Gość: Ireneusz IP: *.gorzow.mm.pl 01.09.04, 19:08 I oceniam,że pierwsze wejście mile mnie zaskoczyło.Pełny profesjonalizm.Tak trzymajcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MArys Re: WŁAŚNIE OBEJRZAŁEM NOWY TELETOP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 19:18 jezzcze tylko zmienia to kosmiczne zielone tlo na jakies ciekawsze i poczatek niezly jak na tle wszystkiego co sie dotychczas wydarzylo w gorzowskiej tv Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telewidz Dla mnie Teletop to kicha. Amatorszczyzna... IP: *.gorzow.mm.pl 01.09.04, 19:24 1. Drewniany gościu czytający newsy (z trądzikiem na czole - nie macie tam odrobiny pudru?)na tle jakiejś trawiastej płachty. Co to ma być? 2. Pani od ogłoszeń na giełdzie samochodowej, czytająca podkład do materiału tonem w jaki podaje się informacje o cenach marchewki. 3. No i na deser Mariusz Zamara o sporcie. Ten facet zająłby I miejsce w konkursie na największego ignoranta zasad języka polskiego. Tyle lat doświadczeń, a gościu się niczego nie nauczył. 4. Tylko operatorzy wypadli w miarę. Zdjęcia nie najgorsze. W sumie lipa. Zobaczymy co będzie dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozeznany Re: Dla mnie Teletop to kicha. Amatorszczyzna... IP: *.gorzow.mm.pl 01.09.04, 20:57 odpowiedzi na punkty "telewidza": 1. Bedzie widac kazdy "pypeć" na twarzach w sudio - samo zimne światło nie nadaje się do studia... ale jest tanie 2. Za dobrego lektora trzeba słono zapłacić. W Gorzowie jest takich bardzo niewielu. 3. Nowi szefowie TT bazują na starej kadrze - ich błąd. Szkoda tylko, że przez to tracą widzów. 4. Operatorka mierny+ , za to montaż pała!!! i lepiej nie będzie, bo prawdziwiwych operatorów w Gorzowie jest niewielu, a montażystów dobrych... może Zbiorczyk z TVP i to byłoby na tyle... A fachowcy niestety kosztują i to nie mało Odpowiedz Link Zgłoś
tola55 Re: Dla mnie Teletop to kicha. Amatorszczyzna... 01.09.04, 22:27 Pani z gieldy samochodowej moze jeszcze czytac na rynku o.k Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz... Re: WŁAŚNIE OBEJRZAŁEM NOWY TELETOP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 23:00 A gdyby tak dogadać jako lektorow - aktorow z Teatru? Zbyszek Moskal wyjechał do Warszawy i czyta dubbingi w kilku tv... Takze w Nationak Geografic go złyszalem i w polskiej edycji Discovery.... A w Gorzowie pare dobrych głosów by sie znalazło - i damskich i męskich a po za tym oswojonych z kamera - czego brak bardzo widać u amatorów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: open Re: WŁAŚNIE OBEJRZAŁEM NOWY TELETOP IP: *.gorzow.mm.pl 01.09.04, 23:11 Pani z giełdy o której wspominacie to Jadzia cudowny głos od propagowania muzyki w gorzowskich mediach. Ta smutna pani położyła muze w poprzednich wydaniach i teraz jej głos i obecnoć na wizji zrobi W(TOP)Ę . Jak na początek całość jest do przyjęcia tylko ten giełdowy głos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ech Re: WŁAŚNIE OBEJRZAŁEM NOWY TELETOP IP: *.gorzow.mm.pl 02.09.04, 00:37 Serwis informacyjny OK Przegląd prasy??? po co komu po południu przegląd prasy to jakieś kosmiczne jaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maly Re: WŁAŚNIE OBEJRZAŁEM NOWY TELETOP IP: *.gorzow.mm.pl 02.09.04, 02:06 heh i znow ta WTOPA.Zapraszali na 18.20.I ino wlasnie o tej godzinie zmienilem kanal na teletrop,i co???czarna plansza!!!ale fonia byla!!!uslyszalem tylko SZYMEK,NADAL CZARNE??!!ok,wystartowali o 18.30.Spoko,w koncu przygotowywali sie na ten start ok 5 miesiecy!!!no,bogato:D:D:D.i na koniec ta pani od muzyki i gieldy(chyba jadwiga).Pani Jadwigo-potrzebuja w PKP!!Mysle,ze tam bys idealnie pasowala Odpowiedz Link Zgłoś
ant777 Re: WŁAŚNIE OBEJRZAŁEM NOWY TELETOP 02.09.04, 07:37 Mi się tylko żonka się wzburzyła, że staw jest "przy" a nie "na" ulicy Błotnej. Z relacji z Faurecji można było zobaczyć cenę przylepioną do spodu czyjegoś buta. Fajne ujęcie. I w TT czytali prawidłowo nazwę Faurecji, natomiast w Teleskopie Lubuskim Faurecja to faurecja a nie oryginalnie "forsja". Poza tym ta migawka zapowiadająca reklamę mogłaby spokojniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart ZAMARA ODEJDZ WRESCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 02.09.04, 10:01 Czy w Gorzowie nie ma juz innych ludzi, ktorzy chca sie zajmowac sportem w TV? Wiecznie tylko tez Zamara, ktory tak na prawde nie zna sie na sporcie (moze po zo siatkowka) Zlitujcie sie nad widzami!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telemorele Re: ZAMARA ODEJDZ WRESCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 02.09.04, 14:04 Ehehehe. A dlaczego nie lubisz pana mariuszka? ;-) Przynajmniej jest zabawnie. Teletop ma byc dostarczycielem rozrywki kabaretowej. Gdzie znajdziesz drugiego takiego gamonia jak Zamara? Odpowiedz Link Zgłoś
gen2 Re: WŁAŚNIE OBEJRZAŁEM NOWY TELETOP 02.09.04, 20:58 Tak trzymajcie, daleko zajedziecie. Prasowka tragedia, kto to czyta ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: WŁAŚNIE OBEJRZAŁEM NOWY TELETOP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 21:57 Panie Ireneuszu - za aktywność Prezes powinien premię zafundować.... no Prezes TELETOPU - bo chyba takiego macie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ireneusz Do kibica i jemu podobnych IP: *.gorzow.mm.pl 02.09.04, 22:57 Jestem emerytem od 4 lat i nic mnie nie łączy z redakcją Teletopu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Ireneusza Re: Do kibica i jemu podobnych IP: *.gorzow.mm.pl 02.09.04, 23:18 Emeryt? A może Jadźka z giełdy to twoja stara? Pasowałaby do rysopisu :) Odpowiedz Link Zgłoś