Dodaj do ulubionych

Policja usuwa auta bez tablic

IP: *.gorzow.mm.pl 14.08.04, 02:46
To mi się właśnie w społeczeństwie polskim podoba jak ja nie mogę zarobić na
stojącym niewinnie aucie to ono mi przeszkadza,a policja zamiast zająć się
faktycznymi problemami i bolączkami osiedlowymi jest skora do usuwania tych
pojazdów bo wkład fizyczny i umysłowy niewielki a skutki widoczne natychmiast
(miejsce wolne czekające na zapijaczonego kierowce i sąsiad uśmiechnięty w
oknie że nikt na aucie nie zarobił)
Obserwuj wątek
    • Gość: greg Re: Policja usuwa auta bez tablic IP: 222.64.180.* 14.08.04, 07:06
      niestety przez takoch "Obywateli" jak Ty mamy taki burdel w Polsce. Albo jest
      prawo i je przestrzegamy albo mamy smietnik. Niestety mamy smietnik. Nie
      popieram...
      • Gość: XXX Re: Policja usuwa auta bez tablic IP: 65.110.6.* 14.08.04, 08:35
        Gość portalu: greg napisał(a):

> niestety przez takoch "Obywateli" jak Ty mamy taki burdel w Polsce. Albo jest
        > prawo i je przestrzegamy albo mamy smietnik. Niestety mamy smietnik. Nie
        > popieram...

a gdyby ci tak skurwysynu ukradli tablice rejestracyjne w nocy ,rano przychodzi
        jakas zapita pała po przebalowanej nocy i zeby przesiedziec nic nierobiac
        zacznie sciagac ci auto jakbyś sie huju czuł?wyjechales na tydzien nad morze
        zostawileś auto przed domem gówniarze zapierdolili ci balachy a pała sćiągneła
        samochod.i co pajacu wszystko ok?dalej idioto niepopierasz?smietnik to ty masz
        w glowie!!!
        • Gość: Panda Re: Policja usuwa auta bez tablic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.04, 17:39
          Hey XXX!
          Czy się aby nieco nie rozpędzasz? Gość wyraził swoją opinię, a Ty z miejsca
          obrzucasz go bluzgami... nie rozumiem tego, nawet jeśli handlujesz autami.
          Poza tym nie masz racji, co czyni te bluzgi jeszcze bardziej nie na miejscu. Na
          szybie auta zarejestrowanego w Polsce (to ten przypadek, o którym piszesz)
          znajduje się naklejka z numerem rejestracyjnym. Więc żeby go policja zwinęła,
          to jeszcze musiałoby mieć zbitą albo ukradzioną szybę. Jak żyję nie słyszałem o
          takim wypadku (o kradzieży blach owszem).
          Pozdrawiam wszystkich normalnych.
      • Gość: OBYWATEL Właśnie o tym pisałem..... IP: *.gorzow.mm.pl 14.08.04, 08:47
        Towarzyszowi greg przeszkadza jeden samochodzik stojący pod domem i co ciekawe
        kiedyś nie przeszkadzały zardzewiałe maluchy bez kól a teraz przeszkadzają
        całkiem schludne autka a niby gdzie mam trzymać jak nie mam garażu a
        załatwienie formalności rejestracyjnych trwa o długo za długo ?? Nas obywateli
        obwinia za to, że wybraliśmy polityków którzy tylko swoją kasę nabijają a przy
        okazji na kacu wchwalają durne prawo.Ma rację w tej kwestii to się z nim
        zgadzam, jednakże dla mnie jak i wielu innych mi podobnych jest mnóstwo innych
        problemów wymagających szybkiego rozwiązania, ale niestety wszyscy idziemy na
        łatwiznę i lewiznę więc w Polsce nigdy nie będzie tak jak w państwach
        cywilizowanych.
    • Gość: Bernard Re: Policja usuwa auta bez tablic IP: *.ed.shawcable.net 14.08.04, 08:04
      I bardzo dobrze.
      Pozdrawiam
      • Gość: mężczyzna Do XXX IP: *.gorzow.mm.pl 14.08.04, 09:35
        O ile wiem to nickiem XXX pospisuje się stwór z pochwą między nogami i
        wymionami w miejscu gdzie mężczyżni mają piersi.A zauważcie jak się to to
        wyraża.
        • Gość: Kleryk Re: Do XXX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 15:56
          "...gdzie mężczyżni mają piersi..."
          O Boże - mężczyzna z cyckami.... dajcie mi go (do tej pory słyszałem ze
          mężczyźni maja klatkę piersiową a nie cycki - ale mnie chyba oszukiwali...)
    • Gość: mariusz Re: Policja usuwa auta bez tablic IP: *.gorzow.mm.pl 14.08.04, 09:52
      Twoja argumentacja jest bez sensu. Uwazasz ze jezeli ktos chce zarobic lamiac
      prawo to bardzo dobrze i policja powinna sie od niego odczepic?? Juz widze jak
      niedlugo wpadniesz na pomysl ze swiadek kradziezy ktory zglasza ta kradziez na
      policje, to po prostu zawistny cham , ktory nie moze przebolec ze ktos sobie
      wlasnie zarobil.
      • Gość: XXX Re: Policja usuwa auta bez tablic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 15:58
        mariusz napisał(a):

....to po prostu zawistny cham , ktory nie moze przebolec ze ktos sobie
        > wlasnie zarobil.....

I najczęsciej tak jest - bo kapuś nic nie zyskuje - czysta zawiść ukryta pod
        hasłem "obrony prawa"......
    • Gość: jaro2 Re: Policja usuwa auta bez tablic IP: *.min / *.min-pan.krakow.pl 17.08.04, 18:56
      Wtącam się trochę obok głównej linii dyskusji bo mam pytanie związane z
      samochodami bez blach. Mam okazję - jak najbardziej legalnie - kupić od Niemca
      auto, którym przyjechał do Polski. On blachy musi zabrać ze sobą więc auto
      pozostanie bez tablic. Co robić dalej (zakładając, że nie będę się nim
      afiszował i ukryję je w garażu na parę dni). Jak w takim razie zrobić przegląd
      potrzebny do rejestracji? Czy wcześniej starać się o jakieś blachy tymczasowe?
      Może ktoś przechodził tę ścieżkę i poradzi.
    • Gość: yyy XXX dresiarzu IP: *.cwd.waw.pl / 195.164.254.* 18.08.04, 15:22
      Ho,ho nawet kryminaliści mają komputery i posługują się klawiaturą. XXX
      dresiarzu to juz nie posługujesz się bejsbolem. A komputer komu ukradłeś? No i
      oczywiście dostęp do łącza masz piracki, bo przecież nie zapłacłeś za to
      uczciwie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka