Dodaj do ulubionych

oferta pracy faurecia

08.03.11, 17:14
Specjalista ds. SAP
Miejsce pracy: Gorzów Wielkopolski

Od kandydatów wymagamy:

* Znajomości systemu SAP – moduł FICO na poziomie administracji i wdrożenia,
* Minimum 3 lata doświadczenia zawodowego na pokrewnym stanowisku,
* Wykształcenia wyższego kierunkowego (IT),
* Wiedzy z zakresu systemów wspomagania logistyki i produkcji,
* Znajomości sieci LAN oraz urządzeń sieciowych (Cisco), systemów MRP,
MS SQL Server i język SQL,
* Komunikatywnej znajomości języka angielskiego,
* Prawa jazdy kat. B.

W zamian za kompetencje
i zaangażowanie oferujemy:

* możliwość zdobywania doświadczenia w dynamicznym międzynarodowym zespole,
* stabilne zatrudnienie z możliwością rozwoju zawodowego,
* atrakcyjne warunki pracy.

ten kto pisał tę ofertę to zwyczajny cham i burak

wymagamy, umożliwiamy? jak wymagamy to nie umożliwiamy!
jak ktoś ma 3 lata dośw to nie potrzebuje się rozwijać bo jest już rozwinięty
więc co oni pier**olą?
Obserwuj wątek
    • zetkaf Re: oferta pracy faurecia 08.03.11, 19:50
      > * Znajomości systemu SAP – moduł FICO na poziomie administracji i wdr
      > ożenia,
      Ja to sie dziwuje, tyle lat, a ty jeszcze go nie znasz?

> * Minimum 3 lata doświadczenia zawodowego na pokrewnym stanowisku,
      > * Wykształcenia wyższego kierunkowego (IT),
      To sie chyba znasz?

> * Znajomości sieci LAN oraz urządzeń sieciowych (Cisco), systemów MRP,
      > MS SQL Server i język SQL,
      no, naczelny programer forum chyba zna takie podstawy?

> ten kto pisał tę ofertę to zwyczajny cham i burak
      powiedzial co wiedzial...

> wymagamy, umożliwiamy? jak wymagamy to nie umożliwiamy!
      A czemu nie? 3 lata doswiadczenia a 10 to duza roznica, w informatyce nie mozna zakonczyc rozwoju po 3 latach.

> jak ktoś ma 3 lata dośw to nie potrzebuje się rozwijać bo jest już rozwinięty
      no nie, bo padne. Chyba tylko ty masz tak ograniczone horyzonty umyslowe, ze po 3 latach masz juz mozg zapchany ;)
      • Gość: hiro Re: oferta pracy faurecia IP: *.kwidzyn.mm.pl 08.03.11, 19:53
        nie dokuczaj;-)on ma plany.......
      • wolfenstein3d Re: oferta pracy faurecia 08.03.11, 21:06
        mieszkasz w wrocławiu to masz porównanie jakie się ukazują oferty pracy w gorzowie i tam.

tam się zdarzają takie. zatrudnimy absolwenta studiów wyższych lub 5 rok.

ci umożliwiają zdobycie dośw zawodowego.

jeśli firma wymaga 3 lata dośw na starcie to jest zła firma. to jest taka firma która nikomu nie umożliwia zdobycia tych 3 lat a więc nie warto w takiej pracować.
        nawet mając te 3 lata nie warto dlatego że oni samym tym już pokazują że oni nie szkolą, nie rozwijają. Jedyne co chcą zrobić to cię wydu**czyć z tego co już umiesz - czego nauczyłeś się gdzieś indziej - w lepszej firmie, która rozwija swoich pracowników oferując im szkolenia i możliwości zdobycia dośw. zawodowego chociażby na praktyce zawodowej i stażu. W faurecii tego nie ma. Nie przyjmują na staże ani na praktyki.
        • Gość: hiro Re: oferta pracy faurecia IP: *.kwidzyn.mm.pl 08.03.11, 21:18
          a dlaczego rozpaczasz ? jesteś młody zdolny masz odpowiedni zasób wiedzy,który pozwoli ci wystartować z nowymi dla innych ale z===> TWOIMI pomysłami to dlaczego zachowujesz się jak dupa?jak tak będziesz skowytał jak kojoty berniego to dupą będziesz do końca życia.....
          sorki ale poważnie ci napisalem...
          ja mam wrażenie,że nawet ty nie wierzysz w swoje zdobyte wykształcenie a jak ma w to uwierzyć twój przyszły pracodawca?
          dam ci dobrą radę: to ja jestem" ten" nie oni!!
          ale musisz też o jednym pamiętać:kto się pizdą urodził kanarkiem nie umrze.........niekoniecznie ciebie to dotyczy ale....nie znam cię a widzę ,że do kanarka ci daleko....
          • wolfenstein3d Re: oferta pracy faurecia 09.03.11, 20:51
            hiro kur**o ty do mnie nie pisz bo ci zaje**ię
            ja prace mam i dośw zawodowe

pisze o imbecylach mieszkających w gorzowie i rekrutujacych drugich imbecyli.
            • Gość: hiro Re: oferta pracy faurecia IP: *.gorzow.mm.pl 10.03.11, 09:34

> hiro kur**o ty do mnie nie pisz bo ci zaje**ię
              propozycja przyjęta!!!!!gdzie i kiedy? jesteś drugi w kolejce pierwszy jest elle z zielonej.
              też mnie straszył ale już się zasrał i muszę go manualnie szukać......
              • wolfenstein3d Re: oferta pracy faurecia 10.03.11, 17:08
                ------\
                ------/

masz tu ssij pipo
        • zetkaf Re: oferta pracy faurecia 08.03.11, 22:19
          > tam się zdarzają takie. zatrudnimy absolwenta studiów wyższych lub 5 rok.
          No coz, ja po studiach czesto aplikowalem na takie, gdzie wymagano rok, ew. 2 czy 3. I chciano ze mna rozmawiac. Choc chcieli placic mniej, nizby sie oplacalo wyjechac z rodzinnego miasta. Btw, nie wiem, czy sie pojawiaja "zatrudnimy absolwenta", w ogole odrzucalem taka kategorie. Za malo placa...

> jeśli firma wymaga 3 lata dośw na starcie to jest zła firma.
          Lepszy bezrobotny? Juz ci tlumaczylem z czego to wynika, jesli firma wchodzi w nieznany sobie temat, nie moze sobie pozwolic na ludzi bez doswiadczenia.
          Albo inaczej. Mowiles, ze tu nie ma pracownikow. Wiec skoro firma pisze w ogloszeniu, to pozostaje jej zmniejszyc wymagania, skoro nie ma ludzi na rynku. Skoro sa... to w czym zla firma, ze ci inni konkurencje robia?

> to jest taka firma która nikomu nie umożliwia zdobycia tych 3 lat a więc
          nie szuka byle partaczy, byle tanio bylo. Zapewne daje zarobic ludziom, ktorzy soba cos reprezentuja. Firmy, ktore szukaja absolwentow to czesto szukajace bardzo taniej sily roboczej, ktos pozna firme, zbierze doswiadczenie i... ucieka wlasnie do takich co wymagaja tych 3 lat. I co, wszyscy glupi ze od takiej "dobrej" firmy uciekaja?

> nawet mając te 3 lata nie warto dlatego że oni samym tym już pokazują że oni ni
          > e szkolą, nie rozwijają.
          Juz ci tlumaczylem, 3 lata, to jeszcze duuuzo rozwoju przed... chcialem napisac przed toba, ale nie. Przed przecietnie zdolnym umyslowo czlowiekiem. Ty, jak juz wspomnialem, masz zapchany mozg po 3 latach.

> Jedyne co chcą zrobić to cię wydu**czyć z tego co już
          > umiesz - czego nauczyłeś się gdzieś indziej - w lepszej firmie, która
          daje swoim pracownikom... 2 tys zlotych dla specjalisty?

> woich pracowników oferując im szkolenia
          taaa.... szkolenia... firma, ktora szuka najtanszych pracownikow, zeby ich wycisnac, a jak odejda, to na ich miejsce czeka 100 osob?

> chociażby na praktyce zawodowej i stażu. W faurecii tego nie ma.
          Nie klam, sam osobiscie mialem praktykanta. Pare lat pozniej okazalo sie, ze pracuje on w innej firmie, do ktorej skladalem papiery. Ocena techniczna moich umiejetnosci skonczyla sie na podziekowaniu za dobrze poprowadzona praktyke.

> Nie przyjmują na staże
          patrz jaka dobra firma, nie bierze tych stazystow, czyli, jak to ladnie ujal forum znawca rynku pracy, sciemy zeby na koszt panstwa pracownika miec ;)
          • e_werty Re: oferta pracy faurecia 08.03.11, 22:33
            A spotkałes ofertę dla
            ...60+?

Szukam stałej pracy od 10 lat...
            Nie ma rynku...

Mój fundusz emerytalny to Zakład Karny
            ...juz za 5 lat...
            Szukam kogoś kto bedzie mial coś do odsiedzenia...
            w granicach 15-25 lat - oprócz krwawych jatek...
            Jakies przekrety, fałszerstwa...
            • danny_boy Re: oferta pracy faurecia 09.03.11, 00:09
              > Szukam kogoś kto bedzie mial coś do odsiedzenia... w granicach 15-25 lat
              Masz pecha, 2 lata temu idealny kandydat został ułaskawiony i nie zanosi się, żeby potrzebował podmiany.
          • wolfenstein3d Re: oferta pracy faurecia 09.03.11, 20:53
            ale pier**olisz nie chce mi się z tobą gadać wogóle.

jak ktoś ci pluje w twarz to mów mu że deszcz pada.
        • danny_boy Re: oferta pracy faurecia 09.03.11, 00:05
          > tam się zdarzają takie. zatrudnimy absolwenta studiów wyższych lub 5 rok.
          No to sru: zatrudnię studenta 4 lub 5 roku wyższej szkoły technicznej w Gorzowie.
          • wolfenstein3d Re: oferta pracy faurecia 09.03.11, 20:59
            wkur**ają mnie oferty pracy ukazujące się pisane przez imbecyli. ci ludzie nie mają za grosz rozumu.

podobnie jak ci bezrobotni poszukujący pracy bylejakiej sami nie wiedzą czego i że za 1000 zł nie będą pracować bo chcą dużo na ręke.

ani z tymi ani z tymi nie chce mi się gadać.

w całej polsce wszędzie kur**a sie ukazują normalne oferty a w gorzowie nie.

postaw sie w roli gorzowskiego bezrobotnego - chce zacząć pracować a mu pier**lą że bez 3 lata dośw nie ma szans. to co ma się z tym kur** doświadczeniem w kołysce już urodzić tak?

ja pracę mam i dośw w swoim zawodize. wkur**ia mnie to ze nie mogę w żaden sposób zmienić pracy niskopłatnej bo ofert pracy nie ma.
            są tylko takie
            "szukamy wymagamy 3 lata dośw oferujemy możliwośc zdobycia dośw. wymagany angielski bardzo dobry i dośw we wdrażaniu i administrowaniem SAP".

kiedyś sie wkur**ię jak pójdę na tą oferte odpowiedzieć na rozmowe kwalifikacyjną jak wyje**ię telefonem w ryj to się skończy.
            • Gość: master Re: oferta pracy faurecia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.11, 21:53
              Nie zgadzam sie, że są tylko oferty pracy z doświadczeniem, być może jest ich więcej ale można coś znaleźć.Coś to nie znaczy że gó...ana firma i że chce taniej siły. Jak się tworzy na nowy dział albo jeszcze raz ten sam dział od początku bo ludzie sie nie sprawdzili itp, itd to musi być minimum jedna osoba z doświadczeniem-musi.W związku z tym ,że rynek jest ograniczony fachowcami z doświadczeniem co jest normalne, należy/można przyjąć do tego działu kogoś świeżego z potencjałem.Dlaczego ja uważam że należy przyjąć bo liczba ludzi z doświadczeniem jest liczbą skończoną i trzeba myśleć do przodu.A powiem Wam coś innego może mało popularnego, w mojej firmie dość często się słyszy zwłaszcza jak ludzie z administracji narzekają na ogrom pracy ale zarazem w kwestii rekrutacji mówią-JA CHCĘ DO SWOJEGO DZIAŁU KOGOŚ Z DOŚWIADCZENIEM BO NIE MAM CZASU ANI NERWÓW KOGOŚ UCZYĆ.
              I co?-ręce opadają
              • wolfenstein3d Re: oferta pracy faurecia 10.03.11, 17:06
                >> JA CHCĘ DO SWOJEGO DZIAŁU KOGOŚ Z DOŚWIADCZENIEM BO NIE MAM CZASU ANI NERWÓW KOGOŚ UCZYĆ.

jak ktoś jest wyjątkową pie... to nawet nie należy z nim gadać
                ale jak ktoś ma potencjał to należy mu stworzyć warunki.
                firma która tego nie robi ma problemy ze sprawnym funkcjonowaniem i jakoś kula się do przodu jak ten ślimak.

dobre firmy inwestują w swoich ludzi. złe wyzyskują i pracownicy od nich uciekają.

ma to przełozenie na wyniki finansowe (ujemne przełożenie)
                • zetkaf Re: oferta pracy faurecia 10.03.11, 21:16
                  > ale jak ktoś ma potencjał to należy mu stworzyć warunki.
                  No wlasnie, JAK MA POTENCJAL. Jak nie ma, to po co gadac? ;)
            • danny_boy Re: oferta pracy faurecia 09.03.11, 22:29
              > jak wyje**ię telefonem w ryj to się skończy.
              To jedyne sensowne zdanie w twoim bełkocie.
    • zetkaf Re: oferta pracy faurecia 09.03.11, 22:43
      ps. dzis zajrzalem do oferty pracy, dzieki ktorej znalazlem obecna posade. A tam jak byk: znajomosc jezyka angielskiego na poziomie wystarczajacym do wspolpracy z innymi pracownikami. Biorac pod uwage, ze w zakladzie wspolpracuje w 99% z Polakami, i biorac pod uwage, ze stanowisko planowo nie bylo przewidziane na jakiekolwiek wyjazdy, wspolprace z zagranicznymi oddzialami, itp. - to coz, wolfi by sie wystraszyl, a jezyk w ogole nie potrzebny ;)
      • wolfenstein3d Re: oferta pracy faurecia 10.03.11, 17:07
        ja pier**olę te oferty pracy bo nie zamierzam brać udziału w wyścigu szczurków

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka