Dodaj do ulubionych

WŁAŚNIE OBEJRZAŁEM NOWY TELETOP

IP: *.gorzow.mm.pl 01.09.04, 19:08
I oceniam,że pierwsze wejście mile mnie zaskoczyło.Pełny profesjonalizm.Tak
trzymajcie.
Obserwuj wątek
    • Gość: MArys Re: WŁAŚNIE OBEJRZAŁEM NOWY TELETOP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 19:18
      jezzcze tylko zmienia to kosmiczne zielone tlo na jakies ciekawsze i poczatek niezly jak na tle wszystkiego co sie dotychczas wydarzylo w gorzowskiej tv
    • Gość: telewidz Dla mnie Teletop to kicha. Amatorszczyzna... IP: *.gorzow.mm.pl 01.09.04, 19:24
      1. Drewniany gościu czytający newsy (z trądzikiem na czole - nie macie tam
      odrobiny pudru?)na tle jakiejś trawiastej płachty. Co to ma być?
      2. Pani od ogłoszeń na giełdzie samochodowej, czytająca podkład do materiału
      tonem w jaki podaje się informacje o cenach marchewki.
      3. No i na deser Mariusz Zamara o sporcie. Ten facet zająłby I miejsce w
      konkursie na największego ignoranta zasad języka polskiego. Tyle lat
      doświadczeń, a gościu się niczego nie nauczył.
      4. Tylko operatorzy wypadli w miarę. Zdjęcia nie najgorsze.

W sumie lipa. Zobaczymy co będzie dalej.
      • Gość: rozeznany Re: Dla mnie Teletop to kicha. Amatorszczyzna... IP: *.gorzow.mm.pl 01.09.04, 20:57
        odpowiedzi na punkty "telewidza":
        1. Bedzie widac kazdy "pypeć" na twarzach w sudio - samo zimne światło nie
        nadaje się do studia... ale jest tanie
        2. Za dobrego lektora trzeba słono zapłacić. W Gorzowie jest takich bardzo
        niewielu.
        3. Nowi szefowie TT bazują na starej kadrze - ich błąd. Szkoda tylko, że przez
        to tracą widzów.
        4. Operatorka mierny+ , za to montaż pała!!! i lepiej nie będzie, bo
        prawdziwiwych operatorów w Gorzowie jest niewielu, a montażystów dobrych...
        może Zbiorczyk z TVP i to byłoby na tyle... A fachowcy niestety kosztują i to
        nie mało
      • tola55 Re: Dla mnie Teletop to kicha. Amatorszczyzna... 01.09.04, 22:27
        Pani z gieldy samochodowej moze jeszcze czytac na rynku o.k
    • Gość: widz... Re: WŁAŚNIE OBEJRZAŁEM NOWY TELETOP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 23:00
      A gdyby tak dogadać jako lektorow - aktorow z Teatru? Zbyszek Moskal wyjechał
      do Warszawy i czyta dubbingi w kilku tv... Takze w Nationak Geografic go
      złyszalem i w polskiej edycji Discovery.... A w Gorzowie pare dobrych głosów by
      sie znalazło - i damskich i męskich a po za tym oswojonych z kamera - czego
      brak bardzo widać u amatorów...
      • Gość: open Re: WŁAŚNIE OBEJRZAŁEM NOWY TELETOP IP: *.gorzow.mm.pl 01.09.04, 23:11
        Pani z giełdy o której wspominacie to Jadzia cudowny głos od propagowania
        muzyki w gorzowskich mediach. Ta smutna pani położyła muze w poprzednich
        wydaniach i teraz jej głos i obecnoć na wizji zrobi W(TOP)Ę .
        Jak na początek całość jest do przyjęcia tylko ten giełdowy głos
        • Gość: ech Re: WŁAŚNIE OBEJRZAŁEM NOWY TELETOP IP: *.gorzow.mm.pl 02.09.04, 00:37
          Serwis informacyjny OK
          Przegląd prasy??? po co komu po południu przegląd prasy to jakieś kosmiczne jaja
    • Gość: maly Re: WŁAŚNIE OBEJRZAŁEM NOWY TELETOP IP: *.gorzow.mm.pl 02.09.04, 02:06
      heh i znow ta WTOPA.Zapraszali na 18.20.I ino wlasnie o tej godzinie zmienilem
      kanal na teletrop,i co???czarna plansza!!!ale fonia byla!!!uslyszalem tylko
      SZYMEK,NADAL CZARNE??!!ok,wystartowali o 18.30.Spoko,w koncu przygotowywali sie
      na ten start ok 5 miesiecy!!!no,bogato:D:D:D.i na koniec ta pani od muzyki i
      gieldy(chyba jadwiga).Pani Jadwigo-potrzebuja w PKP!!Mysle,ze tam bys idealnie
      pasowala
    • ant777 Re: WŁAŚNIE OBEJRZAŁEM NOWY TELETOP 02.09.04, 07:37
      Mi się tylko żonka się wzburzyła, że staw jest "przy" a nie "na" ulicy Błotnej.
      Z relacji z Faurecji można było zobaczyć cenę przylepioną do spodu czyjegoś
      buta. Fajne ujęcie. I w TT czytali prawidłowo nazwę Faurecji, natomiast w
      Teleskopie Lubuskim Faurecja to faurecja a nie oryginalnie "forsja". Poza tym
      ta migawka zapowiadająca reklamę mogłaby spokojniejsza.
      • Gość: Bart ZAMARA ODEJDZ WRESCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 02.09.04, 10:01
        Czy w Gorzowie nie ma juz innych ludzi, ktorzy chca sie zajmowac sportem w TV?
        Wiecznie tylko tez Zamara, ktory tak na prawde nie zna sie na sporcie (moze po
        zo siatkowka) Zlitujcie sie nad widzami!!!!!!!!!
        • Gość: telemorele Re: ZAMARA ODEJDZ WRESCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 02.09.04, 14:04
          Ehehehe. A dlaczego nie lubisz pana mariuszka? ;-)
          Przynajmniej jest zabawnie. Teletop ma byc dostarczycielem rozrywki
          kabaretowej. Gdzie znajdziesz drugiego takiego gamonia jak Zamara?
    • gen2 Re: WŁAŚNIE OBEJRZAŁEM NOWY TELETOP 02.09.04, 20:58
      Tak trzymajcie, daleko zajedziecie. Prasowka tragedia, kto to czyta ?
    • Gość: kibic Re: WŁAŚNIE OBEJRZAŁEM NOWY TELETOP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 21:57
      Panie Ireneuszu - za aktywność Prezes powinien premię zafundować.... no Prezes
      TELETOPU - bo chyba takiego macie?
      • Gość: Ireneusz Do kibica i jemu podobnych IP: *.gorzow.mm.pl 02.09.04, 22:57
        Jestem emerytem od 4 lat i nic mnie nie łączy z redakcją Teletopu.
        • Gość: do Ireneusza Re: Do kibica i jemu podobnych IP: *.gorzow.mm.pl 02.09.04, 23:18
          Emeryt? A może Jadźka z giełdy to twoja stara? Pasowałaby do rysopisu :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka