IP: *.miraco.pl 20.04.01, 12:47
Czy nie uważacie, że sex mógłby być dobrą platformą porozumienia pomiędzy
zwaśnionymi grodami?
Obserwuj wątek
    • Gość: Miguel Re: Sex IP: *.usal.es 20.04.01, 13:01
      Zastrzegam, ze pisze te slowa tylko dlatego, ze moja dziewczyna nie zaglada na Forum... ;-)

Genialny pomysl! Wy dostarczacie nam specjalnie wyselekcjonowane okazy do przetestowania, a my wyslemy Wam losowo wybrane zielonogorskie
      pieknosci (losowo, bo i tak sa ladne!). Potem spotykamy sie w Lagowie i robimy wielka impreze pojednawcza, podczas ktorej nakrecony zostanie
      film dokumentaly. Nastepnie wyemitowany na lagowskim Lecie Filmowym, stanie sie przebojem i polskim kandytatem do Oskara!

Niestety, dzis jest 20, a nie 1.04.
      • Gość: Klin Re: Sex IP: *.miraco.pl 20.04.01, 13:07
        To mi sie podoba...
        Oczywiscie Gorzowianki wezmiemy z lapanki, szkoda czasu na selekcje a i tak
        bedziecie w siodmym niebie. A film krecimy w Lubniewicach, ok?
        Ciekaw jestem, czy moja zona tu zaglada???
        • Gość: Miguel Re: Sex IP: *.usal.es 20.04.01, 13:18
          No i wlasnie... Jak zwykle spory! Nawet o o tak oczywisty fakt, ze stolica kina w regionie jest Lagow, wiec najlepszym miejscem na powstanie filmu
          bedzie wlasnie to miasteczko. Pewnie nigdy nie byles tam w czasie festiwalu, bo przeciez nie sposob byc tam i nie czuc tego klimatu
          • Gość: Klin Re: Sex IP: *.miraco.pl 20.04.01, 13:21
            OK OK OK!
            Niech bedzie Lagow! :))))))))
            • Gość: mesco Re: Sex IP: *.dip.t-dialin.net 20.04.01, 15:47
              taki film moglby byc tez nakrecony w klasztorze w Paradyzu. mnisi to tacy
              wyposzczenie, jakby sie rzucili na kobiety , ach....
              polecam rownowage w sexie tzn. polowa kobiet z Kobylej Gory a polowa z Zielonki
              mozna by bylo tez wymierzyc kuutasy.
              (haha, Gorzow srednia 13,5; Zielonka 19,5 cm)
              • Gość: borys Re: Sex IP: *.bci.net.pl 20.04.01, 16:11
                W Paradyżu nie ma klasztoru, tylko jest seminarium,
                bucu dymany.
                • Gość: mesco Re: Sex IP: *.dip.t-dialin.net 22.04.01, 21:28
                  Gość portalu: borys napisał(a):

&#62 W Paradyżu nie ma klasztoru, tylko jest seminarium,
                  &#62 bucu dymany.

pomylilem sie, ostatni przjezdzalem kolo P.w 1981 roku
                  ale alumni to jeszcze bardziej wyposzczeni, bo to mlodzi
                  chlopcy. Ciekawe co oni tam robia wieczorami...
                  • Gość: borys Re: Sex IP: *.bci.net.pl 22.04.01, 21:36
                    Ora et labora
                • Gość: green Re: Sex IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 21.06.01, 14:04
                  Gość portalu: borys napisał(a):

&#62 W Paradyżu nie ma klasztoru, tylko jest seminarium,
                  &#62 bucu dymany.

CO SIE CZEPIASZ BZDUREK?
              • Gość: lenin Re: Sex IP: *.bci.net.pl 20.04.01, 16:13
                O ile pamiętam kobiety z Gorzowa nie mają kutasów. A u Was mają?
            • Gość: mesco Re: Sex IP: 62.224.229.* 20.04.01, 15:48
              taki film moglby byc tez nakrecony w klasztorze w Paradyzu. mnisi to tacy
              wyposzczenie, jakby sie rzucili na kobiety , ach....
              polecam rownowage w sexie tzn. polowa kobiet z Kobylej Gory a polowa z Zielonki
              mozna by bylo tez wymierzyc kuutasy.
              (haha, Gorzow srednia 13,5; Zielonka 19,5 cm)
              • Gość: Klin Re: Sex IP: *.miraco.pl 20.04.01, 16:01
                Wynajmiecie Murzynów?
                • Gość: ARTUR Re: Sex IP: *.swipnet.se 23.04.01, 00:24
                  CZY KTOS Z GORZOWA I ZIELONEJ MOGLBY MNIE ZALICZYC.
                  Zaplace.
      • Gość: VINCE Re: Sex IP: *.ziel.gazeta.pl 22.04.01, 22:05
        SEX ZIELONOGÓRSKO GORZOWSKI TO RZECZYWIŚCIE JEST POMYSŁ. JATEGO TEMATU NIE
        ROZWINĘ, BO W NIM PRZESZEDŁEM NA W PEŁNI ZASLUŻONĄ EMERYTURĘ.
        MAM INNY PROBLEM :POKIEŁBASIŁA SIĘ WSPÓŁPRACA Z MOIM WSPÓŁPRACOWNIKIEM Z GORZOWA. TAK
        MYŚLĘ, ŻE JA SIĘ NIE ZMIENIŁEM, ALE TAK NAJŁATWIEJ.
      • Gość: Klin Re: Sex IP: 213.25.168.* 23.04.01, 10:17
        Jakiż to nośny temat! ;)) Kilka dni i piętnasty post! Jak na nasze niemrawe
        północne forum, całkiem niezły wynik. Dzięki Miguelu za pomysł :)) A poza
        wszystkim, jestem zaskoczony. Spodziewałem się rozważań na temat np. "kto kogo
        dyma", a tu proszę... wspólna imprezka prawie bez sprzeczek... nowe pomysły,
        ba! nawet konkursy! :) Seks łagodzi obyczaje? :))))
        • Gość: Miguel Re: Sex IP: *.dialup.uni2.es 23.04.01, 22:36
          Prosze bardzo! Musialem przeciez cos zrobic, ze na Waszym Forum wreszcie
          zostala przekroczona magiczna liczba stu wypowiedzi!!! ;-)

Seks nie tylko lagodzi obyczaje, ale tez wspomaga wymiane wartosci kulturowych
          miedzy narodami swiata. Wiem cos o tym! ;-)))

Jak wiec napisal Wieszcz Adam: "Kochajmy sie"!!!
          • Gość: mesco Re: Sex IP: *.dip.t-dialin.net 24.04.01, 16:32
            do Klina
            wiadomo ze sex lagodzi obyczaje w koncu
            kutas to kutas a pipka tom pipka
            obojetnie czy ktos z Gorzowa czy z Zielonej,

• Gość: Alicja G Re: Sex IP: *.net.net.pl 15.05.01, 19:06
              Nie jest to najgorszy sposob. ale wolalabym zobaczyc jak marszalek sejmiku
              rznie sie z wojewodą,a posel x posuwa pania senator y. Lepszy taki widok, niz
              orgia w Lagowie. A moze sie myle.
              ps. zauwazylam w Waszych wypowiedziach pewna dawke meskiego szowinizmu
              POZDRAWIAM Alicja
              • Gość: mesco Re: Sex IP: *.dip.t-dialin.net 16.05.01, 14:55
                Gość portalu: Alicja G napisał(a):

&#62 Nie jest to najgorszy sposob. ale wolalabym zobaczyc jak marszalek sejmiku
                &#62 rznie sie z wojewodą,a posel x posuwa pania senator y. Lepszy taki widok, niz
                &#62 orgia w Lagowie. A moze sie myle.
                &#62 ps. zauwazylam w Waszych wypowiedziach pewna dawke meskiego szowinizmu
                &#62 POZDRAWIAM Alicja

pomysl calkiem niezly, tylko gdzie go przeprowadzic. Moze w Lazienkach, nawet
                nazwa pasuje....

• Gość: GREEN MUSISZ JĄ ZACHĘCIĆ IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 21.06.01, 14:01
        W GORZOWIE OKAZÓW NIE TRZEBA SELEKCJONOWAĆ KAŻDY Z BRZEGU JEST ŁADNIEJSZY OD Z.
        GÓRSKIEGO POSIDA TEŻ RODOWÓD
        SPOTKANIE FILMOWE W ŁAGOWIE ;MOŻE BYC
    • Gość: Robert Lubsex i Lubalkohol IP: 10.173.39.* / *.euv-frankfurt-o.de 16.05.01, 18:25
      Nawet to wojewodztwo nazywa sie tak lubieznie...
      To moze jednak vortrinken w LUBniewicach, a poprawiny w LUBsku?
      Miguel Ty winko co rosnie, a ja piwko? A co pija LUBuskie Panie, zeby im sie
      lepiej integrowalo?
      Tak na ucho Miguelowi - slyszalem, ze Wasze maja w poprzek??? ;-)
      • Gość: Miguel Re: Lubsex i Lubalkohol IP: *.usal.es 16.05.01, 20:26
        Przyznam Ci sie, ze nie mam pojecia jak "maja" zielonogorzanki! Moge Ci za to
        napisac, jak maja Hiszpanki!!! ;-)
        • Gość: Klin Re: Lubsex i Lubalkohol IP: *.miraco.pl 18.05.01, 22:21
          Wstrętni męscy szowiniści!
        • Gość: green MUSISZ SIĘ POPRAWIĆ IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 21.06.01, 14:12
          Gość portalu: Miguel napisał(a):

&#62 Przyznam Ci sie, ze nie mam pojecia jak "maja" zielonogorzanki! Moge Ci za to
          &#62 napisac, jak maja Hiszpanki!!! ;-)

TO W LUBUSKIEM NIE DUPCYŁEŚ? NIE WIERZĘ ?MUSISZ NADROBIĆ TE BRAKI , ALE KTÓRA CI
          DA?
    • Gość: Robert Toz my sa ludzie IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.01, 11:28
      No wiec jak maja te Hiszpanki? Choc moja ciekawosc w stosunku do Zielonogorzanek bedzie mnie nadal nekac.

I zadni tam szownisci! Ja wlasnie spedzalem piatek na sobote w gorzwskich lokalach nocnych i wyrachowania, ba chlodnego licytowania napatrzylem sie u samiczek naszego chwalebnego gatunku...
      • Gość: mesco Re: Toz my sa ludzie IP: *.dip.t-dialin.net 19.05.01, 16:18
        Gość portalu: Robert napisał(a):

Roberciku czemu nadajesz raz z Gorzowa, raz z Frankfurtu, co ty tam robisz?
        • Gość: Robert Ach kurcze! IP: 10.173.39.* / *.euv-frankfurt-o.de 19.06.01, 17:27
          Sorki, dopiero teraz zauwazylem pytanie, jednak warto bylo odgrzebac watek.
          No wiec jestem rozerwany miedzy F. i G. i praca i przyjemnoscia. Dosc
          tajemniczo?
          • Gość: mesco Re: Ach kurcze! IP: 212.185.219.* 21.06.01, 11:27
            lista pracownikow Collegium Polonicum obejmuje tylko jednego Roberta Ol., czy to ty?

• Gość: Robert Re: Ach kurcze! IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.01, 17:20
              Ha, wlasnie, ze nie! Jestem Robert P., a to oznacza, ze jestem TW, jak pogzrebiesz na stronie Viadriny (CP tez), to znajdziesz pod doniesieniami prasowymi wlasnie mnie!
              Pozdrawiam
              • Gość: Miguel Anonimowosci mowie stanowcze "TAK"!!! ;-) IP: *.usal.es 21.06.01, 18:05
                Dobrze, ze nie jestes Jozefem K.! Zauwazylem ostatnio, ze wiele osob strasznie
                ciekawi, kto kryje sie za roznymi pseudonimami na Forum. Co z ludzi robi Big
                Brother... ;-)
                • Gość: Robert Anonimowosci mowie stanowcze Jawohl! IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.01, 22:33
                  Ja mam przechlapane, nie dosc, ze sie podpisalem (hmmm, moze nie trzeby bylo), to jeszcze sie tak perfidnie loguje, ze az korci zbadac, ciekawe, czy M. mnie znajdzie... W sumie na tym macierzystym serwerze znalazlby wiecej...
              • Gość: Robert Re: Piotrowski IP: *.dip.t-dialin.net 23.06.01, 00:00
                tak ?
    • Gość: Robert Re: Sex IP: 10.173.39.* / *.euv-frankfurt-o.de 19.06.01, 17:24
      To byl taki mily watek...
      • Gość: Robert no, no, no IP: 10.173.39.* / *.euv-frankfurt-o.de 27.06.01, 15:44
        Czemu mesco podpisuje sie moim nickiem i tak uparcie dopytuje sie o
        personalia...?
        • Gość: mesco Re: no, no, no IP: *.dip.t-dialin.net 28.06.01, 15:41
          a tak dla zabawy....
          Zgadlem?

Gość portalu: Robert napisał(a):

&#62 Czemu mesco podpisuje sie moim nickiem i tak uparcie dopytuje sie o
          &#62 personalia...?

• Gość: mesco Re: no, no, no IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.01, 19:10
            moze... a moze nie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka