Dodaj do ulubionych

Nie wiem, co Was wystraszyło,

26.02.02, 21:59
... że tak nagle wszyscy zamilkliście :(
Mnie "TO" nie wystraszy.

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • borys-krakow Azali... 27.02.02, 09:14
      ..."Gorzów Wielkopolski jest stolicą Polski"...?
      Takie zdanie usłyszałem niegdyś z ust kolegi. Padło ono w towarzystwie ludzi z
      innych miast i wywołało konsternację, bo, przyznacie, jest bez sensu. Ostatnio
      słyszałem je w Trójce, przytoczone bodaj przez Artura Orzecha, jako ciekawostka
      geograficzna.

Wielu forumowiczów zdaje się podzielać ten pogląd.

Maciej Z. Twój portal jest kiepski. Oczywiście, jesteś młodym człowiekiem,
      włożyłeś w niego sporo pracy, dobrze, że portal jest, fajnie, że zakładasz
      gorzowskie wątki na innych forach (WP) i listy dyskusyjne - ale efekty Twojej
      pracy są... hmm... juniorskie. Natomiast głupimi, antyzielonogórskimi postami
      na tym (GW) forum przyczyniłeś się do jego dezintegracji.
      Najbardziej rozczuliło mnie to, że swój portal poddałeś ocenie publicznej (na
      tym forum) i od razu napadłeś na Blica, bo jego ocena wypadła niepomyślnie.
      Plasuje Cię to wśród niedopieszczonych trampkarzy.
      Lista dyskusyjna rozleciała się po tygodniu (najbardziej zajmujące dyskusje
      były o jodze i żarciu), na forum WP od Bożego Narodzenia pojawiło się 6
      wpisów...
      I te hamletyczne posty: "wątpię w sens mojej pracy...".
      Rób co chcesz. Poddałeś efekty swojej pracy ocenie - oto ona.

Mareczku - zdajesz się wierzyć w moc sprawczą tego forum. Ona nie istnieje.
      Czasami jakiś pismak weźmie temat, chętniej gotową notkę. Nikt tu nie zagląda.
      Po co niby? Żeby dowiedzieć się, że "gonimy Toruń"?
      Forum mogło być miłym miejscem pogawędek o wymianie płynów i Zeppelinach. Stało
      się wyścigową kloaką. Rzeczywiście to jedyne takie forum regionalne w całym
      forum GW.
      Poniekąd Redakcja, rezygnując z jakichkolwiek form moderowania dyskusji,
      przyczyniła się do tego. W dodatku nie pojawił się prawie nikt kto byłby gotów
      podjąć z Tobą merytorycznie np. temat szpitali. Dowodzi to słabości forum,
      nabitego do sporych rozmiarów pustymi postami. Tyle wpisów i żadnego
      kompetentnego? Porównaj mniej oblegane forum krakowskie i temat Nowego Miasta -
      problem podobny w swojej skali.

Poczynań koko i wszystkich jego odmian nie chce mi się komentować - robiłem to
      już kilka razy.

Forum antyzielonogórskich obsesji, chorych ambicji i wycieczek osobistych mnie
      nie interesuje.
      thx
      • j24 Re: Azali... 27.02.02, 11:36
        borys-krakow napisał(a):

> Forum ... wycieczek osobistych mnie nie interesuje.

Mimo to potraktowałeś Arwenę, w taki sposób, że żaden wioskowy by Ci nie dorównał.
        Ps. Maciek przeczytaj wpis w wątku o PKP.
        • arwena Re: Azali... 27.02.02, 11:59
          jak sei me szacowne imie przywoluje to moze dowiem sie i tego, co autor mial na
          mysli?
          • j24 Arwena maile odbiera ? 27.02.02, 12:08
            Napiszę.

arwena napisał(a):

> jak sei me szacowne imie przywoluje to moze dowiem sie i tego, co autor mial na
            >
            > mysli?

• borys-krakow Re: Arwena maile odbiera ? 27.02.02, 12:36
              A Ty?
              • j24 Przepraszam Borysa. 27.02.02, 13:37
                Myślałem, że Arwenę z naszego forum Borys wystraszył, a wyszło, że to ja.
                Sorki.

Popiół na durny łeb sypię.
                • arwena Re: Przepraszam Borysa. 28.02.02, 07:30
                  j24 napisał(a):
                  > Myślałem, że Arwenę z naszego forum Borys wystraszył, a wyszło, że to ja.
                  > Sorki.
                  bez przesady. to nie Ty. tylko charakter jaki nabralo forum ostatnimi czasy.
                  pewnie sie walnie do tego przyczyniles, rozpetujac antyzielonogorska nagonke w
                  kazdym temacie.
                  ale glupota ludzka, ktora podobnie jak wszechswiat bezgraniczna jest, w wiekszych
                  dawkach nie jest dla mnie do dobrowolnego strawienia.

pozdrawiam jednakowoz.
                  no i jak widac (niestety) wciaz jestem.
                  a tak btw - rowniez pozdrawiam Borysa;)))))))))))))))) *
                  • j24 Re: Przepraszam Borysa. 28.02.02, 11:13
                    arwena napisał(a):

> pewnie sie walnie do tego przyczyniles, rozpetujac antyzielonogorska nagonke w
                    > kazdym temacie.
                    > ale glupota ludzka, ktora podobnie jak wszechswiat bezgraniczna jest,
                    > w wiekszych dawkach nie jest dla mnie do dobrowolnego strawienia.

> pozdrawiam jednakowoz.
                    > no i jak widac (niestety) wciaz jestem.

Ale ja naprawdę BARDZO SIĘ CIESZĘ, ŻE JESTEŚ !!!

Wybacz proszę, nic stać mnie na głupotę przyglądania się bezczynnie, jak niektóre
                    środowiska z arogancją godną generała rodem z republiki bananowej, robią krzywdę
                    mojemu miastu.

Pozdrawiam i myślę, że uda się nam jeszcze "wymieniać" w lepszych czasach.
                    J24

Ps. Zauważ, że nie przywaliłem niektórym ludkom na zielonogórskim forum (a wiesz,
                    że umiem).
          • hiro PRZECIEŻ TAK OCIEBIE WALCZYŁEM! 27.02.02, 13:30
            arwena napisał(a):

> jak sei me szacowne imie przywoluje to moze dowiem sie i tego, co autor mial na
            >
            > mysli?
            JEDEN głupi mój post pod wpływem...emocji i tyle zmieniło???????
            mam dziwne odczucie,że to moja wina !Jeżeli tak to przepraszam!
            Jesteś dla mnie super forumowiczką! pisz u nas a przynajmniej pdpisz:((((((
            pozdro hiro

• arwena Re: PRZECIEŻ TAK OCIEBIE WALCZYŁEM! 28.02.02, 07:31
              hiro napisał(a):
              > JEDEN głupi mój post pod wpływem...emocji i tyle zmieniło???????
              ????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka