Gość: xyz IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 23.02.02, 18:45 Szukam informacji dot. przygotowań waszych żuzlowców do ligi.Jedziecie? Jezeli tak to w jakim skladzie? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gnomek Re: STAL GORZÓW 23.02.02, 20:08 1. Emmanuel Olisadebe, Adam Małysz, Kajko i Kokosz pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Z Jedziemy! IP: *.teleton.pl 23.02.02, 20:56 Oczywiście jedziemy! Oni już są: Świst Staszewski Paluch Flis Crump (90%) Kto dalej? Zobaczymy! Pozdrawiam, Maciej Zakrzewski www.gorzow.profit.pl www.gorzo.w.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Jedziemy! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 24.02.02, 11:10 Gość portalu: Maciej Z napisał(a): > Oczywiście jedziemy! > Oni już są: > Świst > Staszewski > Paluch > Flis > Crump (90%) > Kto dalej? Zobaczymy! > > Pozdrawiam, > Maciej Zakrzewski > www.gorzow.profit.pl > www.gorzo.w.pl Dziekuję za informacje. Mam pytanie wg mnie Crump podpisał z Piłą.Czy coś się zmieniło??? Dobrze ,że jedziecie.Może kluby przetrzymają "trudny finansowo"okres (chociaż wiekszość jest sama sobie winna- patrz nierealne kontrakty!!!!!!). pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Jedziemy! 24.02.02, 11:29 Gość portalu: xyz napisał(a): > Gość portalu: Maciej Z napisał(a): > > > Oczywiście jedziemy! > > Oni już są: > > Świst > > Staszewski > > Paluch > > Flis > > Crump (90%) > > Kto dalej? Zobaczymy! > > > > Pozdrawiam, > > Maciej Zakrzewski > > www.gorzow.profit.pl > > www.gorzo.w.pl > > > Dziekuję za informacje. Mam pytanie wg mnie Crump podpisał z Piłą.Czy coś się > zmieniło??? Dobrze ,że jedziecie.Może kluby przetrzymają "trudny finansowo"okre > s > (chociaż wiekszość jest sama sobie winna- patrz nierealne kontrakty!!!!!!). > pozdrawiam Na dzisiaj to w cholerę zamknęli nam klubową księgową! Wyszedł wielki kryminalny bałagan , z którym trzeba się jakoś uporać. Może jakoś to będzie .Jak narazie czarna flaga opuszczona do połowy na żużlowym maszcie! pozdro hiro Odpowiedz Link Zgłoś