Dodaj do ulubionych

Pilot do Emtec Movie Cube s800H

19.11.12, 20:16
Szukam pilota do sprzętu jak wyżej! Oryginalnego lub działającego zamiennika w celu sprawdzenia posiadanego odtwarzacza i pilota.
Obserwuj wątek
    • Gość: hiro Re: Pilot do Emtec Movie Cube s800H IP: *.gorzow.mm.pl 19.11.12, 20:40
      weź do łapki pilota i telefon kom z kamerka.na końcu pilota jest nadajnik ,którego pracy normalnie <okiem> nie widać.skieruj kamerkę na tego pingla na końcu pilota tak żeby tworzyły linię prostą i na ekranie będzie widać światło<po naciśnięciu czegokolwiek na pilocie>,którego ludzkie oko nie widzi ale oko kamerki z tel już tak. dla pewności przećwicz na działającym pilocie od tv np.jeżeli światełko w pilocie ,który sprawdzasz "mruga" to pilot lata ,czyli ok:-)
      • Gość: docent67 Re: Pilot do Emtec Movie Cube s800H IP: *.um.gorzow.pl 20.11.12, 08:35
        Dzięki za podpowiedź ale znam ten sposób. Mój problem leży jednak w tym że mimo tego ze pilot jest dedykowany wspomnianemu urządzeniu to nie działa jedna (jedna) funkcja- wstecz czy jak kto woli exit lub return. Dlatego potrzebuję działającego oryginalnego pilota lub dedykowanego. Mając dostęp do nich - mogę sprawdzić czy problem leży w oprogramowaniu urządzenia czy po stronie oprogramowania lub techniki pilota. Posiadam także pilota uniwersalnego (z funkcja uczenia) wiec i nauczyć go mając sprawny pilot nie będzie problemu.
        • Gość: hiro Re: Pilot do Emtec Movie Cube s800H IP: *.gorzow.mm.pl 20.11.12, 08:43
          sprawdzałeś tą metodą ten jeden przycisk?
          • docent67 Re: Pilot do Emtec Movie Cube s800H 02.12.12, 20:16
            Sprawdzałem- wina lezy po stronie oprogramowania! W przypadku innych kodów- przycisk działa. Spraw ajuz załatwiona :-)_) dzieki za pomoc
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka