Dodaj do ulubionych

Haker zaatakował stronę MZK

IP: *.gorzow.mm.pl 15.06.04, 19:26
moze po prostu hakerowi nie spodobalo sie to co mzk zafundowalo w Boze Cialo
pasazerom? np tramwajow...
Obserwuj wątek
    • Gość: **gość** Re: Haker zaatakował stronę MZK IP: *.gorzow.mm.pl 16.06.04, 09:01
      taa widzialem ta strone i jakie pliki dwa *.jpg i komentarz na stronie głównej
      no bardzo śmieszne a przy okazji to faktycznie komunikacja w Boże Ciało w tym
      mieście wygladała fatalnie sam stałem ponad godzine i czekalem n atramwaj który
      zreszta i tak nie przyjechał!!
    • aborys Re: Haker zaatakował stronę MZK 16.06.04, 09:05
      He, cienki informatyk zasłania się firewallami i kodeksem karnym, zamiast
      poważnie bronić własnej strony.
      ;)
      • ranigastt Re: Haker zaatakował stronę MZK 16.06.04, 09:44
        Informatyk powinien być dumny że zaatakowano jego stronę. To podnosi prestiż
        informatyka.
      • martha4 Re: Haker zaatakował stronę MZK 16.06.04, 10:25
        aborys napisał:

> He, cienki informatyk zasłania się firewallami i kodeksem karnym, zamiast
        > poważnie bronić własnej strony.
        > ;)

Hmmm.. A na czym polega 'poważne bronienie własnej strony'???;))))
        • Gość: Bernard Re: Haker zaatakował stronę MZK IP: *.gorzow.mm.pl 16.06.04, 11:01
          Hey Aborys
          A właśnieże się dopiszę.I co mi zrobisz JEŁOPIE ?
          • Gość: wiesio Re: Haker zaatakował stronę MZK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.04, 14:26
            aborys ci dokopie....
          • Gość: Hexen Re: Haker zaatakował stronę MZK IP: *.gorzow.mm.pl 16.06.04, 22:02
            > A właśnieże się dopiszę.I co mi zrobisz JEŁOPIE ?

Nudzisz się.
            Wyciśnij pryszcze.
        • aborys Re: Haker zaatakował stronę MZK 17.06.04, 08:50
          martha4 napisała:

> Hmmm.. A na czym polega 'poważne bronienie własnej strony'???;))))
          Powinien dopaść hakera i rozszarpać go na strzępy.
          Jak buldog.
          • martha4 Re: Haker zaatakował stronę MZK 17.06.04, 09:21
            aborys napisał:

> Powinien dopaść hakera i rozszarpać go na strzępy.
            > Jak buldog.

Chamstwu w życiu należy się przeciwstawiać siłom i godnościom osobistom.

• Gość: justice4all Re: Haker zaatakował stronę MZK IP: *.gorzow.mm.pl 17.06.04, 10:24
      To był hacker w sensie szkodliwości, zachował się bardzo grzecznie, zostawiając
      porządek. W sensie mozliwości, to wim tylko tyle że każdy mógł się włamać,
      jeśli admin nie śledzi na bieżąco co się dzieje wokól tego systemu portalowego
      na którym działa serwis, potem sa takie konsekwencje ;p
      A my mamy ubaw oglądając koguta czy tam orła z piwem i trawką :)
      Swoją drogą, ciekawe czy mzk zapałciło za licencję aby korzystać z tego j-
      portala ?

Skąd się wzięło całe zamieszanie: jportal2.com/ - i wszystko jasne...
      • blic Re: Haker zaatakował stronę MZK 17.06.04, 12:45
        Gość portalu: justice4all napisał(a):

> Swoją drogą, ciekawe czy mzk zapałciło za licencję aby korzystać z tego j-
        > portala ?

Oho! Faktycznie. Strona portalu podaje adresy stron na licencji.
        Nie widzę ani MZK, ani Gorzow24, ani nawet super portalu o pszczołach.
        Ładnie to tak, panowie?
        • marek_p Re: Haker zaatakował stronę MZK 17.06.04, 16:42
          blic napisał:

> Gość portalu: justice4all napisał(a):

>> Swoją drogą, ciekawe czy mzk zapałciło za licencję aby korzystać z tego j-
          >> portala ?

> Oho! Faktycznie. Strona portalu podaje adresy stron na licencji.
          > Nie widzę ani MZK, ani Gorzow24, ani nawet super portalu o pszczołach.
          > Ładnie to tak, panowie?

Ale jaja!!! To by był dopiero numer. Złodziej wartości intelektualnych (czytaj
          pirat), obrobiony przez włamywacza. Ale numer :) Nawet Niemcy o Polakach
          takiego kawału by nie ułożyli :)

A tak w ogóle, to kodeks karny jest do bani.
          Jak na wsi ktoś złowi ryby w stawie sąsiada, to nikt przecież o nim nie powie,
          że jest złodziejem. Ma we wsi poważanie, gość jest, w karczmie pokazuje przy
          piwie jakie duże były i opowiada jak je wyciągał. Jest to społecznie
          akceptowane, co innego jakby kurę z podwórka zapierniczył.

Ale pan haker ten to jest dopiero gość. Filmy o nim kręcić będą, sława
          i chwała.
          Wystarczy popatrzeć co frajerzy w pocie czoła wyprodukowali. Jakaś luka zawsze
          się znajdzie.
          Oczywiście na jakąś nudną, nieodwiedzaną stronkę nie ma po co się włamywać.
          Nie wiem tylko dlaczego jakiś drań wymyślił, że takie słodkie żarciki są
          ścigane z urzędu, a jak ktoś zatai informacje o takim zdarzeniu, to sam jest
          w konflikcie z prawem. Wapniaki sami nie potrafią się bawić, to i innym
          zabraniają.

Tak więc, wapniaki, polubić proszę te wirusy, które przychodzą na konto
          co 20 minut, łatajmy łindołsy, ściągajmy codziennie bazy wirusów i pilnujmy,
          czy jakaś aplikacyjka, którą gdzieś tam, kiedyś kupiłeś nie zrobiła się
          w międzyczasie hitem, którego już warto zhakować.

Mój młodszy, przez to jeszcze kochańszy, smyk wlazł na płot, zaraz w pierwszym
          dniu po dłuższej nieobecności w szkole, no i spadł. Włazł bo chciał być
          klasowym bohaterem lub może dorównać klasowym bohaterom. Karetka, którą z nim
          jechałem pokazała jakie nierówne (i dłłłuuuggie) są gorzowskie drogi...
          Potem rodzinka miała dwa tygodnie pełne atrakcji przy Dekerta. Oby nie,
          ale następne atrakcje mogą być jak zdjęty zostanie gips. Ułańska fantazja.

Przykro mi, że ktoś jeszcze, w jakiejś innej rodzinie, będzie musiał oglądać
          jej skutki.
          • blic Re: Haker zaatakował stronę MZK 18.06.04, 08:34
            marek_p napisał:

> Ale jaja!!! To by był dopiero numer. Złodziej wartości intelektualnych
            (czytaj
            > pirat), obrobiony przez włamywacza. Ale numer :) Nawet Niemcy o Polakach
            > takiego kawału by nie ułożyli :)

Ech, Marek. Wiadomo, że osobnik, który namieszał na stronie MZK jest w tej
            historii najciemniejszym typem.
            Nie prościej napisać, że nie ma żadnych zobowiązań względem twórców systemu, na
            którym chodzą te strony, niż wyrzucać z siebie całą frustrację za to, że dałeś
            się tak podejśc? :)
          • aborys Re: Haker zaatakował stronę MZK 18.06.04, 09:33
            marek_p napisał:

> Ale pan haker ten to jest dopiero gość. Filmy o nim kręcić będą, sława
            > i chwała.
            No przecież nic nie ukradł, trochę pofiglował tylko.
            Wykazał bezradność admina...

Chyba, że majstrował przy poczcie, abo Płatniku...
          • Gość: justice4all Re: Haker zaatakował stronę MZK IP: *.gorzow.mm.pl 22.06.04, 22:21
            Nie wiem tylko dlaczego jakiś drań wymyślił, że takie słodkie żarciki są
            > ścigane z urzędu, a jak ktoś zatai informacje o takim zdarzeniu, to sam jest
            > w konflikcie z prawem. Wapniaki sami nie potrafią się bawić, to i innym
            > zabraniają.

Zataić - jak ktoś chce, to mam zrobione zrzuty ekranu można zobie obejrzeć jak
            wyglądałe stronka, pozatym, policja może prześwietlić ISP który na pewno ma
            obowiązek robić kopię danych, więc co tutaj można zataić? hymmm może bąka
            puszczonego który się rozszedł, a jeszcze echo po nim grzmi :)
    • blic Re: Haker zaatakował stronę MZK 17.06.04, 12:39
      I czemuż to sam zainteresowany admin się nie wypowiada?
      No dawaj tu, Marek. Pokajaj się. ;))
      • hiro Re: Haker zaatakował stronę MZK 17.06.04, 20:00
        blic napisał:

> I czemuż to sam zainteresowany admin się nie wypowiada?
        > No dawaj tu, Marek. Pokajaj się. ;))
        sam się pokajaj-a nielepiej pomóc markowi?!
        i kilim go!
        • hiro Re: Haker zaatakował stronę MZK 17.06.04, 20:02
          hiro napisała:

> blic napisał:
          >
          > > I czemuż to sam zainteresowany admin się nie wypowiada?
          > > No dawaj tu, Marek. Pokajaj się. ;))
          > sam się pokajaj-a nielepiej pomóc markowi?!
          > i kilim go!
          > wsioka lamera jebanego!!!!!!!-nie Marka P.!!!!!rzecz jasna
          ALE SOBIE WSIOK ZNALAZŁ CEL/.............stronka mzk :--))))))))
        • blic Re: Haker zaatakował stronę MZK 18.06.04, 07:56
          hiro napisała:

> sam się pokajaj-a nielepiej pomóc markowi?!

Ja się nie mam za co kajać na forum. :)
          No i w jaki sposób miałbym pomóc Markowi? Tłumaczenie strony mu zrobić? :))
          Ja się nie znam na prowadzeniu stron. On się powinien znać. W końcu za to mu
          płacą. Na razie tylko wylał tu swoje żale, ale... ciągle się nie pokajał!
          • hiro Re: Haker zaatakował stronę MZK 18.06.04, 20:35
            blic napisał:

> hiro napisała:
            >
            > > sam się pokajaj-a nielepiej pomóc markowi?!
            >
            > Ja się nie mam za co kajać na forum. :)
            > No i w jaki sposób miałbym pomóc Markowi? Tłumaczenie strony mu zrobić? :))
            myślę ,że nawet z tym bys sobie niebardzo poradził-no może na rosyjski
            > Ja się nie znam na prowadzeniu stron. On się powinien znać. W końcu za to mu
            > płacą.
            a ile mandatów supermenie zapłaciłeś?-nio ile?:;-)a podobno znasz się na tym?
            jesteś mięczakiem -!omółką pospolitą
            Na razie tylko wylał tu swoje żale, ale... ciągle się nie pokajał!
            pokajać-<forma dokonana -kajać się->-ze skruchą przyznawać się do winy!
            -spp-wn pwn
            czy to marek się włamał na stronę mzk?-do czego ma więc się przyznać ?
            jak skończysz srać to wytrzyj pupę<aluzja do twoich głupawych txt pod moim
            adresem 2 lata temu>
            • Gość: XXX Re: Haker zaatakował stronę MZK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 22:28
              Ten haker wasze czachy także "zhakował"... tyle gadania nad bzdetem.... złapcie
              utnijcie mu jaja i tyle - nie poraficie? - to nie "róbcie wiochy"....
            • blic Re: Haker zaatakował stronę MZK 19.06.04, 17:26
              hiro napisała:

> a ile mandatów supermenie zapłaciłeś?-nio ile?:;-)a podobno znasz się na tym?

O coś konkretnego chodzi? Na razie pleciesz bez sensu.

> jesteś mięczakiem -!omółką pospolitą

Żegnam.
    • Gość: Galadriela Re: Haker zaatakował stronę MZK IP: *.gorzow.mm.pl 19.06.04, 06:54
      Jakaś paranoja!
      Facet płacze nad tym, że mu stronę zahakowano, a wszyscy mu łezki obcierają!
      Gdyby nie był lamerem, to by mu niezahakowano strony!
      Proste i po co ten płacz?
      Taki duży chłopiec, a płacze!
      Chłopaki nie płaczą!
      Marku_p! Otrzyj łzy i nie roztrząsaj tego na forum!
      Stało się i koniec, a zycie toczy się dalej!
      • Gość: XXX Re: Haker zaatakował stronę MZK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.04, 14:08
        Następna od pocieszania...

"...Taki duży chłopiec, a płacze!
        > Chłopaki nie płaczą!
        > Marku_p! Otrzyj łzy i nie roztrząsaj tego na forum!
        > Stało się i koniec, a zycie toczy się dalej!..."

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka