a): > > > > > jazda... > > > > No, to mi się podoba :))) > Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Jestem hiro. 24.02.02, 10:15 Gość portalu: koko napisał(a): > jedziemy... to się nie ociągaj:::)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: :) 24.02.02, 10:23 hiro napisał(a): > Gość portalu: koko napisał(a): > > > jedziemy:) > Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: :) 24.02.02, 10:24 hiro napisał(a): > hiro napisał(a): > > > Gość portalu: koko napisał(a): > > > > > jedziemy:) > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXx Pakujcie się i nie wracajcie. IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 24.02.02, 11:33 Banda durni. Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Pakujcie się i nie wracajcie. 24.02.02, 11:51 Gość portalu: XXx napisał(a): > Banda durni. i to jakich! pozdro hiro Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Pakujcie się i nie wracajcie. 24.02.02, 11:56 Gość portalu: XXx napisał(a): > Banda durni. a może banda durniów? chyba bardziej bardziejszo będzie! dlaczego ixów nawstawiałeś! podpisz się mieszańcu zielonogórsko-gorzowski!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hiro pozdro dla pracownika służby zdrowia 24.02.02, 11:59 pozdrów podopiecznych durniów!-durniu Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: pozdro dla pracownika służby zdrowia 24.02.02, 12:03 hiro napisał(a): > pozdrów podopiecznych durniów!-durniu Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: pozdro dla pracownika służby zdrowia 24.02.02, 12:09 hiro napisał(a): > hiro napisał(a): > > > pozdrów podopiecznych durniów!-durniu > Odpowiedz Link Zgłoś
hiro POZDROWIENIA DLA XDURNIA ! 24.02.02, 12:13 Szybkiego powrotu do zdrowia i wielu zwycięstw na forum GORZOWA!!!!!! Pozdro hiro Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: POZDROWIENIA DLA XDURNIA ! 24.02.02, 12:20 hiro napisał(a): > Szybkiego powrotu do zdrowia i wielu zwycięstw na forum GORZOWA!!!!!! > Pozdro hiro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XxX Re: pozdro dla pracownika służby zdrowia IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 24.02.02, 12:14 Tak własnie wygląda wasz wątek ,nawet dajecie sie zprowokować we własnym wątku. Ha..Ha...Ha... Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: pozdro dla pracownika służby zdrowia 24.02.02, 12:29 Gość portalu: XxX napisał(a): > Tak własnie wygląda wasz wątek ,nawet dajecie sie zprowokować we własnym wątku. > Ha..Ha...Ha... dziękujemy za post i pozdrawiamy . do są wątki dla ludzi z poczuciem dużego humoru:) serdecznie witamy w zwariowanym świecie cyferek i postów! za słowo dureń chyba się nie obraziłeś!to w końcu cytat ztwojego postu Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: pozdro dla pracownika służby zdrowia 24.02.02, 12:41 hiro napisał(a): > Gość portalu: XxX napisał(a): > > > Tak własnie wygląda wasz wątek ,nawet dajecie sie zprowokować we własnym w > ątku. > > Ha..Ha...Ha... > > dziękujemy za post i pozdrawiamy . > do są wątki dla ludzi z poczuciem dużego humoru:) > serdecznie witamy w zwariowanym świecie cyferek i postów! > za słowo dureń chyba się nie obraziłeś!to w końcu cytat ztwojego postu Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Poczytaj czasami słownik ortograficzny 24.02.02, 16:33 Gość portalu: XxX napisał(a): > Tak własnie wygląda wasz wątek ,nawet dajecie sie zprowokować we własnym wątku. > Ha..Ha...Ha... A w tym wątku nik Cię zapraszał :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xgwiak Re: Jedziemy do Torunia IP: *.cvx33-bradley.dialup.earthlink.net 24.02.02, 17:18 Daleka i ciezka droga, zbyt wiele przystankow? Pozdro!! Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Jedziemy do Torunia 24.02.02, 18:16 Gość portalu: xgwiak napisał(a): > Daleka i ciezka droga, zbyt wiele przystankow? > Pozdro!! Za Twoją bezgraniczną miłość do zielonej już Cię lubie ale za post na tym podobno głupim wątku w szczególności. Zdradź tajemnicę adresu zawsze się zastanawim skąd?????? nie pisz na zielonej!po co im posty walić! dołącz do klubu ścigających ścigaczy. chyba,że tego rodzaju zabawy nie trawisz. pozdro hiro Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Poczytaj czasami słownik ortograficzny 24.02.02, 18:04 czytając tematy myślałem ,że to do mnie. Też potrafię błędów nawalić i dlatego resztki włosów mnie dęba stanęły!:))))) pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Nie czepiam się ludzi, jak mnie nie czepiają :))) 25.02.02, 12:44 hiro napisał(a): > czytając tematy myślałem ,że to do mnie. > Też potrafię błędów nawalić i dlatego resztki włosów mnie dęba stanęły!:))))) > pozdro. No jakże bym mogła Głównego Ścigacza poprawiać? :))) Pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Co na to Koko ? 25.02.02, 12:49 ula_ napisał(a): > No jakże bym mogła Głównego Ścigacza poprawiać? :))) > Pozdrówka Gratuluję tytułu Hiro. Co na to Koko ? Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Co na to Koko ? 25.02.02, 13:04 j24 napisał(a): > ula_ napisał(a): > > > No jakże bym mogła Głównego Ścigacza poprawiać? :))) > > Pozdrówka > > Gratuluję tytułu Hiro. Co na to Koko ? No, Koko się ociąga czasami, Hiro szybkobieżny ;))) Poza tym Koko jest bezwarunkowo Najgłówniejszy ;))) Ciekawe jak to się ma do gramatyki? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Spoko... 25.02.02, 13:12 ula_ napisał(a): > No, Koko się ociąga czasami, Hiro szybkobieżny ;))) > Poza tym Koko jest bezwarunkowo Najgłówniejszy ;))) > Ciekawe jak to się ma do gramatyki? > :))) Spoko, Borys wymiękł, można gramatyzować :) Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Spoko... 25.02.02, 13:16 j24 napisał(a): > ula_ napisał(a): > > > No, Koko się ociąga czasami, Hiro szybkobieżny ;))) > > Poza tym Koko jest bezwarunkowo Najgłówniejszy ;))) > > Ciekawe jak to się ma do gramatyki? > > :))) > > Spoko, Borys wymiękł, można gramatyzować :) >Borysa załatwił jakiś finansowy post.ktoś chyba przesadził;albo Borys albo autor postu. Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Co na to Koko ? 25.02.02, 13:12 ula_ napisał(a): > j24 napisał(a): > > > ula_ napisał(a): > > > > > No jakże bym mogła Głównego Ścigacza poprawiać? :))) > > > Pozdrówka > > > > Gratuluję tytułu Hiro. Co na to Koko ? > No, Koko się ociąga czasami, Hiro szybkobieżny ;))) > Poza tym Koko jest bezwarunkowo Najgłówniejszy ;))) > Ciekawe jak to się ma do gramatyki? > :))) > ja podobnie jak kolega hiro i pozdro Odpowiedz Link Zgłoś