Dodaj do ulubionych

Zajęcia dla dzieci

07.10.10, 16:49
Od niedawna mieszkam w Gorzowie i zastanawiam się czy są tu jakieś zajęcia dla małych dzieci. Mam niespełna 3 letnią córeczkę i chciałabym z nią gdzieś uczęszczać ażeby miała kontakt z dziećmi i przy tym się rozwijała. Znalazłam tylko zajęcia w szkole Yamahy i w Szkole Muzycznej na Teatralnej (rytmika). Czy może ktoś jeszcze coś słyszał o jakimś miejscu dla takich maluszków. Może za dużo wymagam ale mam porównanie z Poznaniem i sądziłam, że skoro Gorzów też jest miastem wojewódzkim to z tego typu zajęciami nie będzie problemu...no ale albo źle szukam albo jestem po prostu naiwna.

Z góry dziękuję za jakiekolwiek informacje i namiary,
Obserwuj wątek
    • wolfenstein3d Re: Zajęcia dla dzieci 07.10.10, 17:43
      3-letnia to chyba w przedszkolu?

jedyne co mi na myśl przychodzi to:
      - gofik w watralu
      - na słowiance szkoła pływania czy jakoś tak, oraz dla niemwlaków swego czasu było

• mama-pitera Re: Zajęcia dla dzieci 10.10.10, 23:01
        Zajęć dla takich maluszków najwięcej jest jednak w przedszkolach albo prywatnych klubach malucha - wszystko zależy od tego czego dokładnie oczekujesz. W Gofiku i Askalandii można zostawić dziecko pod opieką i ma zapewnioną (ponoć) dobrą zabawę.
    • klubprzedszkolaka.0 Re: Zajęcia dla dzieci 21.10.10, 18:28
      Witam, zapraszam na zajecia dla dzieci wraz z rodzicami w Gorzowie Wlkp.
      Więcje na www.klubprzedszkolaka.net.pl
    • Gość: Artna Re: Zajęcia dla dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.10, 01:25
      Są zajęcia dla dzieci, prowadzę Tęczową Akademię Małego Geniusza, dla dzieci w wieku od 3 lat, proponujemy 10 rodzajów zajęć z różnych zakresów. Można dowiadywać się pod nr telefonu 889 390 387 :)
      zapraszam
    • Gość: magda79 Re: Zajęcia dla dzieci IP: 188.33.242.* 24.11.10, 10:56
      ja mam podobny problem. Pochodzę z Poznania i tam nie ma problemu z takimi klubami. Ja szukam czegoś na weekendy, Gorzów nie ma takiej oferty. Proponowane kluby działają w tygodniu, a to odpada. Brak słów. Nie chodzi mi o naukę pływania czy salę z kulkami w Askanie, tylko o normalne zajęcia taneczne lub po prostu zabawę z dziećmi. Moja córka ma 2 lata.
      • wolfenstein3d Re: Zajęcia dla dzieci 24.11.10, 20:16
        > Nie chodzi mi o naukę pływania
        > czy salę z kulkami w Askanie, tylko o normalne zajęcia taneczne lub po prostu z
        > abawę z dziećmi. Moja córka ma 2 lata.

to za mało ma lat. jak będzie mieć więcej to do domu kultury na teatralnej tańce ludowe. Sam chodziłem w dzieciństwie za karę mnie zapisali bo rozrabiałem.

zobacz yamaha school
        www.yamahaszkola.pl/szkoly/lista.html#gorzow
        tu masz numer telefonu i maila

• wolfenstein3d Re: Zajęcia dla dzieci 24.11.10, 20:18
        jak będzie mieć 3 to zapisz do przedszkola i spokój.

od żłobka do przedszkola jest chyba rok przerwy to może i masz kłopot ale za rok go nie będzie. a nie narzekaj na gorzów bo jak na tak małe miasto to i tak dobrze że wogóle ma takie punkty jak gofik, kulkolandia w askanie czy panoramie. są przedszkola, jest słowianka z kursami pływania, jest yamaha school, jest dom kultury.

Ale marudy i tak będą kręcić nosami mówiąc że nie ma.
    • justa_100 Re: Zajęcia dla dzieci 10.01.11, 15:27
      Coraz wiecej jest zajec dla dzieci, na przyklad ja prowadze zajecia jezykowe dla dzieci juz od 3 roku zycia z jezyka francuskiego:) jest to jakas alternatywa dla rodzicow ktorzy chca aby ich dziecko zaznajomilo sie z innym jezykiem niz angielski, oczywiscie to nie nauka a zabawa przy muzyce tancach i zajeciach plastycznych, dla zainteresowanych podaje maila justah23@o2.pl
    • wolfenstein3d kraina kubusia puchatka 10.01.11, 16:34
      www.domowa-opieka-gorzow.pl/
    • Gość: KAROLINA Re: Zajęcia dla dzieci IP: *.gorzow.mm.pl 13.04.11, 09:38
      Witam serdecznie, mój synek na również 3latka, i borykałam się rok temu z tym samym problemem. Poprzednio mieszkałam we Wrocławiu, gdzie uczestniczyliśmy już od noworodka na różnego rodzaju zajęciach, a tu miałam nie samo wicie olbrzymi problem ze znalezieniem czego kolwiek. Ale się uudało i po długim wyszukiwaniu, pytaniu itd, parę zajęć udało mi się znaleźć.
      W MDK na teatralnej są zorganizowane zajęcia PLASTYCZNE, dla dzieci od 2-6 lat w każda środe od 10-12 godz. koszt 35zł.pokój znajduje się w MDK na samej górze (prowadzi zajęcia Pani Anna Kowala) Zajęcia są rewelacyjne!
      Inne propozycję wyślę w kródce, ponieważ nie pamiętam w tej chwili danych.
      • kmel Re: Zajęcia dla dzieci 14.04.11, 12:16
        Witam! Też szukam zajęc dla córeczki (w maju 3 latka). Nie chcę jej dawac do przedszkola bo to wylęgarnia chorób. Jestem z nią w domku więc mogę ją wozic na różne zajęcia. Czekam na jeszcze jakieś punkty z zajęciami dla dzieci. Córeczka mówi że chce tańczyc balet jak jej kuzynka! :) Ale w Gorzowie chyba brak :(
        • wolfenstein3d Re: Zajęcia dla dzieci 14.04.11, 16:35
          mali gorzowiacy w domu kultury
          balet (mongolski) to nie jest ale jakieś tańczenie tam jest
          • Gość: hiro Re: Zajęcia dla dzieci IP: *.gorzow.mm.pl 14.04.11, 16:55
            wolfi ! a ile ty tych dzieci wychowałeś?
            żebyś chociaż sygnaturkę z reklamą bloga miał.................
        • Gość: Kamila Re: Zajęcia dla dzieci IP: *.gorzow.mm.pl 01.06.11, 19:21
          Witam polecam chatkę puchatka na ulicy Dekerta to nowy klub dla dzieci i prowadzą fajne zajęcia to ich strona www.chatka-puchatka.biz
    • Gość: chatkapuchatka Re: Zajęcia dla dzieci IP: *.gorzow.mm.pl 01.06.11, 19:24
      www.chatka-puchatka.biz
      • wolfenstein3d puchatek z prosiaczkiem to byli geje 17.10.11, 19:58
        odradzam
        • Gość: lh Re: puchatek z prosiaczkiem to byli geje IP: *.gorzow.mm.pl 17.11.11, 10:36
          dobre
    • Gość: aska Re: Zajęcia dla dzieci IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 17.10.11, 18:52
      witam serdecznie pisze ponieważ znalazłam na forum zapytanie o zajecia dla najmlodszych jeśli nadal jest Pani zainteresowana zajeciami dla pociechy mam do zaoferowania zajecia ogolnorozwojowe dla dzieic od 6 miesiecy do 5 lat NIe chcem zanudzac Pani informacjami zapraszam jednak na nasza strone internetowa www. socatots.pl znajdzie pani tam podkategorie miasto gorzow wlkp prosze sie zapoznac z ta stronka i zapraszam na bezplatne zajecia pokazowe pozdrawiam aska
      • Gość: gość Re: Zajęcia dla dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.11, 19:21
        Kraina Kubusia Puchatka ul. Owocowa 2a także prowadzi zajęcia dla maluchów. Informacja jest na stronie domowej opieki nad dziećmi www domowa-opieka-gorzow.pl.
        • Gość: tezmama Re: Zajęcia dla dzieci IP: *.kwidzyn.mm.pl 03.01.12, 21:33
          Witam Panie
          Ciezko znalezc przyzwoity portal ogloszeniowy dla Gorzowa. Stad pewnie takie problemy ze znalezieniem czegokolwiek. Pozostaje jedynie wertowanie gazet lub radio bo plakaty sa regularnie zrywane. Z doswiadczenia na emigracji wiem ze dla naszego pokolenia najwazniejszym zrodlem informacji jest internet.
          Polecam zatem: zajecia artystyczne dla dzieci od 4 lat
          www.kamienicasztuki.pl/
    • Gość: Arleta Re: Zajęcia dla dzieci IP: *.7.226.91.jim-satnet.pl 21.08.13, 22:44
      Zapraszamy dzieci, młodzież i dorosłych na zajecia plastyczne i muzyczne do nowo powstałej pracowni artystycznej. Zajecia dla dzieci od 4 roku życia. Wesołe i kolorowe. Zapewniamy dobra zabawę i rozwijanie kreatywności artystycznej od najmłodszych lat. Malujemy, rzeźbimy, bawimy się plastycznie. Gramy na skrzypcach, pianinie, gitarze..
      Wszelkie informacje i zapisy www.portato.com.pl lub edu.art.portato@op.pl
      • Gość: Agnieszka Re: Zajęcia dla dzieci IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.01.14, 18:11
        Witam serdecznie,

Pragnę zaprosić Państwa do współpracy ze stroną internetową www.lubuskiedzieci.pl.

Strona ma na celu zebranie w jednym miejscu jak największej liczby wydarzeń czy też miejsc, gdzie pojawić się mogą rodzice wraz z dziećmi.

Informacje można dodać w dwojaki sposób, przesłać informacje o wydarzeniu na adres e-mail redakcja@lubuskiedzieci.pl lub bezpośrednio przez stronę internetową www.lubuskiedzieci.pl/dodaj-informacje/

Dodawanie informacji jest całkowicie bezpłatne.

Dodatkowo pojawią się artykuły związane ze zdrowiem dzieci, jedzeniem, zabawami itp. Nawiązaliśmy już współpracę z dentystką dziecięcą, położną oraz z psychologiem dziecięcym.

Artykuły również będą mogły być przygotowane przez rodziców, gdzie będą mogli ukazać swój punkt widzenia na różnego typu tematy.
    • Gość: nicelus Re: Zajęcia dla dzieci IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.01.14, 12:03
      anamaria74 napisała:

> Od niedawna mieszkam w Gorzowie i zastanawiam się
      > czy są tu jakieś zajęcia dla małych dzieci.

Prowadzi Jerzy Antczak i Stefan Sejwa.

> rytmika

Polityka

• Gość: MichGo70 Re: Zajęcia dla dzieci IP: 91.235.255.* 09.02.14, 20:55
        Witam,
        ja myslicie czy zajecia kulinarne dla dzieci w roznym wieku bylyby ciekawe w Gorzowie ? czy cos takiego miałoby wzięcie? nie mowie tylko o klepaniu pierniczków, ale gotowanie, pieczenie , zabawa w kuchni, plus do tego wiedza o roznych krajach z których pochodzą potrawy, higiena, bezpieczeństwo w kuchni, wspólne gotowanie z mama,savoir vivre, zdrowe odżywianie, dietetyka itd... zastanawiam się czy taki businesss mialby szanse ww Gorzowie ?
        Bo rzeczywiście oprócz kulek w Gorzowie trudno cos znaleźć.. a nnie wszystkich innteresuje taniec bądź muzyka... proszę o podpowiedz.Pozdrawiam
        • Gość: Gość Re: Zajęcia dla dzieci IP: *.gorzow.mm.pl 25.03.14, 19:02
          Ja bardzo chętnie poszłabym na takie zajęcia ze swoimi dziewczynami. A kiedy ma Pan/Pani zamiar je uruchomić?
    • Gość: Pzn Re: Zajęcia dla dzieci IP: *.gorzow.mm.pl 25.07.14, 14:14
      Ja też się przeniosłam z Poznania do Gorzowa i oprócz tego, że są oba miasta są uznane za wojewódzkie nie mają nic wspólnego, wręcz przeciwnie dzieli ich przepaść kulturowa. przyzwyczaisz się do tych nudnych niszy...Pozdrawiam miłych Gorzowian.
    • fatalerror404 Zajęcia taneczne dla dzieci od 5 roku życia 26.11.14, 11:48
      Szanowni Państwo,

Prawdopodobnie nie raz zadawaliście sobie pytania: Gdzie zapisać dziecko na tańce w Gorzowie? Jaki sport wybrać dla swojego dziecka?

KS Mirage prowadzi ciągły nabór dzieci do grup tanecznych, w których dzieci poznają style taneczne:
      Hip Hop,
      Disco Dance,
      Show Dance,
      Jazz,
      Modern,
      Disco Freestyle z elementami akrobatyki.
      W programie udział w mistrzostwach, turniejach, festiwalach międzynarodowych i pokazach.
      • Gość: Ewa Re: Zajęcia taneczne dla dzieci od 5 roku życia IP: *.7.226.91.jim-satnet.pl 17.05.15, 01:30
        zajecia dla dzieci klekle.com.pl/index.php?id_category=57&controller=category
        Polecam, chodziłam z córeczką
    • Gość: nicelus Re: Zajęcia dla dzieci IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.06.15, 01:10
      Et voilà, zajęcia dla dzieci.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka