Dodaj do ulubionych

czemu w gorzowie nie ma fajnych dziwek

10.04.12, 21:58
bo działa mafia. turek niejaki mamet tym interesem zarządza, i ma swoich ludzi w świnoujściu.
Wyłapują co fajniejsze laski i wysyłają za granicę, handlują żywym towarem.

W Kostrzynie też działa jakaś grupa przestępcza i to samo.

Ciekawe czemu policja się tym precederem nie interesuje.
Obserwuj wątek
    • Gość: Bernard Re: czemu w gorzowie nie ma fajnych dziwek IP: *.namao.albertacom.com 11.04.12, 00:49
      Hey wolfie,
      Gdyby to mieso do Gorzowa wrzucali byliby git?????
      :):):):)
      To sa jaja
    • Gość: nicelus Re: czemu w gorzowie nie ma fajnych dziwek IP: *.dip.t-dialin.net 11.04.12, 01:42
      wolfenstein3d napisał:

> Ciekawe czemu policja się tym precederem nie interesuje.

a co to jest "preceder"?

• Gość: Bernard Re: czemu w gorzowie nie ma fajnych dziwek IP: *.namao.albertacom.com 11.04.12, 04:13
        hey nicelus,
        Wolfie kiedys wspomnial o swoich doswiadczeniach z "dziewczynkami"...
        Najprawdopodobnij zauwazyl spadej jakosci uslug....
        Rozumiem.. Placi wiec....wymaga...
        I to sa jaja
    • Gość: hiro są! tylko ty jak zawsze szczecińska i szczecińska! IP: *.gorzow.mm.pl 11.04.12, 09:48
      tam to ci laskę zrobi i jeszcze spodnie ci pochlapie .borowskiego 8 i wydawaj opinie;-)))))))))))))
      adres znam z jazd nocnych tylko ... taka korporacja;-))))))))))))))))))))
      • wolfenstein3d Re: są! tylko ty jak zawsze szczecińska i szczeci 11.04.12, 11:18
        > borowskiego 8 i wydawaj o
        > pinie;-)))))))))))))

borowskiego 8
        Schultz Andrzej kantor wymiany walut
      • wolfenstein3d Re: są! tylko ty jak zawsze szczecińska i szczeci 11.04.12, 11:19
        wejdź sobie na roksa.pl i znajdź jakąś fajną z gorzowa. Ani jedna się nie nadaje do niczego.

a w innych miastach znajduję.
        • wolfenstein3d Re: są! tylko ty jak zawsze szczecińska i szczeci 11.04.12, 11:19
          podobnie z pracą i wszystkim innym.
          • Gość: hiro Re: są! tylko ty jak zawsze szczecińska i szczeci IP: *.gorzow.mm.pl 11.04.12, 11:23
            sugerujesz żeby ci ku... na stronkę nagrać?linki czy zdj?;-)))))))))))))))))))))))))))))))))))
          • e_werty Re: są! tylko ty jak zawsze szczecińska i szczeci 11.04.12, 11:42
            podobnie z pracą i wszystkim innym

... załóż burdel!
            Mam pod nosem - trzy w porywach cztery laski wynajmuja mieszkanie.
            Ogłoszenia maja zamieszczone w sieci.
            Klient dzwoni... umawiaja sie (chyba na hasło) na godzine i tel. przed wejściem.

Maja ochrone - przychodzi czasami - taki koles - łysy...
            Ma swoje wojsko - jak kiedys (w zeszłym roku)
            dwóch kolesi sie napie... pod oknami burdelu
            to zjawił sie z kilkoma osiłkami i zrobił porzadek.
            Nawet Straz Miejska sie z nimi dogaduje...
            Policja udaje że nie wie.

A udowodnic trudno - co komu do tego z kim i za ile sie pieprzy?
            Ochrona dostaje kasę z reki do ręki...
            Chyba - bo czasmi zjawia sie jakis osiłek
            ...wpada nachwilę i znika.

Klienci zabawiaja około 30 - 40 min.
            Potem wychodza - nerwowo włączając komórki...
            ... te szare rowniez. Udaja że "oni tu zupełnie przypadkiem"

Kiedys liczyłem ilu klientow na dzień...
            ok. 10 - 15... No i sesje wyjazdowe - często zjawia sie taryfa i zabiera - 1- 2 laski...
            Takze w nocy nie wiem jak ale słychac nie raz...
            Nie znam stawki - ale to najmniej 100 za 30 min.
            15 x 100zł = 1500 zł dziennie - x 30 dni - 45000 zl...

Jest z czego zaplacic ochronie...
            Na zkupy na tel. i pizzę to maja chyba abonament...
            • Gość: hiro Re: są! tylko ty jak zawsze szczecińska i szczeci IP: *.gorzow.mm.pl 11.04.12, 14:36
              jak widzę oni jeszcze nie wiedzą,że ich tak podliczasz..............;-)))))
              • e_werty Re: są! tylko ty jak zawsze szczecińska i szczeci 11.04.12, 16:08
                nie wiedzą,że ich tak podliczasz

... moje mieszkanie sprzedane...
                wynosze sie...
                • wolfenstein3d Re: są! tylko ty jak zawsze szczecińska i szczeci 11.04.12, 16:23
                  trzeba było wziąć jakąś studentkę na pół mieszkania wynajem i niech płaci du*ą
                  mało to tego towaru? w krakowie ze 100 tys studentów,
                  oni muszą sie jakoś utrzymać
                  • Gość: hiro Re: są! tylko ty jak zawsze szczecińska i szczeci IP: *.gorzow.mm.pl 11.04.12, 16:32
                    ale chyba nie każdy ma twój charakter ........... no i zamiłowania oczywiście
                    • wolfenstein3d Re: są! tylko ty jak zawsze szczecińska i szczeci 11.04.12, 17:36
                      werty woli przez lornetkę podglądać kto ile zapłacił

sam by chciał dać du**y ale jego nikt nie chce :)
      • Gość: Bolek39 Re: są! tylko ty jak zawsze szczecińska i szczeci IP: *.gorzow.mm.pl 05.01.16, 04:32
        I to nieraz a kilka razy tam przyjmowała
      • Gość: Bolek39 Re: są! tylko ty jak zawsze szczecińska i szczeci IP: *.gorzow.mm.pl 05.01.16, 05:00
        Naloty to u niej są jak męża odwiezie do pracy. Sama jak wystawowa dama gotowa by panów gościć.
    • marek_p Pięknie, piękne 11.04.12, 11:49
      Wątek o kurtyzanach i 2 wątki antyklerykalne na czołówce.
      • Gość: hiro Re: Pięknie, piękne IP: *.gorzow.mm.pl 11.04.12, 14:35
        czasy się zmieniaja marku pe;-)
      • Gość: josner Re: Pięknie, piękne IP: *.gorzow.mm.pl 12.01.16, 18:21
        Czasy świetności te forum ma już za sobą.
        Po części forum, moim zdaniem, dobiła sama redakcja.
        Czasami mam wrażenie - bez urazy - że teraz pisują tu pensjonariusze jednej z gorzowskich instytucji - jest i śmiesznie i przerażająco ale często żenująco.

Co do kurtyzan w naszej statecznej społeczności - skoro jest popyt to jest i podaż.

Czasami sobie myślę jak tam twoje pszczółki się trzymają :)
        Pozdr.
        • Gość: audrey Re: Pięknie, piękne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.16, 19:12
          ludzie dorosli, czesc w szpitalach, czesc na wozkach a czesc sam wiesz ... ;)
          • Gość: nicelus Re: Pięknie, piękne IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.01.16, 23:19
            Gość portalu: audrey napisał(a):

> ludzie dorosli, czesc w szpitalach, czesc na wozkach a czesc sam wiesz ... ;)

Na stanowiskach?

• Gość: nicelus Re: Pięknie, piękne IP: *.dip0.t-ipconnect.de 12.01.16, 22:22
          Gość portalu: josner napisał(a):

> Czasami sobie myślę jak tam twoje pszczółki się trzymają :)

To jakieś pisowskie owady muszą być....

"Dosłownie wyrzucają trutnie na mostek, które te z powrotem powracają. Często obserwuję u siebie dosłownie zabawę w berka, jak robotnice wyrzucają na pomost trutnia, a ten znowu wraca do ula. Pszczoły rzadko kiedy używają przeciwko trutniom żądeł. Wyrzucone trutnie, nie karmione i nie pielęgnowane zamierają po za ulem."

• wolfenstein3d Re: Pięknie, piękne 13.01.16, 05:57
          Sprawa jest poważna i zaniżająca poziom naszego miasta.
          Szczecin też jest pod tym względem ubogi dopiero Poznań.

Na drzwiach kibla jednego zakładu pisalo: co to za miasto co to za wieśani por..ać ani co zjeść.

I coś w tym jest. Nawet pizza hut się zwinęła bo za duzy czynsz w arsenale, pizzernia spod kona slonce bo zapiszczona ulica z budynkami glownie szkoly muzycznej, redtauracja agata spodKatedry przeniesli kolo dworca w okolice mętów żebraków, na jej miejsce bank, okrąglak. Na jego miejsce bank. Na miejsce delikatesów naprzeciw arsenału bank a obecnie pusto, rurki z kremem na chrobrego kaputt, cafe volley kaputt, nawet waty cukrowej czy jakiegoś innego popcorn nie sprzedają w zapuszczonym parku róż. Na staszica róg marcinkowskiego matejki mały bar kaputt spalona buda na to miejsce apteka, restauracja za 5 przystankiem od piasków kaputt. Z powodu zdegenerowanej chrobrego. Pizzernia na m w uliczkach centrum sikorskiego garbary lub mlynska kaput, bar na piaskach przy pętli sprzedawał kiedyś mała pizze albo frytki. Obecnie nic poza alkoholem. Bar z zapiekankami naprzeciw dworca z regionalnym piwem lubuskie i browaru witnica kaput.

I taki turysta przyjedzie i co mubpowiedziec. Gdzie w miescie co zjesc? Gdzie por..ać?
          Zawrócić na pięcie do dworca i do Poznania?

Tak nikt nie dba o nasze miasto. A szczególnie te sztywniaki z magistratu starostwa I rady miasta.
          • Gość: Zaciekawiony ciekawe IP: *.gorzow.mm.pl 13.01.16, 16:52
            Jak to z prostytutkami jest - nie wiem, nie bywam. Ale rzeczywiście - miasto ostatnio jest jakieś takieś... jakby szarawe.
            • Gość: nicelus Re: ciekawe IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.01.16, 21:08
              Gość portalu: Zaciekawiony napisał(a):

> Jak to z prostytutkami jest - nie wiem, nie bywam.

"... PROSTYTUTKA UDAJĘ WESOŁĄ A NAPRAWDĘ SMUTNA"

• piotr7444 Re: czemu w gorzowie nie ma fajnych dziwek 10.01.16, 20:42
      Policja jak zwykle się boi, wola spokojnie brać wypłatę 4 tys za'nic
    • Gość: rozkoszny Była jedna IP: *.gorzow.mm.pl 11.01.16, 02:14
      Była jedna fajna, nawet robiłem z nią różne figle, ja mam fantazję. Potem powiedziałem jej, że jest cudowna, że można z nią takie rzeczy robić i rozreklamują wszystkim znajomym. Oczywiście dodałem, że będą robić z nią to samo co ja. Tylko od tego czasu jakoś jej nie widuję...
    • Gość: nicelus Re: czemu w gorzowie nie ma fajnych dziwek IP: *.dip0.t-ipconnect.de 16.01.16, 03:03
      wolfenstein3d napisał:

> ... turek niejaki mamet:

Jeżeli Turek, to ma na imię Mehmet.

...

A może chociaż motyle macie fajne w Gorzowie?

Modelka Georgina Alexi pozuje w czasie otwarcia wystawy motyli w Londynie 15.01.2016.

• Gość: almondo Re: czemu w gorzowie nie ma fajnych dziwek IP: *.gorzow.mm.pl 27.01.16, 00:52
      Nie narzekaj tylko zmieniaj rzeczywistość. Jeśli uważasz, że w tym mieście nie ma fajnych prostytutek to bierz się do roboty.
      • wolfenstein3d Re: czemu w gorzowie nie ma fajnych dziwek 27.01.16, 02:22
        W tym mieście nic nie ma. Nawet dziwek. będzie to miasto starych ludzi bo młodzi juz wszyscy wyjechali. A kto został i tyra w tpv ten z Gorzowa (nie wielkopolskiego)
        • Gość: almondo Re: czemu w gorzowie nie ma fajnych dziwek IP: *.gorzow.mm.pl 27.01.16, 11:24
          W TPV też nie trzeba siedzieć do końca życia. Też można się urwać z tego miasta.
        • Gość: nicelus Re: czemu w gorzowie nie ma fajnych dziwek IP: *.dip0.t-ipconnect.de 27.01.16, 22:47
          wolfenstein3d napisał:

> W tym mieście nic nie ma. Nawet dziwek.

Dobrze że choć są gazety, jak te prostytutki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka