galactica 31.05.13, 13:37 Witam, szukam dobrego doradcy kredytowego w Gorzowie. Czy moglibyście kogoś polecić? Współpracowaliście z kimś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gala Re: Doradca kredytowy IP: *.asterisc.pl 04.06.13, 12:00 podbijam - proszę polećcie kogoś! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarzyna Re: Doradca kredytowy IP: *.mnc.pl 04.03.14, 15:06 Ja mogę polecić Pana Maćka M. Jest on bodajże z Łodzi ale do nas dojechał 200 km. Braliśmy z nim kredyt na mieszkanie i do tej pory, jeżeli chodzi o jakieś zobowiązania kierujemy się do niego. Bardzo dobrze nam doradził, w jakim banku jest najlepsza oferta dla nas i naprawdę nam bardzo dobrze doradził. Jeśli ktoś chce do niego namiar, napiszcie do mnie e-maila: kasia3330@poczta.onet.eu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: Doradca kredytowy IP: *.noc.fibertech.net.pl 05.03.14, 08:00 Znam jednego odradcę kredytowego. Odpowiedz Link Zgłoś
me.l.a Re: Doradca kredytowy 03.07.14, 14:01 Ja znam bardzo dobrego - pan Jakub Kępiński, 782 011 009. Facet jest dobry. Umów się na spotkanie to sama się przekonasz :) Odpowiedz Link Zgłoś