Dodaj do ulubionych

Pazerność Falubazu

04.08.12, 16:51
Kostrzyń z woodstokiem też zagarneli:forum.gazeta.pl/forum/w,73,137936249,137936249,Niemcy_o_Woodstoku_U_nas_czegos_takiego_nie_zo_.html

forum.gazeta.pl/forum/w,73,137910037,137910037,Woodstock_do_biskupa_Pieronka_Kosciol_nam_podp_.html
forum.gazeta.pl/forum/w,73,137938789,137938789,Gdzie_jest_zawsze_kolejka_na_Woodstoku_Po_prez_.html
forum.gazeta.pl/forum/w,73,137932499,137932499,Najpiekniejsze_dziewczyny_sa_na_Przystanku_Wood_.html
forum.gazeta.pl/forum/w,73,137945953,137946102,Re_Kpt_Wrona_na_Woodstocku_To_nie_ja_jestem_bo.html
Obserwuj wątek
    • thebird2 Re: Pazerność Falubazu 04.08.12, 16:53
      Kostrzyń nie posiada własnej strony?
      • danny_boy Re: Pazerność Falubazu 04.08.12, 17:26
        thebird2 napisał:
        > Kostrzyń nie posiada własnej strony?
        Kostrzyń nie (po co rzeczce strona), ale Kostrzyn nad Odrą tak
    • Gość: asde Re: Pazerność Falubazu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.12, 22:28
      Siema gorzowiaki!

Wy tu pitu pitu o rozpadzie województwa a tymczasem... Lubuskie będzie większe! :D
      • Gość: nicelus Rozwiązują problemy które stworzyli. IP: *.dip.t-dialin.net 05.08.12, 09:01
        asde napisał(a):

> Lubuskie będzie większe! :D

Przykład tej drogi pokazuje jak olbrzymie problemy napotykają mieszkańcy regionu. Widać jak ciężka i żmudna jest walka polityków o rozwiązanie tych problemów, których przecież by wcale nie było, gdyby nie było województwa lubuskiego, a cały region należał do Wielkopolski.

:D

• darmowy1 Re: Pazerność Falubazu 04.08.12, 22:40
      Jakby mogli, przenieśliby woodstock pod Zieloną ale tak zostaje im lokowanie wątków na ich forum.
      Który idiota z Zielonej jest za to odpowiedzialny?
      • Gość: asde Re: Pazerność Falubazu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.12, 22:42
        Siema!

Woodstock już był na południu województwa. A tymczasem... Lubuskie będzie większe!
        • danny_boy Re: Pazerność Falubazu 04.08.12, 22:57
          >A tymczasem... Lubuskie będzie większe!
          Stanął mi (mojej zonie też) i za chwilę wytrysnął
          • Gość: asde Re: Pazerność Falubazu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.12, 08:22
            Jesteś pedałem? HAHA Gorzów i wszystko jasne :D
            • danny_boy Re: Pazerność Falubazu 05.08.12, 13:13
              Gość portalu: asde wybełkotał(a):
              > Jesteś pedałem? HAHA Gorzów i wszystko jasne :D
              Nie sądź innych po sobie, rozrost tworu lubuskiego oprócz ciebie podnieca na maksa także heterowców.
      • danny_boy Re: Pazerność Falubazu 04.08.12, 22:56
        >Jakby mogli, przenieśliby woodstock pod Zieloną
        Mogli, mieli w Żarach.
        • darmowy1 Re: Pazerność Falubazu 07.08.12, 09:57
          danny_boy napisał:

> >Jakby mogli, przenieśliby woodstock pod Zieloną
          > Mogli, mieli w Żarach.

Do Żar nic nie mam. Całe szczęście w przypadku Kostrzyna nie udało sie wyrzucić imprezy z miasta.
    • marek_p No to jedziemy... 07.08.12, 08:07
      Mój e-mail do Redakcji

Panie Pawełku,
      znamy się już wiele lat i raczej z sympatią podchodzę do tej znajomości, jednak nie pozwolę okradać naszego gorzowskiego forum z wątków związanych z nami geograficznie i uczuciowo. Kostrzyn to nawet nasz powiat. No teraz musiałbym napisać coś nieprzyjemnego, a nie chcę.

Zapraszam do lektury wątku:
      forum.gazeta.pl/forum/w,58,137946088,,Pazernosc_Falubazu.html?v=2

To już drugi większy dym, proszę ukarać zadymiarzy z Pana Redakcji.

Pozdrawiam serdecznie
      Marek Pogorzelec - opiekun forum_gorzow
      • Gość: nicelus Re: No to jedziemy... IP: *.dip.t-dialin.net 07.08.12, 10:58
        marek_p napisał:

> Mój e-mail do Redakcji

Co do opieki nad forum, to moim zdaniem, przydałyby się jeszcze jedna interwencja. Mylące i denerwujące są ciągłe zmiany kolejności w wykazie miast:

forum.gazeta.pl/forum/k,1305305,Lubuskie.html

Moim zdaniem lista powinna być ułożona według ilości wpisów. Tak było kiedyś i było dobrze. Nie wiem komu to przeszkadzało.

• Gość: nd Re: No to jedziemy... IP: *.gorzow.mm.pl 07.08.12, 11:41
          Gość portalu: nicelus napisał(a):
          Moim zdaniem lista powinna być ułożona według ilości wpisów. Tak było kiedyś i
          było dobrze. Nie wiem komu to przeszkadzało.

Liczy się jakość a nie ilość niemiecki pajacu. Ilość to była za uwielbianej przez ciebie komuny.
      • Gość: hiro Re: No to jedziemy...hiro IP: *.gorzow.mm.pl 09.08.12, 21:33
        potraktowali cie tak samo jak ja cie mareczkupićku .

> Panie Pawełku,
        > znamy się już wiele lat i raczej z sympatią podchodzę do tej znajomości,

raczej ?
        p[e to naiwny palant jestes :-)
        a gdzie ty ku... byłeś jak ja o to walczyłem?

• marek_p Re: No to jedziemy...hiro 10.08.12, 13:14
          Gość portalu: hiro napisał(a):

> a gdzie ty ku... byłeś jak ja o to walczyłem?

Rozumiem, że walczyłeś poprzez wysyłanie k i h ?
          • internetowy_ubek Re: No to jedziemy...hiro 10.08.12, 13:23
            marek_p napisał:

> Gość portalu: hiro napisał(a):
            >
            > > a gdzie ty ku... byłeś jak ja o to walczyłem?
            >
            > Rozumiem, że walczyłeś poprzez wysyłanie k i h ?

To też jakaś forma protestu w stosunku do falubazu odpowiednia
            • marek_p Re: No to jedziemy...hiro 10.08.12, 13:50
              internetowy_ubek napisał:

> To też jakaś forma protestu w stosunku do falubazu odpowiednia

No może w stosunku do falubazu, ale nie do szefa redakcji Gazety, który przecież wiele lat pracował w Gorzowie. Zadyma z podkradaniem wątków to wynik niedbalstwa szeregowego redaktora lub próba sił jakiegoś nieco nadgorliwego miłośnika miasta o tradycjach wyrobu kwaśnego wina konserwowanego przez SO2.

Bez względu na to skąd pochodzisz i gdzie podążasz nadużywanie wulgaryzmów sprowadzi Cię na margines. Tak jest.
              Mocne słowo może podkreślać wyjątkowo niekomfortową sytuację, kiedy staje się powszechne, nie jest wykrzyknikiem, tylko ściekiem, który śmierdzi i nikt go nie chce oglądać.

Sorki, że tak obrazowo. Nie chodzi, żeby kogokolwiek obrażać, to nie było o osobach nadużywających, tylko o nadużywaniu.
              Nie mam racji ?
              • Gość: hiro Re: No to jedziemy...hiro IP: *.gorzow.mm.pl 14.08.12, 21:16
                > Bez względu na to skąd pochodzisz i gdzie podążasz nadużywanie wulgaryzmów spro
                > wadzi Cię na margines. Tak jest.
                patrz.pl/filmy/fedak-do-sawickiego-spie...j
                co racja to racja
                najlepiej jak bardzo kulturalnie,w wyjątkowo dystyngowanej formie nasrają nam jebańcy na głowę to markupićku powie,że kultura....... i jest oki!a wazelina zakwitwa miesiąc wcześniej niż powinna... ale klimat się zmienia i niedźwiedzie mają opóźniony cykl.... a falbaz jest był i będzie czuwa i was wpizdu zje bo mnie to już wisi;-)<mam zmienne miejsca pobytu;-)))))
                • Gość: ele hiro ! Re: No to jedziemy...hiro IP: *.dynamic.chello.pl 15.08.12, 11:31
                  media.wp.pl/kat,1022947,wid,14845383,wiadomosc.html?ticaid=1efdb

to jest pazernosc !!!! 10 000 tys za doradzanie ? jaja sobie robia !! facet pojecia nie ma o transporcie ani o prawie a ma płacone jak za zboże !! [ czytaj żywa gotówką ]

to jest NEPOTYZM ! gdy by nie był synalkiem Tuska to pies z kulawa nogą by sie młodym Tuskiem zainteresował !!!!
                  o tym pisz hiro ! a nie pierdzuchy falubazowe !!!
                  • Gość: hiro Re: No to jedziemy...hiro IP: *.gorzow.mm.pl 17.08.12, 11:41
                    masz po ryju bo autko było ostatnio niedomyte czarnuchu!
                    • Gość: nicelus Re: No to jedziemy...hiro IP: *.dip.t-dialin.net 17.08.12, 12:34
                      hiro napisał:

> masz po ryju bo autko było ostatnio niedomyte czarnuchu!

Pewien deputowany do Knesetu powiedział, że po czasach nazizmu w Niemczech Pan Bóg dał Izraelowi Arabów po to by sprawdzić jak Żydzi zachowują się w stosunku do mniejszości narodowej.

Można to sparafrazować, że Pan Bóg dał hiro dostęp do internetu, by poczytać jak bardzo jest on przeciwko rasizmowi.

:D

• Gość: ele do nicelusa Re: No to jedziemy...hiro IP: *.dynamic.chello.pl 17.08.12, 13:28
                        hiro to żyd który ma kompleksy ! to żyd narzekajacy na nienawiść innych a sam
                        najbardziej nienawidzi !

Tacy ludzie jak hiro budza we mnie wstręt ! bo to klasyczny żydowski rasista !!!!

• Gość: hiro Re: No to jedziemy...hiro IP: *.gorzow.mm.pl 17.08.12, 13:33
                          > Tacy ludzie jak hiro budza we mnie wstręt ! bo to klasyczny żydowski rasista
                          wszystko się zgadza oprócz tego żyda .a ty masz chamie oklep.... głupio? szykuj się
                          • Gość: ele do hiro ! Re: No to jedziemy...hiro IP: *.dynamic.chello.pl 17.08.12, 18:57
                            Masz szczescie zydzie hiro ze mnie tutaj cenzurują ! bo bym ci żydzie konkretnie odpisał co mysle o takich osobach jak ty !!! Ale spytam cie tak z ciekawosci kiedy zydzie hiro wyniesieś sie do Izraela ? po co sie tutaj bedziesz męczyć !

• Gość: hiro Re: No to jedziemy...hiro IP: *.gorzow.mm.pl 17.08.12, 19:01
                              jutro autko ma być czyste ! a jak nie to po mordzie czarnuchu!!
                              będę ok 12
                            • Gość: hiro Re: No to jedziemy...hiro IP: *.gorzow.mm.pl 17.08.12, 19:07
                              co się kozaku cenzury boisz? jak ja cię pierwszy raz zobaczyłem to naprawdę pomyślałem,że boga nie ma.<na 100%> takiego gówna nie stworzyłby;-))))wtedy pojechałem do zielonki naprać ci po mordzie ale wiesz co ...ciebie życie już tak zbiło ,że tylko poszczekać ci kundlu zostało
                              serdecznie pozdrawiam cie ele żywy trupie co ma nos na dupie;-)a w głowie tyle co i w kieszeniach......
                              • Gość: ele do hiro Re: No to jedziemy...hiro IP: *.dynamic.chello.pl 17.08.12, 20:46
                                Widzisz zydzie ! jestes pewny bo to twój portal i to ciebie żydzie twoi kamraci tutaj biorą w obrone ! do czasu hiro do czasu !!!!

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/5,114944,12321579,Caly_swiat_kibicowal_Pussy_Riot__GALERIA_.html?i=20
                                Słowianie ! macie przykład poziomu zydów w mediach i ich prymitywnwj propagandy !

CAŁY SWIAT PROTESTUJE !!!! [ kilka zydów i żydówek ukryci za kominiarkami ] by nie byli widzialny bo żydzi sa pewni za ekranami TV i w gazetach ! ale na ulicy juz NIE sa tak beszczelni i odwazni i dlatego zydostwo swiruje zawsze w kapturach na głowie !!!

[ zobaczcie ile zdjec jes tz Warszawy i jak pokazane sa te protesty !!! skrycie ]
                      • Gość: h Re: No to jedziemy...hiro IP: *.dynamic.chello.pl 17.08.12, 18:41
                        h
                      • Gość: ele Pussy Riot ! Re: No to jedziemy...hiro IP: *.dynamic.chello.pl 17.08.12, 20:37
                        Słowianie ! ocencie propagande żydow w mediach ! CAŁY SWIAT PROTESTUJE ?
                        od kiedy paru żydów ukrywajacych sie za kominiarkami sa całym swiatem ?

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/5,114944,12321579,Caly_swiat_kibicowal_Pussy_Riot__GALERIA_.html?i=20
                        prymitywan zydowska propaganda typowy poziom żydowski !
                        • Gość: hiro Re: No to jedziemy...hiro IP: *.gorzow.mm.pl 17.08.12, 20:42
                          dlaczego piszesz czarnuchu na fg? bo wiesz,że tu nie ma cenzora?
                          jutro wyjebie ci wszystkie zęby.............a czapeczke wypie... psom chamie!
                          • Gość: ele do hiro Re: No to jedziemy...hiro IP: *.dynamic.chello.pl 17.08.12, 21:11
                            No hiro ! widze ze sie rozkręcasz zydzie i to mi cieszy i serce me Słowianskie napełni sie radoscią bo nie ma wiekszej uciechy jak prymitywnego żyda doprowadzic do bezsilności !

hiro ty żydzie dość walenia tutaj banałów ! syjonistycznych frazesów najwyższy czas przejsc do konkretów ! kiedy konkretnie wracasz do Izraela !!!!

Apel ! Słowianie Słowianki !!! protestujcie w synagogach by hiro opuscił Polske !!
                            nie obawiajcie sie !!! hiro i jego kamraci wezmą was w obrone !!! ba cały swiat bedzie was popierał !!!

• Gość: ele do hiro II ! Re: No to jedziemy...hiro IP: *.dynamic.chello.pl 19.08.12, 12:52
                              hiro ty żydzie ! gdzie sie schowałes ? tylko nie udawaj ze posłuchałes mnie i do Izraeal
                              dałeś dyla ! hiro wyłaz ze swej ponurej dzury i walcz !!!! ludzie sa spragnieni twego plugawego żydowskiego języka !!!! to wprost poezja ten twój żydowski jezyk !

hiro hiro !
    • blic Re: Pazerność Falubazu 19.08.12, 21:09
      Górki Noteckie trafiły do Zielonej Góry.
      • Gość: thebird Re: Pazerność Falubazu IP: 83.8.180.* 23.08.12, 08:09
        W szale przy właszczania i zabierania juz sie gubią.

Ale gdzieś napisano , że nadeszła pora zabierania falubazowi co wywołało protesty tubylców. Kto jaka bronią wojuje od tej broni ginie
      • Gość: Uwaga opony !!! Re: Pazerność Falubazu IP: *.dynamic.chello.pl 23.08.12, 17:06
        forum.gazeta.pl/forum/w,73,138327374,138365384,Re_PGNIG_do_reformy_ale_nafciarzy_zwalniac_nie.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka