Dodaj do ulubionych

Prezydenta Jędrzejczaka prośba o uniewinnienie ...

29.06.11, 23:43
a niech sobie prosi, takie ma prawo.
Słuchałem wypowiedzi oskarżonego pana Małyszki - aż ściska a ręce wyrywa żeby komuś w tym mieście dobrze przyłożyć. Mafia zaszczuła przedsiębiorcę, jak już nie miał na opłacanie się to go dobili. Ale czy tylko jego?
Przecież w tej firmie pracowali jacyś ludzie mający na utrzymaniu rodziny, kooperowali i zaopatrywali jego działalność inni przedsiębiorcy w naszym mieście. Cały ciąg osobistych i rodzinnych dramatów. Dopiero uświadomienie sobie tych skutków działania tej zorganizowanej grupy daje obraz szkód jakie zostały wielu ludziom wyrządzone, a miastu jako wspólnocie w szczególności.
Wyrok zapadnie juz niebawem, tylko co potem. Czekać aż kolejne apelacje i zwroty pozwolą im robić dalej szemrane interesy?
Dziaisiaj PO przyłożyła rękę do zaciągnięcia kredytu na 26 lat, macie wyobraźnie - 26 lat!!!!!!!!! Raty spłacać będziemy dłużej niż istnieje w ogóle samorząd w naszym mieście.
PO wspiera ten układ i też powinna ponieść stosowną odpowiedzialność. Zresztą może w tytm miejscy trzeba przypomnieć, że BRELOCZEK U PASKA TADEUSZA J. TAKIMŻ SIĘ OSTAŁ I DYNDA SOBIE W ZALEŻNOŚCI OD TEGO JAK POSKOCZY PATRON
Obserwuj wątek
    • Gość: Bernard Jedrzejczak to dobry i uczciwy Prezydent IP: 199.19.221.* 30.06.11, 05:50
      Hey,
      Pamietam, jak za komuny "prosilem" sad o laske i uniewinnienie..
      Nic co zrobilem prezestepstwem w koncu nie bylo...
      Ja dostalem wyrok...
      Cztery lata...
      Komuch, sprzedawczyk, szpieg, wrog Solidarnosci, agent ruskich i wrog Kosciola, wrog komunizmu......
      Jesli prokuratura chce to cie wrogiem...czegoklowiek zrobi...
      Teraz Jedrzejczak..
      Nie o to chodzi bym obie sprawty wiazal..Jednak za komuny robiono dokladnie to co dzisiaj sie z Jedrzejczakiem robi..
      Wszyscy skazuja!!!
      Nie ma roznicy pomiedzy komunistyczna sprawiedlkiwoscia a pisowsko-solidarnosciaowa...
      Przykleja sie faceta do gowna i wierzy ze ludzie od niego smrod beda czuli...
      Prezydencie Jedrzejczak..
      Jest Pan niewinnym i wiekszosc ludzi w Gorzowie to wie...
      Proces przeciwko Panu to proces polityczny..
      Proba wmieszania dobrego i uczciwego Prezydanta z lewicowymi pogladami...
      I o to tylko chodzilo i chodzi!!!
      O poglady!!!
      Komuchy niszczyly politycznych przeciwnikow..kreujac ich jako zlodziei i przesatepcow..;.
      Gnoje z PiS do dzis robia to samo dzieki sluzalcom z sadownictwa...
      Przeciwnicy komuchow stosuja dokladnie ich metody by niszczyc dobrych ludzi!!
      Do diabla z PIS!!!

PS. Jedrzejczak to dobry i uczciwy Prezydent
      • Gość: zibi Re: Jedrzejczak to dobry i uczciwy Prezydent IP: *.gorzow.mm.pl 30.06.11, 09:27
        Między innymi właśnie przez takich osobników jak Ty mamy w Gorzowie takie szambo !!!! Bernard czujesz coś czy masz katar ??.
        • Gość: Bernard Re: Jedrzejczak to dobry i uczciwy Prezydent IP: 199.19.221.* 01.07.11, 03:18
          Hey zibi,
          Ja wierzylem, ze "nowa Polska" bedzie miejscem dla wszystkich niezaleznie od wzrostu, koloru, wyznan, przekonan, upodoban i...takich tam..
          Okazalo sie ze stara komune zwalczala nowa komuna pod plaszczykiem prawa i sprawiedliwosci..
          Kaczynscy byli nowymi Leninami i Stalinami i za morde, w imie tym razem Ojca i Syna i calej reeszty w zlodziei, zdrajcow i innych Bolkow solidarnosciowcow przerobiono...
          Teraz pseudo solidarnosciowa komuna pod nazawa PiS jak wszciekle psy goni wrogow religijno klasowych...
          Jak jestes nie rydzykowiec i nie pisowiec to jestes zdrajca ojczyzny, wrog i w ogole slugus moskwy..
          I to sa jaja...
          PS. Biore psy na spacer jak mi sie normalnosci chce...

Wy sobie pisowska komune na polska glowe sciagnijcie...
          Tylko podajcie adresy by bylo gdzie "paczki" wysylac...
          Chociaz moze nie...
          komuna przyjechala do polski na ruskich czolgach wiec spoleczenstwo odpowiedzialne nie bylo..
          Teraz jest inaczej..
          Chcecie pisowskiej komuny - glosujcie na nich i gnijcie sami!!!
          To wasz wybor! I wy bedziecie konsekwencje ponosic!
          A ja bede na spacerze z psami...
          :):):)
          • Gość: zibi Re: Jedrzejczak to dobry i uczciwy Prezydent IP: *.gorzow.mm.pl 01.07.11, 11:12
            Ubliżanie i poniżanie innych to tylko co potrafisz , jesteś sfrustrowanym małym człowieczkiem z problemami jak Twój idol !!!!. Choć posprzątaj po swoich psach w co bardzo wątpię z Twoją kulturą !!!.
            • Gość: Bernard Re: Jedrzejczak to dobry i uczciwy Prezydent IP: *.namao.albertacom.com 03.07.11, 08:49
              Hey zibi,
              Komu ja ublizam?
              Kogo denerwuje?
              Polfaszystow pisowskich stosujacych komunistyczne metody zwalczania politycznych przeciwnikow?
              To ci sie nie podoba?
              W/g ciebie jeden wodz, jedna partia i jedna ideologia to jest to na co Polacy zasluguja?
              W/g ciebie kilka dekad w komunizmie przygotowalo wystarczajaco Polakow do zamordyzmu by latwo pisowski totalitarytzm zaakceptowali?
              Jedrzejczak to ofiara politycznej walki prowdzonej przez pis - Nie jestes z nami to cie zgnoimy...
              Zrobimy scie zlodziejem, oszustem i kombinatorem...
              Chorzy umyslowo ludzie decyduja w Polsce kto wolny a kto nie.. Male pijaczki zygajace na grobach w cieniu krzyzy......w imie Ojca i Syna i...calej reszty...
              Do diabla ZA TOBA I TWOIM PISEM!!!
              :)
    • thebird2 Re: Prezydenta Jędrzejczaka prośba o uniewinnieni 30.06.11, 10:29

Janusz K. (...), przytoczył na dzisiejszej rozprawie rozmowy ze śledczymi z ABW: - Miałem mówić to, co chcieli usłyszeć. Padały stwierdzenia: "Nam nie o prawdę chodzi".
      Byłem przekonany, że interesowała ich osoba Tadeusza Jędrzejczaka i znalezienie czegoś na niego.

Nie słyszałem wypowiedzi zaprzeczającej lub zwracającej uwage żę Janusz K . kłamie wspominajac o stwierdzeniach o co IM naprawdę chodzi .

(Zygmunt) - M. gubił się w zeznaniach. A wydaje mi się, że łapówka dana czy wzięta jest jak własny ślub. Tego się nie zapomina, nie myli kwoty czy okoliczności.

No właśnie ! Ale od czego jest prokurator . On wie!

• Gość: a Re..zydent. Jędrzejczak. proś.a . ...win.i... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.06.11, 11:00
        A wydaje mi się, że łapówka dana czy wzięta jest jak własny ślub. Tego się nie zapomina, nie myli kwoty czy okoliczności.
        Jak ktoś codziennie bierze i daje to mu się mylą kwoty i okoliczności.
        Jak tym na Szczecińskiej.

Takie k...wo polityczno-biznesowe.

Beniu, za krótko siedziałeś na Walczaka. Zdecydowanie.
      • Gość: policmajster Re: Prezydenta Jędrzejczaka prośba o uniewinnieni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.11, 11:33
        A może tych łapówek było tyle, że sam ich wszystkich nie pamięta? Może ta udowodniona to tylko jedyna, na jaką natrafił prokurator?
        Parę miesięcy temu media informowały o rozbiciu gangu kradnącego samochody. Tyle ich ukradli, że przestępcy sami nie pamiętali o niektórych dziuplach!
    • thebird2 Re: Prezydenta Jędrzejczaka prośba o uniewinnieni 30.06.11, 12:44
      Może ta udowodniona...
      Komu udowodniona ? Jakie dowody ?
      Pomówienia pana M .
      Wszystko to sa poszlaki i chęc dopier... czerwonemu .
      Czy brali ? Ryby nie biorą .
      Ale ten fakt nalezy udowodnić ,nie ja wiem ale dowodów brak
      W takich interesach zalezy na zarobieniu pieniedzy i tak było jest i będzie .
      Temu rozliczeniu nie podlegają pieniadze przekazywane na cele czarnych .
      Tam nie słychac o podmianach, zamianach ,odpalaniu doli itp.
      Tam czuwa Bóg
      • Gość: nicelus Re: Prezydenta Jędrzejczaka prośba o uniewinnieni IP: *.dip.t-dialin.net 03.07.11, 22:10
        thebird2 napisał:

> Pomówienia pana M .

on chce się dobrowolnie poddać karze, więc musi wyznać całą prawdę i nie może nikogo pomawiać.

• Gość: Aborygen Olimpiada w Sydney 2000 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.11, 14:59
      A może szczecińscy śledczy zainteresują się też zapomnianą już sprawą tajemniczego "darczyńcy", który Tadeuszowi J. sfinansował pobyt na Olimpiadzie na Antypodach?
      Oczywiście nie była to żadna łapówka, tak jak małolata sprzedająca własne ciało obraża się, gdy nazwie się ją prostytutką, a już tym bardziej q rwą. Przecież ona uprawia tylko niewinny sponsoring.
    • Gość: morda Re: Prezydenta Jędrzejczaka prośba o uniewinnieni IP: *.adsl.inetia.pl 01.07.11, 12:22
      problemem Gorzowa nie jest lokalna aktywność partii politycznych, a raczej jej brak. Problemem Gorzowa jest lubuskie (czyt. zielonogórskie)... dzisiaj rządzi PO, jutro PIS, pojutrze SLD, a w Gorzowie ma być powiat... bo w Zielonej Górze budują metropolię,.. jesteśmy blokowani gospodarczo, komunikacyjnie i politycznie - już to przerabialiśmy... jeżeli nie powstanie asertywna władza w Gorzowie, nic się nie zmieni, będziemy "karmieni papką" o walorach życia w lubuskim i jednocześnie "robieni w konia", skandal wokół Tadeusza J. jest im na rękę i będzie trwał długo... ku chwale Zielonej Góry.
    • maciejw1983 Prezydenta Jędrzejczaka prośba o uniewinnienie ... 01.07.11, 17:09
      Czy winny czy nie winny nie nam to osądzać, ale szkoda reputacji miasta.
    • klodawa1952 Re: Prezydenta Jędrzejczaka prośba o uniewinnieni 02.07.11, 05:01
      Nie whglada to dobrze. Mam na mysli sprawe samego Jedrzejczaka. Czekamy na wyrok.
      Mechanizmy opisane w tym procesie sa dla Gorzowa kompromitujace a o samym Prezydencie jako o nadzorcy calosci, swiadcza bardzo zle. Bez wzgledu na wyrok.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka