pyttacz 14.03.13, 23:03 "Koprolity sztuki". Naprawdę niezle. Marketingowy chwyt za piątkę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: morda Re: Sztuka w przejściu, czyli artystyczny pająk IP: *.adsl.inetia.pl 17.03.13, 02:47 "Info Glob, inaczej zwany Dominantą, pająkiem, UFO itp., z założenia miał być miejscem spotkań, koncertów, performance'ów i wszelkich działań artystycznych." Tego nie wiedziałem, tych funkcji nie znałem. Może jeszcze dodać: szkoły artystyczne, sala gier zespołowych, sale wykładowe akademii gorzowskiej... park technologiczny i peron połączenia Berlin - Gorzów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Sztuka w przejściu, czyli artystyczny pająk IP: *.dip.t-dialin.net 18.03.13, 08:53 morda napisał(a): > "Info Glob, inaczej zwany Dominantą, pająkiem, UFO itp., > z założenia miał być miejscem spotkań, koncertów, > performance'ów i wszelkich działań artystycznych." > > Tego nie wiedziałem, tych funkcji nie znałem. > Może jeszcze dodać: szkoły artystyczne, > sala gier zespołowych, sale wykładowe akademii gorzowskiej... > park technologiczny i peron połączenia Berlin - Gorzów Dominanta miała być magnesem przyciągającym ludzi na Zawarcie. Otwarcie mówiąc, wybudowany za publiczne pieniądze magnes miał napędzać klientów do prywatnej galerii handlowej. Pomylono chyba jednak bieguny w tym magnesie, gdyż jest tak odpychający, że nie tylko że sam nie przyciąga, ale odpycha nawet tych przyciąganych przez galerię handlową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus "Terytorium - Koprolity sztuki" IP: *.dip.t-dialin.net 17.03.13, 08:55 Kształtowanie świadomości mieszkańców miasta poprzez tworzenie terytorium zajętego przez koprolity sztuki znakomicie wpisuje się w politykę kulturalną magistratu. Można nawet powiedzieć, że jet to apologia polityki magistratu. :D :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: "Terytorium - Koprolity sztuki" IP: *.dynamic.t-mont.net.pl 17.03.13, 12:33 Czy zatem odbiorcy koprolitycznej sztuki to koprofagi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: "Terytorium - Koprolity sztuki" IP: *.dip.t-dialin.net 17.03.13, 13:17 login_t napisał: > Czy zatem odbiorcy koprolitycznej sztuki to koprofagi? Na to wychodzi. :D :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: "Terytorium - Koprolity sztuki" 17.03.13, 14:47 koprolity sztuki ... sranie w sztuce? ... sztuka srania? Dominanta jako jedyne miejsce w Miescie gdzie można sie wysrac w publicznej toalecie? Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty P.S. Szczanie w banie... 17.03.13, 15:12 Lamus poleca również szczanie w sztuce i zabwy Wackiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Pojawią się luźne kupy? IP: *.dip.t-dialin.net 18.03.13, 02:32 Na początek, jak powiedział dyrektor, "luźny jazz". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: "Terytorium - Koprolity sztuki" IP: *.dip.t-dialin.net 17.03.13, 18:56 e_werty napisał: > koprolity sztuki > > ... sranie w sztuce? > ... sztuka srania? Gó... na sztuki! Jest znane jest powiedzenie: "Sztuka jest jak gó.... Tego nie trzeba widzieć. To trzeba czuć." Jeżeli ktoś nie czuje sztuki, to zamiast sztuki można mu sprzedać gó... na sztuki. Nie pozna. :D :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
danny_boy Niedosłyszałem 17.03.13, 09:43 Wystąpi m.in. Bangeliz, czyli jedno z muzycznych wcieleń Błażeja Króla UL/KR. (…) Tam koncert w wykonaniu Bangeliza, a Bangeliz to jedno z muzycznych wcieleń Błażeja Króla (UL/KR). (…) W InfoGlobie (przejściu podziemnym - rondo św. Jerzego) zagra również Błażej Król/Bangeliz. Bangeliz to jedno z muzycznych wcieleń muzyka/producenta Błażeja Króla (UL/KR) Nie dosłyszałem. Można powtórzyć wcieleniem czego jest ten Bangeliz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Sztuka powolnego myślenia. IP: *.dip.t-dialin.net 18.03.13, 03:19 "Ja w klubie disco mogę robić wszystko, ... Ja jestem King Bruce Lee Karate Mistrz!" Dyrektor OSiR - Włodzimierz Rój - dziwi się, że przez cztery lata nikt na to nie wpadł. Pomysł wprowadzania na siłę handlu uznaje za chybiony. Sprawdziłem komu dyrektor Rój się tak dziwi i okazało się że dyrektor Rój dziwi się dyrektorowi Rojowi, który od trzech lat jest dyrektorem OSiR i na to nie wpadł. To właśnie dyrektor Rój jest od trzech jest przekonany do chybionego pomysłu wprowadzania na siłę handlu. Właściwa decyzja dyrektora po trzech latach lansowania chybionych pomysłów, to robi wrażenie. Warto więc sprawdzić predyspozycje dyrektorskie. Moja droga do karate była bardzo zawiła - mówi dzisiaj 37-letni sensei Włodzimierz Rój (3 dan) - Uprawiałem judo, zapasy, boks. Czegoś mi jednak brakowało w tych dyscyplinach. Zacząłem więc przygodę z kyokushin ... ... i wszystko jasne. :D Odpowiedz Link Zgłoś
danny_boy Re: Sztuka powolnego myślenia. 18.03.13, 21:42 Skoro prezydent najpierw zatrudnił żonę Roja na doradcę prawnego w UM, to tylko kwestią czasu było, żeby fuchę dostał jej mąż i tak się stało, a efekty zacytowałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Skoro prezydent najpierw zatrudnił żonę Roja IP: *.icpnet.pl 21.03.13, 17:36 Z życia roju: <i>Zapylała raz pszczółka jakiegoś badyla, Wtem czuje, że od tyłu też ją ktoś zapyla. Patrzy się, a to truteń, niejaki Zenobi. Morał - rób dobrze innym, tobie też ktoś zrobi.</i> Odpowiedz Link Zgłoś