Gość: kasia IP: *.drezdenko.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 11:58 Drogi Marku może powiedziałbyś mi coś więcej o sobie????????co Ty na to Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j24 Re: pozdrowienia dla Marka 05.03.02, 12:02 Gość portalu: kasia napisał(a): > Drogi Marku może powiedziałbyś mi coś więcej o sobie????????co Ty na to Ach te dzisiejsze dziewczyny :))) nawet najlepiej zakonspirowanego agenta zdekonspirują :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: pozdrowienia dla Marka IP: *.drezdenko.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 12:10 jestem z wywiadu a mą specjalnością rozszyfrowywanie :))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Re: pozdrowienia dla Marka 05.03.02, 12:14 Gość portalu: kasia napisał(a): > jestem z wywiadu a mą specjalnością rozszyfrowywanie :))))))))))))))) Jak jesteś z wywiadu to wolne są jeszcze następujące nicki: - J20, J22, J25, J26, J27, J28, J29... oraz z grupy MI7 -006, 009,... Pozdro. Jdwacztery Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: pozdrowienia dla Marka IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.02, 19:22 mogłabym z czymś się tu zdradzić, ale nie zrobie Ci tego.:) Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Re: pozdrowienia dla Marka 05.03.02, 20:53 Gość portalu: kasia napisał(a): > mogłabym z czymś się tu zdradzić, ale nie zrobie Ci tego.:) Nu, Zajac - pagadi ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: pozdrowienia dla Marka IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.03.02, 18:19 Moje zdolności rozszyfrowywacza przyniosły skutki-już wiem... Teraz z czymś się zdradzę drogi Marku Pogorzelcu...już wiesz co odgadłam i wiem więcej - odrobinę... Odpowiedz Link Zgłoś
gnomek Re: pozdrowienia dla Marka 07.03.02, 18:25 Gość portalu: Kasia napisał(a): > Moje zdolności rozszyfrowywacza przyniosły skutki-już wiem... Teraz z czymś się > zdradzę drogi Marku Pogorzelcu...już wiesz co odgadłam i wiem więcej - > odrobinę... Zdradź nam Kasiu, zdradź. Co wiesz o Marku P. czego my nie wiemy, a o co bardzo chcemy zapytać? Powiedz. Słuchamy. Odpowiedz Link Zgłoś
gnomek Re: pozdrowienia dla Marka 07.03.02, 18:32 Czy Marek P. to tajna ksywka wojewody Korskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suchy2 Re: pozdrowienia dla Marka IP: *.kam.pl 07.03.02, 18:36 gnomek napisał(a): > Czy Marek P. to tajna ksywka wojewody Korskiego? A gnomek , Zyzia ? Odpowiedz Link Zgłoś
gnomek Re: pozdrowienia dla Marka 07.03.02, 18:44 Gość portalu: suchy2 napisał(a): > A gnomek , Zyzia ? A któż zacz, ta Zyzia? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suchy2 Re: pozdrowienia dla Marka IP: *.kam.pl 07.03.02, 19:14 gnomek napisał(a): > Gość portalu: suchy2 napisał(a): > > > A gnomek , Zyzia ? > > A któż zacz, ta Zyzia? ;) Miało być , Zyzio , to nie Ty ? Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Ale by głupio było :( 08.03.02, 08:04 Gość portalu: suchy2 napisał(a): > gnomek napisał(a): > > > Gość portalu: suchy2 napisał(a): > > > > > A gnomek , Zyzia ? > > > > A któż zacz, ta Zyzia? ;) > > Miało być , Zyzio , to nie Ty ? Mam nadzieję, że tak nie jest ! Odpowiedz Link Zgłoś
gnomek Re: Ale by głupio było... 08.03.02, 10:09 gdyby z tym Korskim to była prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Na rowerek, Gnomku 08.03.02, 10:32 gnomek napisał(a): > gdyby z tym Korskim to była prawda. Wywietrzyć mózgownicę ! Odpowiedz Link Zgłoś
zelgoszcz Re: jotdwacztery 08.03.02, 12:59 Zauwazylem kilkakrotnie slaskie idiomy czy nalecialosci gwarowe w Twoich wypowiedziach. Czy Ty jestes Slazakiem lub urodziles sie na Gornym Slasku??? Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Re: jotdwacztery 08.03.02, 13:45 zelgoszcz napisał(a): > Zauwazylem kilkakrotnie slaskie idiomy czy nalecialosci gwarowe w Twoich > wypowiedziach. Czy Ty jestes Slazakiem lub urodziles sie na Gornym Slasku??? Moi rodzice pochodza z Wielkopolski (Poznan, Kalisz). Bylem w wojsku ze Slazakami. Bardzo mi sie ich teksty. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: jotdwacztery IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.03.02, 20:30 Zauważyłam ,że o wiele więcej osób się Tobą zainteresowało...Raczej zainteresowało ich to iż ja mogłabym coś im zdradzić.Lecz ja alfa i omega nie jestem , a co odkryłam to na forum nie zdradzę. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Ale by głupio było... 08.03.02, 20:47 gnomek napisał(a): > gdyby z tym Korskim to była prawda. pojebaniec Odpowiedz Link Zgłoś