eva_d_ark 10.11.14, 17:59 Jedna baba drugiej babie, wsadziła do d..y grabie, Teraz obie grabić będą, Polsce , ludziom i urzędom. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eva_d_ark Re: Fraszki polityczne !!! 10.11.14, 18:03 Mądrze, rozsądnie, gospodarnie, a wtedy Polska zginie marnie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: Fraszki polityczne !!! IP: *.dynamic.t-mont.net.pl 10.11.14, 19:11 Takie mizerne fraszki Piszą ci, co mają małe ptaszki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emsiziomal Re: Fraszki polityczne !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.14, 21:02 Odlecieli z dużymi ptakami.... Juz nie są politykami! Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: Fraszki polityczne !!! 10.11.14, 22:43 jedrzejczack od trzech lat nie zyje, smierc boi mu sie to powiedziec, z myslami sie bije. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emsiziomal Nobla literackiego.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.14, 22:59 ...nie dostaniesz. Mózg zanika u ... andriuszy z "mechanika". Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: Nobla literackiego.... 10.11.14, 23:15 byl raz ziomal z wielkim ego politycznie nic nie znaczyl lecz gdy spojrzal kiedys w lustro boga w nim prawie zobaczyl Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: Nobla literackiego.... 10.11.14, 23:37 idzie wiec ziomal wraz z nicelusem chwale politi jezusa glosza, lecz ten z politi mial tyle samo, ile ma wiosna gdy lilie wiedna. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: Nobla literackiego.... 11.11.14, 00:15 byl sobie Bernard , dosc spory zreszta zyl ci ten czowiek ciekawa kwestia prezydent jego byl dosc uczciwy, byl tak uczciwy ze az tu dziwy prezyden ten, co tak uczciwy, gdzies tam po sadach sie ciagle ciska ze on nie wiedzial nikt mu nie wierzy nawet poczciwe proste ludziska. zostawmy Benka , jego to sprawa , ale przed nami jeszcze zabawa :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Jedrzejczak to dobry i uczciwy Prezydent IP: *.net.albertacom.com 11.11.14, 00:31 Hey, :):):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
eva_d_ark Re: Jedrzejczak to dobry i uczciwy Prezydent 11.11.14, 10:04 Zagadka. Te wszystkie obietnice pochodzą z plakatów, banerów i tabloidów wyborczych. Czy potraficie rozszyfrować z czyich ? One są w mieście i znów obiecują gruszki na wierzbie, albo wręcz granaty !!! Odpowiedz Link Zgłoś
eva_d_ark Re: Jedrzejczak to dobry i uczciwy Prezydent 13.11.14, 00:28 Nie podobają się Wam moje wierszyki ... No to trudno ! Moim celem było tylko to, żeby na forum nie było nudno. Odpowiedz Link Zgłoś
eva_d_ark Re: Nobla literackiego.... 11.11.14, 01:50 Skuteczny w sejmiku, bo ma stale w karmniku ? Odpowiedz Link Zgłoś
eva_d_ark Re: Nobla literackiego.... 11.11.14, 01:49 Nic nie zmieni czysta woda, komu teraz zrobić loda ? Odpowiedz Link Zgłoś
eva_d_ark Re: Nobla literackiego.... 11.11.14, 01:48 Słuchać mieszkańców, zmieniać Lubuskie, z półgorzowskiego, na zielonogórskie ? Odpowiedz Link Zgłoś
eva_d_ark Re: Nobla literackiego.... 11.11.14, 01:47 Sprawiedliwy podział środków ? Pół dla mnie, pół dla zięcia, oto cel naszego przedsięwzięcia ? Odpowiedz Link Zgłoś
eva_d_ark Re: Fraszki polityczne !!! 11.11.14, 01:44 Zawsze dotrzymuję słowa - taka mzwykle moja mowa. Jak dwa razy miało być w d..ę, a to nam strzelili w zupę ? Odpowiedz Link Zgłoś
eva_d_ark Re: Fraszki polityczne !!! 11.11.14, 01:42 OdNowa - idzie Polska Ludowa ! Ręka rękę myje, a wieczorem damy w szyje ? Odpowiedz Link Zgłoś
eva_d_ark Re: Fraszki polityczne !!! 11.11.14, 01:40 Dlaczego na plakacie wyborczym pewien polityk rozkłada ręce ? Nic nie mamy, nic nie damy, jeszcze Wam pozabieramy ? Odpowiedz Link Zgłoś
eva_d_ark Re: Fraszki polityczne !!! 11.11.14, 21:00 Chcę byc blizej ludzi i ich spraw. Chcę tej zmiany !!! Choć nie jesteś chłop, kop ! Bardzo proszę ! Kop ! Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: Fraszki polityczne !!! 11.11.14, 22:32 byl raz surmacz wielce srogi byl w ministry i gdzies w rzadzie raz zakupil dwa hot-dogi dal kolezce , kolezance dzis by nawet schodzil nogi prezydentem nie zostanie topi smutki w jakiej szklancetej z bierdronki , bo tam taniej Odpowiedz Link Zgłoś
eva_d_ark Re: Fraszki polityczne !!! 12.11.14, 06:16 I oto chodzi !!! Śmiejmy się z życia, puki umrzemy. I nie ważna tu żadna opcja polityczna. Ja ze swojej śmieję się na równi z innymi, gdyż nie lubię politycznych obiecanek. Potem i tak, a najczęściej, się nie spełniają, bo torpeduje je opozycja, żeby udowodnić, że to były tylko przedwyborcze obiecanki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Jędrzejczakowi spamują? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.11.14, 07:25 eva_d_ark napisał: > I oto chodzi !!! Śmiejmy się z życia, puki umrzemy. Urzędnicy nie umierają tak łatwo. Rafał Zapadka przegra wybory, bo chciał połowę was darmozjadów wyrzucić. W sondażach przoduje młoda wersja Jędrzejczaka, która mówi jak wspaniali są urzędnicy w Gorzowie i że wszystkich zostawi. Odpowiedz Link Zgłoś
eva_d_ark Re: Jędrzejczakowi spamują? 13.11.14, 09:46 Mi daleko do urzędników. Ja jestem raczej Kenedyjczykiem : "Nie pytajcie co Wasz kraj może zrobić dla Was, pytajcie, co Wy możecie zrobić dla Waszego kraju" J.F.K. Odpowiedz Link Zgłoś