Dodaj do ulubionych

Prokuratura zajmuje się martwymi duszami w PO

13.05.11, 09:31
Czytałem na RMG o aferze w gorzowskiej PO. Jestem zażenowany jak nisko upadła lokalna polityka tej partii. Premier mówi z etyce, a gorzowskie struktury PO odwalają takie numery. Moim zdaniem to będzie skandal większy niż w Wałbrzychu jeśli śledztwo prokuratury potwierdzi te doniesienia. PO straci masę głosów bo jak ufać takim ludziom?!
Obserwuj wątek
    • Gość: Romana Wyborcza traci wiarygodność milczac w tej sprawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.11, 09:44
      Może temat jest dla nich niewygodny?
    • Gość: Marta Re: Prokuratura zajmuje się martwymi duszami w PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.11, 11:21
      Nie zdziwiłabym się jakby takich osób było więcej bo nawet na forach ludzie wspominali o pompowaniu struktur
    • Gość: xyz Re: Prokuratura zajmuje się martwymi duszami w PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.11, 13:59
      Słuchałem w radiu. Szok
      • Gość: nicelus Re: Prokuratura zajmuje się martwymi duszami w PO IP: *.dip.t-dialin.net 27.05.11, 21:19
        xyz napisał(a):

> Szok

bardziej niż martwe dusze szokuje mnie poseł ze spadochronem. wygląda jak zombie.

• Gość: fan Re: Prokuratura zajmuje się martwymi duszami w PO IP: *.play-internet.pl 15.05.11, 01:14
      niedlugo gorzow bedzie drugim walbrzychem
    • blic Re: Prokuratura zajmuje się martwymi duszami w PO 15.05.11, 07:23
      Bardzo śmiesznie to wygląda, kiedy jeden człowiek zmienia nicki i udaje tłum na forum.
      • Gość: nicelus Re: Prokuratura zajmuje się martwymi duszami w PO IP: *.dip.t-dialin.net 15.05.11, 08:39
        blic napisał:

> Bardzo śmiesznie to wygląda, kiedy jeden
        > człowiek zmienia nicki i udaje tłum na forum.

martwe dusze na forum?

• keksik2000 Re: Prokuratura zajmuje się martwymi duszami w PO 15.05.11, 14:49
          Jakby to powiedzieć, w PO aby zdobyć władzę wszystko jest dozwolone, mam nadzieję że prokuratura zbada dobrze tą sprawę, ale także powinna sprawdzić czy przypadkiem takie praktyki nie są codziennością w PO Gorzowskim. Nie dopuszczam do siebie tej możliwości bo to już by sprowadzilo politykę do rynsztoka, ale w życiu różnie bywa.
          • Gość: marta Re: Prokuratura zajmuje się martwymi duszami w PO IP: *.gorzow.mm.pl 19.05.11, 19:03
            Taką strukturę budowano w szpitalu na walczaka do chwili obecnej przychodzą do pracowników wezwania do zapłaty składek . a kto ją budował to wie K. Ł i Pan P.D
            • Gość: PO Re: Prokuratura zajmuje się martwymi duszami w PO IP: *.acs.pl 20.05.11, 08:08
              droga Marto jak zwykle jesteś dobrze zorientowany.
              Bez obaw, jeśli za badanie tej sprawy bierze się prokuratura gorzowska nic z tego nie będzie.
              Wyluzuj więc i zrób sobie następną kawę. Nie mieszaj się do tego. Bo trafisz na Sikorskiego i się wyda...
          • Gość: nicelus Re: Prokuratura zajmuje się martwymi duszami w PO IP: *.dip.t-dialin.net 20.05.11, 09:42
            keksik2000 napisał:

> Jakby to powiedzieć, w PO aby zdobyć władzę wszystko jest dozwolone, ...

wiemy na przykładach wałbrzycha i innych.

• Gość: zezem Re: Prokuratura zajmuje się martwymi duszami w PO IP: *.gorzow.mm.pl 22.05.11, 14:59
              niech jedzie do Drezdenka .
            • bamberzyca Re: Prokuratura zajmuje się martwymi duszami w PO 26.05.11, 08:47
              Czekam z niecierpliwością na wyjaśniania przewodniczącego zarządu powiatu. W końcu to na jego podwórku miały miejsce dziwne historie.
              • Gość: nicelus Re: Prokuratura zajmuje się martwymi duszami w PO IP: *.dip.t-dialin.net 27.05.11, 21:14
                bamberzyca napisała:

> Czekam z niecierpliwością na wyjaśniania przewodniczącego zarządu powiatu.

a kto nim jest?

• Gość: hiro Re: Prokuratura zajmuje się martwymi duszami w PO IP: *.de 27.05.11, 22:20
                  > a kto nim jest?
                  to ty nie wiesz?
    • tmpv czy coś ustalono już w tej sprawie?! 24.05.11, 14:51
      czy wygląda na to że chcą zamieść niewygodny przed wyborami temat pod dywan?
      Trzeba zrobić porządek w regionie jeśli Platforma ma być wiarygodna
      • nietyes Re: czy coś ustalono już w tej sprawie?! 26.05.11, 20:40
        Zbadać dokładnie sprawę, osądzić winnych, a w partii zrobić porządki. A politycy władz gorzowskiej PO niech nie myślą, że sprawa ucichnie, ktoś to zrobił i niech ktoś poniesie konsekwencje, zresztą już za same podejrzenia szef struktur powinien mieć odrobinę godności i odejść. Czekam na efekty śledztwa!!!
        • Gość: hiro Re: czy coś ustalono już w tej sprawie?! IP: 91.194.84.* 26.05.11, 21:31

>Czekam na efekty śledztwa!!!
          czekaj chłopaku czekaj........... elektrodą spawalniczą wygrzebią te martwe dusze...........
          i jak one zaczną zeznawać... to się szyny tramwajowe rozsypią;-))))))))))))))))))))
          • nietyes Re: czy coś ustalono już w tej sprawie?! 27.05.11, 10:49
            >elektrodą spawalniczą wygrzebią te martwe dusze...........
            > i jak one zaczną zeznawać... to się szyny tramwajowe rozsypią

Ciekawe ujęcie problemu, byle efekty były.
    • Gość: myrox Re: Prokuratura zajmuje się martwymi duszami w PO IP: 204.45.133.* 27.05.11, 10:59
      tmpv napisał:
      Trzeba zrobić porządek w regionie jeśli Platforma ma być wiarygodna

Człowieku w jakim regionie chyba zielonogórskim. Gorzowska PO nie istnieje. Są tylko eunuchy biegające koło zielonogórskiego sułtana.Ludzie idąc na wybory nie zdają sobie sprawy ile krzywdy wyrządzają sobie głosując na tych baranów.
      • kompakt.pl Re: Prokuratura zajmuje się martwymi duszami w PO 29.05.11, 16:45
        Typowe pompowanie kół przed wyborami wewnątrzpartyjnymi, kto na tym zyskał? odpowiedź poznamy jak dowiemy się z którego koła ta pani pochodzi.
        • Gość: nino Re: Prokuratura zajmuje się martwymi duszami w PO IP: *.cdma.centertel.pl 10.06.11, 21:07
          Coś już wiemy. Ędward i HMW nie będą szczęśliwi.
    • Gość: Wik Re: Prokuratura zajmuje się martwymi duszami w PO IP: *.gorzow.mm.pl 10.06.11, 17:00
      Wszczęto śledztwo w sprawie martwych dusz i podrobionych podpisów.
      • Gość: nicelus Re: Prokuratura zajmuje się martwymi duszami w PO IP: *.dip.t-dialin.net 04.07.11, 16:18
        Wik napisał:

> Wszczęto śledztwo w sprawie martwych dusz i podrobionych podpisów.

a martwych dusz coraz więcej...

• Gość: nicelus to nie ja, to kolega. IP: *.dip.t-dialin.net 05.07.11, 08:21
      "Szef gorzowskiej Platformy Jerzy Sobolewski podkreśla, że afera z członkostwem pani Doroty, to sprawa sprzed dwóch lat, a on wtedy jeszcze nie rządził w miejskim PO."

a kto rządził?

• Gość: Ela Sobolewski cieniutki, czy na takich ludzi mamy IP: *.gorzow.hypnet.pl 09.07.11, 16:48
        głosować ? Kiedy w PO, będziemy mieć luidzi, którzy bedą pracować na rzecz naszego miasta ? Serdecznie mam już dość przemieszczania się po martwym, brudnym, zaniedbanym mieście.
        • e_werty Re: Sobolewski cieniutki, czy na takich ludzi mam 09.07.11, 20:49
          będziemy mieć luidzi, którzy bedą pracować na rzecz naszego miasta

... nigdy!

Obojetnia jaka opcja - każdy dba o własne korzyści!

Tylko monarchia dziedziczna i dziedziczone stanowiska.
          Tylko bogaci parlamentarzysci będa miel ochote cos zrobić
          dla Narodu a nie dla siebie... ale dopiero w trzecim pokoleniu!
    • Gość: nicelus Re: Prokuratura zajmuje się martwymi duszami w PO IP: *.dip.t-dialin.net 07.07.11, 07:37
      acatus napisał:

> Czytałem na RMG o aferze w gorzowskiej PO.
      > Jestem zażenowany jak nisko upadła lokalna polityka tej partii.

najgorsze, że to się odbija na pracy urzędników wojewódzkich. to dopiero sięga dna!

otrzymałem właśnie postanowienie urzędu w jednej bardzo małej i prostej do załatwienia sprawie. jestem zaskoczony tym, jak olbrzymie rzesze bardzo wysokich urzędników samorządowych się zbierały i debatowały co zrobić, aby w tej sprawie nic nie robić.

gorzowianie się cieszą z prestiżu bycia połowiczną stolicą województwa, a sobie nie zdają sprawy z kosztów tego prestiżu. nie zdają sobie sprawy w jak żenująco prymitywnym województwie przyszło im mieszkać.

• Gość: Ela To marni ludzie IP: *.gorzow.hypnet.pl 09.07.11, 16:33
        To nie partia tak nisko upadła, lecz ludzie walczący o swoje 5 min. Marnośc ludzka nie zna granic.
    • Gość: Ela Nagle wszyscy zdziwieni i nic nie wiedzą , IP: *.gorzow.hypnet.pl 09.07.11, 16:30
      jak to wyglada w PO. To , że powstała klika wzajemnej adoracji. Ludzie, przetrzyjcie oczy.
      Zadajcie sobie pytanie dlaczego w Gorzowie jest tak beznadziejnie ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka