Dodaj do ulubionych

Pergo - Włókniarz - jak pojadą "nasi"?

06.04.02, 10:34
Znowu baty? Czy chociaż z Włókniarzem mamy szansę?
Obserwuj wątek
    • blic Re: Pergo - Włókniarz - jak pojadą 06.04.02, 20:10
      ula_ napisał(a):

> Znowu baty? Czy chociaż z Włókniarzem mamy szansę?

Baty. Ale nie za duże.

pzdr
      Bx
      • ula_ Re: Pergo - Włókniarz - jak pojadą 07.04.02, 23:02
        blic napisał(a):

> Baty. Ale nie za duże.
        A jednak :( Konkretnie oberwaliśmy. Ech..
    • Gość: ROBERT Z Re: Pergo - Włókniarz - jak pojadą IP: *.gazeta.pl 08.04.02, 07:34
      Szkoda gadać. Przecież w tej drużynie nikt nie jeździ. 5 pkt. Piotra Śwista to
      jest coś żenującego. Drugi taki "rodzynek" to Mariusz Staszewski. Paluch się
      stara ale to nigdy nie będzie lider zespołu. Po prostu jest nie równy. No i
      juniorzy ....
      Teraz to na najbliższy mecz w Gorzowie przyjdzie z 1,5 tysiąca kibiców.
      Nawet nie chce mi się gadać ...
      • Gość: skok Re: Pergo - Włókniarz - jak pojadą IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 08.04.02, 08:15
        Gość portalu: ROBERT Z napisał(a):

> Teraz to na najbliższy mecz w Gorzowie przyjdzie z 1,5 tysiąca kibiców.
        > Nawet nie chce mi się gadać ...

Nie przesadzaj, ale z tego co piszesz to ciebie nie bedzie.

Wynik Leszna z Wybrzezem to jest mistrzostwo ( 73 : 17 ).
        Staleczka też tak kiedys wtopiła z Motorem.
        pozdro

• Gość: ROBERT Z Re: Pergo - Włókniarz - jak pojadą IP: *.gazeta.pl 08.04.02, 09:59
          Ja akurat będę, zresztą chodzę na wszystkie imprezy żużlowe w Gorzowie. Wiem
          jednak, że ogromna ilość kibiców po ostatnich porażkach nie bardzo kwapi się do
          odwiedzenia stadionu Stali.
          • Gość: skok Re: Pergo - Włókniarz - jak pojadą IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 08.04.02, 10:15

> Ja akurat będę, zresztą chodzę na wszystkie imprezy żużlowe w Gorzowie.
            I tak trzymać, chociaż za bilet to chyba nie płacisz.

> Wiem jednak, że ogromna ilość kibiców po ostatnich porażkach nie bardzo kwapi
            się do odwiedzenia stadionu Stali.

Lepiej nie wygłaszać takich opini bo sie kibol zdegustuje i nie przyjdzie.
            Jak będzie chodziło duzo luda to może chociaż jakiś lichy sponsor sie znajdzie.

pozdro

• Gość: ROBERT Z Re: Pergo - Włókniarz - jak pojadą IP: *.gazeta.pl 08.04.02, 14:04
              Co prawda mam możliwość wejścia na stadion za darmo, ale nigdy mi się to
              jeszcze nie zdarzyło. Uważam, że chociaż tym mogę pomóc drużynie. Dlatego też
              dziwią mnie darmowe wejściówki, karnety przekazywane tzw. VIPom. Tych akurat
              jest przecież stać na zapłacenie biletu.
              • Gość: skok Re: Pergo - Włókniarz - jak pojadą IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 08.04.02, 14:28

> Dlatego też dziwią mnie darmowe wejściówki, karnety przekazywane tzw. VIPom.
                > Tych akurat jest przecież stać na zapłacenie biletu.

Z tymi karnetami to są jaja przecież mają problemy ze sponsorami a karnetów to
                pewnie trochę rozdali. Sponsorom sie należy i jakiejś grupce z Miasta badż
                Województwa. Ale jak określiłeś "tzw. VIPom" to chyba przegięcie pały.

PS sorry za podejrzenie o bezpłatne wejście.
                pozdro

• mariog Re: Pergo - Włókniarz - jak pojadą 08.04.02, 15:39
                  Uważam, że pomimo wysokiej przegranej w Częstochowie kibice i tak przyjdą na
                  najblizszy mecz, ponieważ gorzowianie jeżdżą z mistrzami Polski. Ja przyjdę na
                  pewno i być może kogoś jeszcze zaproszę...
                  • Gość: flexx Re: Pergo - Włókniarz - jak pojadą IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 09.04.02, 18:28
                    KIBICE ZAWSZE Z STALĄ!:)
                    pozdro
                  • borys-krakow Pergo - miszcze 09.04.02, 19:58
                    mariog napisał(a):

> gorzowianie jeżdżą z mistrzami Polski.
                    Mam złe przeczucia (jeśli idzie o wynik).
                    • ula_ Gorzów kontra Toruń?!!! 09.04.02, 22:30
                      Nie chciałam iść, ale skoro Toruń do nas przybywa? Nie sposób nie pójśc! A może
                      jakieś pierniczki się tam zapodzieją? ;)
                      A poważnie.
                      Wydaje mi się, że Pergo przedłuża swoją agonię. A kredyt, który otrzymają,
                      tylko powiększy i tak już nie małe konto zobowiązań. Komornicy się będą
                      cieszyć, Kibice i sportowcy zaś płakać. Co wcale nie znaczy, że tego życzę
                      Klubowi, o nie! Życzę Im jak najlepiej, ale jestem urodzoną realistką.
                      Pozdrówka i być może do zobaczenia na stadionie ;)
                      (może mi się zabłąka jakiś Forumowicz na fotkach? Na wszelki wypadek
                      uśmiechajcie się ;))
                      • Gość: ROBERT Z Re: Gorzów kontra Toruń?!!! IP: *.gazeta.pl 10.04.02, 07:59
                        Ja jednak jestem mimo wszystko dobrej myśli. Oby tylko ten sezon "jakoś"
                        dojechać do końca. Myślę że szykuje się w żużlu rewolucja bo na obecnych
                        zasadach kluby już nie mogą działać. Jeśli wszyscy mają kłopoty i jeśli wszyscy
                        będą dążyć do zmian to prędzej czy później coś wyniknie.
                        Ja będę na żużlu !!! Będę ubrany w niebieskie spodnie dżinsowe, białą koszulkę
                        i niebieską kurtkę dżinsową. No i będę się bardzo mocno uśmiechać !!!! Tylko
                        mnie poznaj !!!!!!
                        Do zobaczenia na stadionie.
                        PS. Będę siedział gdzieś koło faceta w czarnej kurtce.
                        • ula_ Re: Gorzów kontra Toruń?!!! 10.04.02, 10:17

> Ja jednak jestem mimo wszystko dobrej myśli. Oby tylko ten sezon "jakoś"
                          > dojechać do końca. Myślę że szykuje się w żużlu rewolucja bo na obecnych
                          > zasadach kluby już nie mogą działać. Jeśli wszyscy mają kłopoty i jeśli wszyscy
                          >
                          > będą dążyć do zmian to prędzej czy później coś wyniknie.
                          Sporo optymizmu, może się udzieli? :))

> Ja będę na żużlu !!! Będę ubrany w niebieskie spodnie dżinsowe, białą koszulkę
                          > i niebieską kurtkę dżinsową. No i będę się bardzo mocno uśmiechać !!!! Tylko
                          > mnie poznaj !!!!!!
                          > Do zobaczenia na stadionie.
                          > PS. Będę siedział gdzieś koło faceta w czarnej kurtce.
                          O.k. Poszukam Cię:)) I fotkę zrobię :) I też się będę uśmiechać, przynajmniej na
                          początku meczu ;)
                          Do zobaczenia.

• Gość: ROBERT Z Re: Gorzów kontra Toruń?!!! IP: *.gazeta.pl 10.04.02, 12:24
                            A więc .... do miłego zobaczenia !!!!!

A czemu Ty robisz te zdjęcia? Jesteś fotoreporterem (tzn. fotoreporterką) ??
                            To może jakaś indywidualna sesja zdjęciowa?
                            Pozdrawiam.
                            • ula_ Re: Gorzów kontra Toruń?!!! 10.04.02, 19:55

> A czemu Ty robisz te zdjęcia? Jesteś fotoreporterem (tzn. fotoreporterką) ??
                              Nie. Takie dziwne hobby (moje i mojego lubego).
                              > To może jakaś indywidualna sesja zdjęciowa?
                              Raczej nie sądzę :))
                              • Gość: ROBERT Z Re: Gorzów kontra Toruń?!!! IP: *.gazeta.pl 11.04.02, 07:55
                                Rozumiem, więc nie było tematu.
                                Hej
                                • ula_ Re: Gorzów kontra Toruń?!!! 11.04.02, 10:18
                                  Ale fotki i tak Ci zrobię :)))
                                  • ula_ Re: Gorzów kontra Toruń?!!! 13.04.02, 22:56
                                    To jak? Ile wygrywamy? 54:36 starczy, nie?
                                    :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka