curie_19 20.07.06, 15:48 Wybieram sie wybieram i juz nie moge sie doczekac. Ktos bedzie w tym samym czasie, w tym samym miejscu, ma ochote troche poimprezowac, troche poleniuchowac? Im wiecej osob tym weselej:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marta Re: 29.07-Sousse-Karawan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 11:30 Wiesz co ja lece 28.07-11.08 z Warszawy do Sousse,hotel-Ennassim i też już odliczam dni.Również poszukuje ludzi którzy będą w tym czasie w Sousse,tylko jak my się spotkamy?? Odpowiedz Link Zgłoś
antidotumm Re: 29.07-Sousse-Karawan 21.07.06, 12:40 Karawan ma wlasny kawalek plazy, moze tam sie umowcie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Isabelle Re: 29.07-Sousse-Karawan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 12:56 Hej najprawdopodobniej tez sie wybieram, dzisiaj ide do biura, bylam juz w Sousse w ubieglym roku i wracam ponownie :) tylko ze tym razem do innego hotelu, najprawdopodniej bedzie to karawan, jak ustale date i hotel odezwe sie, moze podasz mail'a? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucas 23 Re: 29.07-Sousse-Karawan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 13:08 hello a ja tam sobie lece:) dokładna data to 29.07.06 a planowany odlot 8.30 rano do hoteliku Blibane Residence, moze sie spotkamy na lotnisku a moze i na miejscu. napewno w Sousse bede przez tydzin. jak bedziesz miała ochote pogadać z polakiem to sie odezwij albo sie napić czegos ciekawego, a to jest moj tel 698652391 jak bys sie chciała skontaktować, a jak sie nie spotkamy to zycze miłego wypoczynku :) Odpowiedz Link Zgłoś
curie_19 Re: 29.07-Sousse-Karawan 21.07.06, 14:39 No więc lecimy tym samym samolotem do Sousse - ja również 29.07 o 8.30 z Warszawy :) Proponuje jakiś kontakt na lotnisku. Odezwe sie na kom:) A moj mail: Curie_19@gazeta.pl - ktos moze jeszcze leci tym samolotem? Najlatwiej byloby spotkac sie na lotnisku w Wa-wie, na miejscu - hmm, nie mam pojecia, nigdy nie bylam wczesniej w Tunezji. Moze faktycznie plaza nalezaca do hotelu Karawan bylaby dobrym rozwiazaniem??? Odpowiedz Link Zgłoś