jonapl
08.10.12, 22:05
To,ze GW gorzowska od dawna “schodzi na psy” nikomu nie trzeba tlumaczyc dlaczego…..Tak, brakuje mi artykulow sprzed kilku lat.Ostatnio i tresc i merytoryka jest do niczego….."Starzy" forumowicze pouciekali, bo jaka gazeta takie forum……Nie moglam pojac dlaczego na forum toleruje sie reklame forum bagietki,ale teraz wszystko jest jasne…..bo i GW brakuje i tematow i pewnie dziennikarzy…. (tu chce mi sie napisac...... ze ktos przewraca sie w grobie.....) .I dlatego .......hahaaaa daje sie szpalty w rece „bagietki”, aby pomadrzyl sie....I tu nie chodzi mi o tresc,ale o sam fakt....Nie jest tajemnica i nie od dzis,ze nie lubie tego kolesia,za jego caloksztalt.....od infantylyzmu po samouwielbienie.....Najlepszy jest podpis pod zdjęciem: "*Robert Bagiński, gorzowski publicysta, były rzecznik Lubuskiej Regionalnej Kasy Chorych i pracownik Kancelarii Premiera w rządzie Jerzego Buzka"
I to jego stwierdzenie:”Jako mieszkaniec Gorzowa mogę być dumny”. Czyzby Tarnowo bylo w Gorzowie,a moze tu chodzi o powiat.....Tu, choc fanka PiS-u nie jestem chce mi sie zawolac.....Obudz sie.....Gazeto Wyborcza wydanie gorzowskie.....Czas na normalne dziennikarskie artykuly,a nie ,a to pradsowka,a to pogoda i teraz na dokladke bagietka....................
Ps. To jest moje prywatne zdanie i wcale innym forumowiczom nie musi sie ono podobac.........