Gość: Klin IP: *.miraco.pl 20.04.01, 12:47 Czy nie uważacie, że sex mógłby być dobrą platformą porozumienia pomiędzy zwaśnionymi grodami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Miguel Re: Sex IP: *.usal.es 20.04.01, 13:01 Zastrzegam, ze pisze te slowa tylko dlatego, ze moja dziewczyna nie zaglada na Forum... ;-) Genialny pomysl! Wy dostarczacie nam specjalnie wyselekcjonowane okazy do przetestowania, a my wyslemy Wam losowo wybrane zielonogorskie pieknosci (losowo, bo i tak sa ladne!). Potem spotykamy sie w Lagowie i robimy wielka impreze pojednawcza, podczas ktorej nakrecony zostanie film dokumentaly. Nastepnie wyemitowany na lagowskim Lecie Filmowym, stanie sie przebojem i polskim kandytatem do Oskara! Niestety, dzis jest 20, a nie 1.04. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klin Re: Sex IP: *.miraco.pl 20.04.01, 13:07 To mi sie podoba... Oczywiscie Gorzowianki wezmiemy z lapanki, szkoda czasu na selekcje a i tak bedziecie w siodmym niebie. A film krecimy w Lubniewicach, ok? Ciekaw jestem, czy moja zona tu zaglada??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miguel Re: Sex IP: *.usal.es 20.04.01, 13:18 No i wlasnie... Jak zwykle spory! Nawet o o tak oczywisty fakt, ze stolica kina w regionie jest Lagow, wiec najlepszym miejscem na powstanie filmu bedzie wlasnie to miasteczko. Pewnie nigdy nie byles tam w czasie festiwalu, bo przeciez nie sposob byc tam i nie czuc tego klimatu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klin Re: Sex IP: *.miraco.pl 20.04.01, 13:21 OK OK OK! Niech bedzie Lagow! :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesco Re: Sex IP: *.dip.t-dialin.net 20.04.01, 15:47 taki film moglby byc tez nakrecony w klasztorze w Paradyzu. mnisi to tacy wyposzczenie, jakby sie rzucili na kobiety , ach.... polecam rownowage w sexie tzn. polowa kobiet z Kobylej Gory a polowa z Zielonki mozna by bylo tez wymierzyc kuutasy. (haha, Gorzow srednia 13,5; Zielonka 19,5 cm) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borys Re: Sex IP: *.bci.net.pl 20.04.01, 16:11 W Paradyżu nie ma klasztoru, tylko jest seminarium, bucu dymany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesco Re: Sex IP: *.dip.t-dialin.net 22.04.01, 21:28 Gość portalu: borys napisał(a): > W Paradyżu nie ma klasztoru, tylko jest seminarium, > bucu dymany. pomylilem sie, ostatni przjezdzalem kolo P.w 1981 roku ale alumni to jeszcze bardziej wyposzczeni, bo to mlodzi chlopcy. Ciekawe co oni tam robia wieczorami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: green Re: Sex IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 21.06.01, 14:04 Gość portalu: borys napisał(a): > W Paradyżu nie ma klasztoru, tylko jest seminarium, > bucu dymany. CO SIE CZEPIASZ BZDUREK? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenin Re: Sex IP: *.bci.net.pl 20.04.01, 16:13 O ile pamiętam kobiety z Gorzowa nie mają kutasów. A u Was mają? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesco Re: Sex IP: 62.224.229.* 20.04.01, 15:48 taki film moglby byc tez nakrecony w klasztorze w Paradyzu. mnisi to tacy wyposzczenie, jakby sie rzucili na kobiety , ach.... polecam rownowage w sexie tzn. polowa kobiet z Kobylej Gory a polowa z Zielonki mozna by bylo tez wymierzyc kuutasy. (haha, Gorzow srednia 13,5; Zielonka 19,5 cm) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTUR Re: Sex IP: *.swipnet.se 23.04.01, 00:24 CZY KTOS Z GORZOWA I ZIELONEJ MOGLBY MNIE ZALICZYC. Zaplace. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VINCE Re: Sex IP: *.ziel.gazeta.pl 22.04.01, 22:05 SEX ZIELONOGÓRSKO GORZOWSKI TO RZECZYWIŚCIE JEST POMYSŁ. JATEGO TEMATU NIE ROZWINĘ, BO W NIM PRZESZEDŁEM NA W PEŁNI ZASLUŻONĄ EMERYTURĘ. MAM INNY PROBLEM :POKIEŁBASIŁA SIĘ WSPÓŁPRACA Z MOIM WSPÓŁPRACOWNIKIEM Z GORZOWA. TAK MYŚLĘ, ŻE JA SIĘ NIE ZMIENIŁEM, ALE TAK NAJŁATWIEJ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klin Re: Sex IP: 213.25.168.* 23.04.01, 10:17 Jakiż to nośny temat! ;)) Kilka dni i piętnasty post! Jak na nasze niemrawe północne forum, całkiem niezły wynik. Dzięki Miguelu za pomysł :)) A poza wszystkim, jestem zaskoczony. Spodziewałem się rozważań na temat np. "kto kogo dyma", a tu proszę... wspólna imprezka prawie bez sprzeczek... nowe pomysły, ba! nawet konkursy! :) Seks łagodzi obyczaje? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miguel Re: Sex IP: *.dialup.uni2.es 23.04.01, 22:36 Prosze bardzo! Musialem przeciez cos zrobic, ze na Waszym Forum wreszcie zostala przekroczona magiczna liczba stu wypowiedzi!!! ;-) Seks nie tylko lagodzi obyczaje, ale tez wspomaga wymiane wartosci kulturowych miedzy narodami swiata. Wiem cos o tym! ;-))) Jak wiec napisal Wieszcz Adam: "Kochajmy sie"!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesco Re: Sex IP: *.dip.t-dialin.net 24.04.01, 16:32 do Klina wiadomo ze sex lagodzi obyczaje w koncu kutas to kutas a pipka tom pipka obojetnie czy ktos z Gorzowa czy z Zielonej, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja G Re: Sex IP: *.net.net.pl 15.05.01, 19:06 Nie jest to najgorszy sposob. ale wolalabym zobaczyc jak marszalek sejmiku rznie sie z wojewodą,a posel x posuwa pania senator y. Lepszy taki widok, niz orgia w Lagowie. A moze sie myle. ps. zauwazylam w Waszych wypowiedziach pewna dawke meskiego szowinizmu POZDRAWIAM Alicja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesco Re: Sex IP: *.dip.t-dialin.net 16.05.01, 14:55 Gość portalu: Alicja G napisał(a): > Nie jest to najgorszy sposob. ale wolalabym zobaczyc jak marszalek sejmiku > rznie sie z wojewodą,a posel x posuwa pania senator y. Lepszy taki widok, niz > orgia w Lagowie. A moze sie myle. > ps. zauwazylam w Waszych wypowiedziach pewna dawke meskiego szowinizmu > POZDRAWIAM Alicja pomysl calkiem niezly, tylko gdzie go przeprowadzic. Moze w Lazienkach, nawet nazwa pasuje.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GREEN MUSISZ JĄ ZACHĘCIĆ IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 21.06.01, 14:01 W GORZOWIE OKAZÓW NIE TRZEBA SELEKCJONOWAĆ KAŻDY Z BRZEGU JEST ŁADNIEJSZY OD Z. GÓRSKIEGO POSIDA TEŻ RODOWÓD SPOTKANIE FILMOWE W ŁAGOWIE ;MOŻE BYC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Lubsex i Lubalkohol IP: 10.173.39.* / *.euv-frankfurt-o.de 16.05.01, 18:25 Nawet to wojewodztwo nazywa sie tak lubieznie... To moze jednak vortrinken w LUBniewicach, a poprawiny w LUBsku? Miguel Ty winko co rosnie, a ja piwko? A co pija LUBuskie Panie, zeby im sie lepiej integrowalo? Tak na ucho Miguelowi - slyszalem, ze Wasze maja w poprzek??? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miguel Re: Lubsex i Lubalkohol IP: *.usal.es 16.05.01, 20:26 Przyznam Ci sie, ze nie mam pojecia jak "maja" zielonogorzanki! Moge Ci za to napisac, jak maja Hiszpanki!!! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klin Re: Lubsex i Lubalkohol IP: *.miraco.pl 18.05.01, 22:21 Wstrętni męscy szowiniści! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: green MUSISZ SIĘ POPRAWIĆ IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 21.06.01, 14:12 Gość portalu: Miguel napisał(a): > Przyznam Ci sie, ze nie mam pojecia jak "maja" zielonogorzanki! Moge Ci za to > napisac, jak maja Hiszpanki!!! ;-) TO W LUBUSKIEM NIE DUPCYŁEŚ? NIE WIERZĘ ?MUSISZ NADROBIĆ TE BRAKI , ALE KTÓRA CI DA? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Toz my sa ludzie IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.01, 11:28 No wiec jak maja te Hiszpanki? Choc moja ciekawosc w stosunku do Zielonogorzanek bedzie mnie nadal nekac. I zadni tam szownisci! Ja wlasnie spedzalem piatek na sobote w gorzwskich lokalach nocnych i wyrachowania, ba chlodnego licytowania napatrzylem sie u samiczek naszego chwalebnego gatunku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesco Re: Toz my sa ludzie IP: *.dip.t-dialin.net 19.05.01, 16:18 Gość portalu: Robert napisał(a): Roberciku czemu nadajesz raz z Gorzowa, raz z Frankfurtu, co ty tam robisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Ach kurcze! IP: 10.173.39.* / *.euv-frankfurt-o.de 19.06.01, 17:27 Sorki, dopiero teraz zauwazylem pytanie, jednak warto bylo odgrzebac watek. No wiec jestem rozerwany miedzy F. i G. i praca i przyjemnoscia. Dosc tajemniczo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesco Re: Ach kurcze! IP: 212.185.219.* 21.06.01, 11:27 lista pracownikow Collegium Polonicum obejmuje tylko jednego Roberta Ol., czy to ty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Ach kurcze! IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.01, 17:20 Ha, wlasnie, ze nie! Jestem Robert P., a to oznacza, ze jestem TW, jak pogzrebiesz na stronie Viadriny (CP tez), to znajdziesz pod doniesieniami prasowymi wlasnie mnie! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miguel Anonimowosci mowie stanowcze "TAK"!!! ;-) IP: *.usal.es 21.06.01, 18:05 Dobrze, ze nie jestes Jozefem K.! Zauwazylem ostatnio, ze wiele osob strasznie ciekawi, kto kryje sie za roznymi pseudonimami na Forum. Co z ludzi robi Big Brother... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Anonimowosci mowie stanowcze Jawohl! IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.01, 22:33 Ja mam przechlapane, nie dosc, ze sie podpisalem (hmmm, moze nie trzeby bylo), to jeszcze sie tak perfidnie loguje, ze az korci zbadac, ciekawe, czy M. mnie znajdzie... W sumie na tym macierzystym serwerze znalazlby wiecej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Sex IP: 10.173.39.* / *.euv-frankfurt-o.de 19.06.01, 17:24 To byl taki mily watek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert no, no, no IP: 10.173.39.* / *.euv-frankfurt-o.de 27.06.01, 15:44 Czemu mesco podpisuje sie moim nickiem i tak uparcie dopytuje sie o personalia...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesco Re: no, no, no IP: *.dip.t-dialin.net 28.06.01, 15:41 a tak dla zabawy.... Zgadlem? Gość portalu: Robert napisał(a): > Czemu mesco podpisuje sie moim nickiem i tak uparcie dopytuje sie o > personalia...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesco Re: no, no, no IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.01, 19:10 moze... a moze nie Odpowiedz Link Zgłoś