Dodaj do ulubionych

Opinia Elżbiety Rafalskiej, przewodniczącej klu...

IP: *.gorzow.mm.pl 07.08.04, 00:00
Rafalska niech się pierwsze wytłumaczy dlaczego z Surmaczem pogonili
inwestora z Gorzowa,bo wróble ćwierkają,że Marcinkiewicz jej kazał.I ona chce
mówić o aferach korupcyjnych a sama gra pierwsze skrzypce w zespole
opozycji,aby się dorwać do władzy.Popatrzcie na jej wzrok ma taki sam jak
nasz kochany były minister zdrowia Łapiński.Jej można zaufać i skoczyć do
Warty.
Obserwuj wątek
    • Gość: Sceptyk Re: Opinia Elżbiety Rafalskiej, przewodniczącej k IP: *.gorzow.mm.pl 07.08.04, 01:31
      Jeżeli ktoś wysuwa poważny zarzut o nieuczciwości na podstawie urojonego
      podobieństwa wzroku pani Rafalskiej do wzroku Łapińskiego to jest bełkoczącym
      kretynem, który nie ma nic sensownego do powiedzenia. To jest jak historia z
      jakiegoś kiczowatego filmu
      • Gość: as Re: Opinia Elżbiety Rafalskiej, przewodniczącej k IP: *.gorzow.mm.pl 08.08.04, 20:22
        Sceptyk pajacu.To nie jest historia z kiczowatego filmu tylko sposób i zasada
        działania radnej Rafalskiej,kidyś potencjalnej kandydatce na Prezydenta
        Miasta.Ale dzisiaj w drugim szeregu po Surmaczu.Ja tylko zrobiłem to samo co
        ona robi w Radzie Miasta.Rzuca oskarżenia nie poparte dowodami,a jak ja
        oceniłem jej wzrok to afera i odzywa się pajac.Boli co.A tych co oskarżacie też.
      • Gość: J-23 Re: Opinia Elżbiety Rafalskiej, przewodniczącej k IP: *.gorzow.mm.pl 15.08.04, 17:11
        Sceptyk to przyuczony aktywista radnej Eli potrafiący klikać ! Może wreszczie
        kiedyś nasza świetlana przyszłość kandydat Prezydent Ela pojawi się na forum
        dając dowód umiejetności podstawowej obsługi komputera ! Dotychczas jedynie
        Kneć miał odwagę i umiejętności ! Może na takich należy stawiać ???????
    • Gość: jan Re: Opinia Elżbiety Rafalskiej, przewodniczącej k IP: *.gorzow.mm.pl 07.08.04, 09:19
      Śmieszy mnie oświadczenie prezydenta,ale także śmieszna jest opinia tej
      pani.Taka ignorantka nie powinna zabierać głosu .Skąd ten tupet i
      przeświadczenie,że ma się coś do powiedzenia.
    • Gość: jan Re: Opinia Elżbiety Rafalskiej, przewodniczącej k IP: *.gorzow.mm.pl 07.08.04, 19:23
      Sprawę powinny wyjaśnić powołane do tego organy,które nad nią pracują .Żadne
      księgi ani oświadczenia opozycji czy też artykuły prasowe nie zastąpią
      obowiązujących prawnych procedur.Licytowanie się oświadczeniami czy opiniami
      nie ma żadnego znaczenia dla wyjaśnienia sprawy.
      • Gość: XXX Re: Opinia Elżbiety Rafalskiej, przewodniczącej k IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.04, 19:55
        "...powołane do tego organy..."

To tylko w kościele
        Do badania sprawy powołuje się "organa"....

Erudyto Janie z .... fistaszkowa....
        • Gość: Bernard Re: Opinia Elżbiety Rafalskiej, przewodniczącej k IP: 68.148.67.* 07.08.04, 23:32
          Hey XXX,
          To drobiazg, Przejezyczenie. Sam to robie czesto...
          Rzecz w tym ze Rafalska sie nie liczy.
          Zero.
          Moze gadac ile chce... Czym wiecej gada tym staje sie bardziej oczywiste jak
          malo ma do powiedzenia.
          Niech gada. Wolnosc slowa...
          Pozdrawiam
          • Gość: XXX Re: Opinia Elżbiety Rafalskiej, przewodniczącej k IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 02:27
            "...To drobiazg, Przejezyczenie. Sam to robie czesto..."
            No!!! To wszystko usprawiedliwia... Jeżeli Wielki Wzorzec to robi.... to cóż
            nam maluczkim pozstaje - czerpać wzorce z megalomana....
            • Gość: Bernard Re: Opinia Elżbiety Rafalskiej, przewodniczącej k IP: 68.148.67.* 09.08.04, 06:32
              Hey XXX,
              Na poziomie jaki reprezentujesz kochana...wszystko inne jest wzorcem...
              Pozdrawiam
              • Gość: kaku Re: Opinia Elżbiety Rafalskiej, przewodniczącej k IP: *.gorzow.mm.pl 09.08.04, 11:35
                opinia Rafalskiej jest Jej opinią. Po drugie jest w opozycji więc wytyka błędy
                i nadużycia Czerwonym księciom znad Warty. Po trzecie jakby chłopcy nie kradli
                to nie byłoby tematu. Jedynie forma wyrażenia tej opinii oraz treść są mało
                ciekawe, ale idą w dobrym kierunku.
                • Gość: as Re: Opinia Elżbiety Rafalskiej, przewodniczącej k IP: *.gorzow.mm.pl 11.08.04, 22:47
                  Kaku pisze:jakby chłopcy nie kradli.Ty pajacu już wydałeś wyrok i nazywasz
                  ludzi nie skazanych wyrokiem złodziejami.A może to ty jesteś złodziejem skoro
                  wiesz,jak to się robi i kto to robi.Jak wiesz to idż do prokuratora a nie
                  chowaj się pod pseudonimem cymbale.
                  • Gość: Donson Re: Opinia Elżbiety Rafalskiej, przewodniczącej k IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 11.08.04, 23:24
                    Cóż jakie czasy taki język, jaka wiedza taki spór. Pani Rafalska jak najbardziej bedąc w opozycji powinna zabierać głos i w samej rzeczy ten głos powinien być krytyczny bo chyba od tego jest opozycja.
                    Inna sprawa, że robi to dopiero teraz.Chyba nikt w to nie uwierzy, że nie miała dostępu do mediów.Dzisiaj wypowiadanie się opozycji na temat korupcji to cynizm i hipokryzja.
                    Skoro główny uczestnik z PBI złożył dowody w sprawie to chyba nikt naiwny nie sądzi,że jest to np. pomówienie.
                    Są rejestrowane wystąpienia na posiedzeniach rady miasta i w związku z tym nikt nie wciśnie ludziom ciemnoty,że opozycja w tych sprawach zabierała głos.
                    Dzisiaj faktycznie należy zostawić sprawę właściwym organom, a w innych pokazać,że nie tylko chodzi o zamianę miejsc ale o miasto i mieszkańców.
                    Przykro ale u mnie nikt "kapitału poparcia" z obecnego wykrzykiwania nie będzie miał.
                    • Gość: Bernard Re: Opinia Elżbiety Rafalskiej, przewodniczącej k IP: *.ed.shawcable.net 12.08.04, 07:36
                      Hey donson,
                      Zupelnie sluszne podkresliles metody walki o wladze toczona przez opozycje...
                      Licza oni, ze zamieszaniem, pomowieniami itp, wzbudza przynajmniej watpliwosci
                      u niektorych Gorzowiakow co mogloby im pomoc w wyborach.
                      Stare i brudne chwyty. Warto pamietac podczas wyborow. Czy ktokolwiek chcialby
                      ludzi o takiej moralnosci u wladzy...
                      Jak wspomnialem: Moze Jedrzejczak i jego paczka nie jest "perfect", ale w
                      porownaniu do alternatywy... Anioly.
                      Dobrze byloby miec w Gorzowie zdrowa, madra i odpowiedzialna opozycje. Byloby
                      duzo ciekawiej i lepiej dla miasta. Niestety opozycyjne bagienko przykryte
                      kolorowymi flagami i gornolotnymi haslami to ciagle bagienko...
                      Ktoregos dnia kolorki znikna i pozostanie jedynie smrod.
                      A szkoda.
                      Pozdrawiam
                • Gość: Bernard Re: Opinia Elżbiety Rafalskiej, przewodniczącej k IP: *.ed.shawcable.net 12.08.04, 07:24
                  Hey kaku,
                  Skad wiesz ze kradli...
                  Na forum przeczytales???
                  Pozdrawiam
                  • Gość: kaku Re: do cymbałów as-a i Bernarda IP: *.gorzow.mm.pl 12.08.04, 08:52
                    a jak nazwać imaczej przywłaszczanie podatników pieniedzy malwersacją czy po
                    prostu kradzieżą. To że kasa była wyprowadzana to wiadomo, to że sią niektórzy
                    wybrani nią dzielili też wiadomo. Więc moi adwersaże jak to nazwać?
                    • Gość: albin Re: do cymbałów as-a i Bernarda IP: *.gorzow.mm.pl 12.08.04, 09:33
                      To że cymbał as komuch pie......y broni swoich tu w Gorzowie to rozumiem ale co
                      z tego ma ten drugi cymbał tam za oceanem tego nie wiem.
                      • Gość: Bernard Re: do cymbałów as-a i Bernarda IP: *.ed.shawcable.net 13.08.04, 01:45
                        Hey albin,
                        ...bos glupi...
                        Pozdrawiam.
                        PS. Przepraszam ale tyle razy wyjasnialem swoje stwnowisko, ze jedynie glupiec
                        nie zrozumie.
                        Pa glupcze.
                        • Gość: albin Do cymbała Bernarda IP: *.gorzow.mm.pl 13.08.04, 09:25
                          "Rzecz w tym ze Rafalska sie nie liczy.
                          Zero.
                          Moze gadac ile chce... Czym wiecej gada tym staje sie bardziej oczywiste jak
                          malo ma do powiedzenia."
                          A skąd ty to wiesz cymbale?
                          Twoja misja już się skończyła a ty ciągle myślisz że, wypełniasz nakazane Ci
                          zadania. Jesteś żałosny.
                          Czy do Ciebie naprawdę nie dociera, że jesteś już niepotrzebny.
                          • Gość: Bernard Re: Do cymbała Bernarda IP: *.ed.shawcable.net 13.08.04, 10:20
                            Hey albin,
                            Zapomniales co niektorzy pisza...
                            Ktos mi placi...
                            A jak placi to widocznie uwaza ze jestem potrzebny...
                            Mysl, albo....mysl.
                            Pozdrawiam
                    • Gość: Bernard Re: do cymbałów as-a i Bernarda IP: *.ed.shawcable.net 13.08.04, 01:43
                      Hey kaku,
                      To ze klamiesz to wiadomo... To ze inni podobni do Ciebie klamia to wiadomo...
                      Pozdrawiam
                      PS. Widzisz jak latwo???
                      Zalosna jestes kreatura, szukajaca glupszych od siebie...
                      Nie znajdziesz.
                      • Gość: XXX nie na temat do benka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 02:14
                        Benek znasz taki adres?
                        www.piwnicanakrolewskiej.com/
                        • Gość: Bernard Re: nie na temat do benka IP: *.ed.shawcable.net 13.08.04, 10:23
                          Hey XXX,
                          Nie znam. Slyszalem ,lecz nigdy nie bylem.
                          Nie bywam czesto w tej czesci Kanady...
                          Nie ma powodu.
                          Pozdrawiam
                          • Gość: XXX Re: nie na temat do benka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 15:12
                            Tak sobie pytam bo mam nową - przynajmniej dla mnie zabawkę - Skype'a - taki
                            komunikator darmowy dzieki któremu można sobie w czasie rzeczywistym pogadać z
                            całym światem - po kosztach łącza sieciowego (tak jak internet) Właśnie wczoraj
                            w nocy rozmawiałem z St. Catherin... oraz kolkoma ludxmi z Polski - takie
                            towarzyskie spotkanie - wszyscy wszystkich słyszą jak w normalnej rozmowie...
                            Dla mnie bomba... gadalismy do późna w nocy... Polecam - wystarczy zwykły
                            mikrofon i kolumienki lub słuchawki...

www.skype.com/download.html
                            To adres z ktorego go mozna ściagnąć... daromwy - ma także pocztę tekstowa....
                      • Gość: kaku Re: do cymba Bernarda IP: *.gorzow.mm.pl 13.08.04, 12:29
                        Gość portalu: Bernard napisał
                        Zalosna jestes kreatura, szukajaca glupszych od siebie...
                        > Nie znajdziesz.

Beniu znazłem ciebie, najwiekszego kretyna.
                        • Gość: Bernard Re: do cymba Bernarda IP: *.ed.shawcable.net 16.08.04, 01:20
                          Hey kaku,
                          Kochany, tobie sie tylko tak wydaje...
                          Swiat w ktorym zyjesz kontrolowany jest lekami...
                          Zazyj swoj dawke i idz spac.
                          Serdecznie pozdrawiam
                          PS. Nie zlosc sie, to nie Twoja wina....
                          Geny prawdopodobnie...
    • Gość: J-23 Re: Ile jeszcze można tylko krytykować ! IP: *.gorzow.mm.pl 15.08.04, 17:19
      Gorzowskiej opozycji nic sę wzyciu nie udało. Mając władzę w latach 1990-1998
      nic nie zrobili dla miasta. Okres rządów Jedrzejczaka to rozwój. Opozycja nadal
      nie ma koncepcji na przyszłość miasta tylko krytykuje nie wskazując nowych
      rozwiązań. Jestem przekonany że jak dojdzie do władzy to przez całą kadencje
      2004-2008 będzie mówiła że stan miasta był tak katastrofalny że nic sie nie
      udało zrobić. czy ktoś w mieście wie jaki był program wyborczy prezedent Eli
      Rafalskiej. Jego poprostu nie było i nie ma.
      • Gość: papa Re: Ile jeszcze można tylko krytykować ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 17:45
        To chyba Knec pisal... albo inny Jędrzejczak....
      • Gość: Bernard Re: Ile jeszcze można tylko krytykować ! IP: *.ed.shawcable.net 16.08.04, 01:28
        Hey J-23,
        Kazde demokratyczne spoleczenstwo posiada cos co okresla sie jako "instynkt
        polityczny"
        Bazujac na tym wnioskuje:
        Jedrzejczaj, Knec i reszta nigdzie nie ida.
        Zostaja,
        Nie ma nikogo kto moglby ich zastapic.
        Opozycja to zdezorganizowana grupa politycznych impotentow ...
        Poza oszczerstwami i pomopwieniami nie maja nic.
        Wiedza jak sa slabi - stad ich agresja.
        Tadeusz, Ryszard - nie sprzatajcie biurek... Bedziecie pracowac tam gdzie
        jestescie nastepne cztery lata
        Chyba ze Ryszrd na Wojewode sie przerobi - a to juz inna para kaloszy.
        Spokojnie.
        Pozdrawiam
        • Gość: Donson Re: Ile jeszcze można tylko krytykować ! IP: *.gorzow.mm.pl 16.08.04, 23:05
          Bernard jesteś wyjątkowo krytyczny wobec opozycji, zachowaj umiar bo przestajesz być wiarygodny, a wręcz stronniczy, co już wielu na forum zauważyło.
          Ryszard to może ewentualnie prowadzić kącik porad dla początkujących internautów i nie wiem czy by się z tego utrzymał.
          Trafnie ktoś powiedział,że sam fakt że jest sekretarzem to wypisz wymaluj kariera Nikodema Dyzmy.
          • Gość: Bernard Re: Ile jeszcze można tylko krytykować ! IP: *.ed.shawcable.net 17.08.04, 00:56
            Hey donson,
            Ktos "zauwazyl" ze jestem krytyczny wobec opozycji???
            Naprawde???
            I co im zajelo az tyle czasu by "zauwazyc"???
            Oczywiscie ze jestem.
            Niech zaczna myslec to przestane!!!
            Kupa nieodpowiedzialnych matolow glodnych wladzy!!!
            Opinia uczestnikow forum na temat moich opinii i pogladow mnie nie obchodzi.
            Mam ich opinie w nosie.
            Nie zmieniam opinii i pogladow tylko dlatego ze moga sie one komus podobac lub
            nie.
            Podobaja sie? Dobrze.
            Nie podobaja? Szkoda.
            Zobaczymy jak ta "opoycja" zachowa sie podczas dyskusji na temat "multikina"
            Zobaczynmy czy Gorzow sie liczy i praca dla jego mieszkancow czy polityczne
            gierki gownazerii...
            Poczekam do 25-go i zobacze.
            Wiem ze sie nie pomyle.
            Chociaz chcialbym
            Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka