Dodaj do ulubionych

Starosta składa doniesienie do prokuratury na w...

04.02.12, 10:49
ot się cylkista wyrwał przed peleton. szkoda, że nie starcza mu pamięci, że takie ucieczki są potem szybko kasowane przez dużo od niego lepszych:) ale co se popedałuje do jego, ma swoje 5 minut w mediach
Obserwuj wątek
    • hese Cwaniaczek Jabłoński 04.02.12, 11:02
      Panie Jabłoński to się nazywa kradzież.
      Sam zatrudniam parę osób i sam pracowałem w firmach i innych słów na to nie znajduję.
      Bez pozwolenia właściciela sprzętu zabierać nie można.
      Jeśli już to najpierw taką zgodę trzeba mieć, a nie zabierając dopiero negocjować.
      Abstrahuję już od luksusu, który Pan sobie zafundował na koszt firmy.
      Trzeba było sobie kupić za własne pieniądze, chyba Pana stać.
      Wiem, wiem za własne pieniądze starczyłby laptop za 2-3 tysiące.
      Typowe zachowanie pracownika tkwiącego mentalnie w komunie.
      • Gość: qaz Re: Cwaniaczek Jabłoński IP: 91.226.7.* 05.02.12, 19:33
        A może Panie Wojewodo wystarczyło tylko odrobinę woli ugodowego załatwienia sprawy, nieco skromności. To chyba nie pierwsza sprawa dotycząca poprzedniego zatrudnienia, o której prasa pisze...
    • litylboy Re: Starosta składa doniesienie do prokuratury na 04.02.12, 17:37
      Panie starosta... żal mi pana. Prywata i małostkowość. Prymitywna zemsta. Straci na tym przede wszystkim powiat słubicki. Aleś Pan namieszał.
    • Gość: mirson Re: Starosta składa doniesienie do prokuratury na IP: 91.226.7.* 04.02.12, 18:06
      Zachowanie kolaża to typowa dla naszego złośliwego i zawistnego narodku zemsta. Prywatne porachunki zawiedzionego karierowicza, który wyżej nie podskoczy ale przynajmniej uprzykrzy życie innym, a przy okazji wysłuży się szefowej w nadziei na synekury.
    • lukaszzd Starosta składa doniesienie do prokuratury na w... 05.02.12, 05:00
      Pomijając wewnętrzne spory i porachunki pomiędzy tymi panami to stwierdzam że jabłoński coś ma do tych publicznych, kupionych za nieswoje pieniądze rzeczy. Jak przestał być marszałkiem to miał problem z rozstaniem się z samochodem za którego de facto niezapłacił
    • Gość: a Do wyniesienia: Star. .łada .niesienie .kura.tur. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.02.12, 20:03
      Możemy przynajmniej uruchomić wyobraźnię co też wyniesie z Urzędu Wojewodzkiego jak będzie odchodził!
      Co by tu wybrać z koryta?!
      • Gość: morda cel osiągnięty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.12, 11:37
        a napisał:
        Możemy przynajmniej uruchomić wyobraźnię co też wyniesie z Urzędu Wojewodzkiego jak będzie odchodził! Co by tu wybrać z koryta?!

-Cel został osiągnięty, o to właśnie chodziło staroście i takie dostał zadanie - kąsać! - aż barany to kupią :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka