Dodaj do ulubionych

Błędy Wójcickiego

11.03.15, 20:14
Mija 100 dni urzędowania nowego prezydenta. Zdążył w tym czasie już sporo napsuć. Poniżej analiza błędów

PRO PUBLICO BONO

Bledy_Wojcickiego
Obserwuj wątek
    • hiro_polska Re: Błędy Wójcickiego 11.03.15, 22:17
      wolfenstein3d napisał:

> Zdążył w tym czasie już sporo napsuć
      a to dopiero początek.....;-)poczekaj niech się gościu rozkręci.
      • Gość: sędzia główny Re: niech się gościu rozkręci IP: 185.53.130.* 12.06.15, 17:12

Dać - mu - szan - sę!
      • Gość: Vit Re: Błędy Wójcickiego IP: *.free.aero2.net.pl 18.06.15, 17:25
        Podpowiedź dal Prezydenta Wójcickiego. Radom jest wzorem, a nie Rzeszów czy Opole
        Radom: jeden z najtańszych samorządów w Polsce
        Zaledwie 200 złotych rocznie, kosztuje podatnika utrzymanie radomskiej administracji samorządowej. Radom szczyci się jednym z najtańszych urzędów w Polsce. Lepiej jest tylko w Grudziądzu i we Włocławku.
        • Gość: w3d ++++ facebook IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.15, 17:47
          A Gorzów chce sobie fundnąć za 70 mln minimum nowy magistrat oszklony.
          O od strony ulicy Herberta zamiast zrobić parking a budynki stare połączyć za sobą wąskim tunelem to będzie wielki gigantyczny wybudowany przez zaprzyjaźnioną firmę z Deszczna gmach
          dla ludzi Wójcickiego co przyszli do władzy żeby się jej nachapać.
          Nienażarte świnie.
          • Gość: uciekinier Re: ++++ facebook IP: *.gorzow.mm.pl 18.06.15, 18:02
            A ja tam właśnie uciekam z Gorzowa. Studiowałem tu i gdzie indziej. Tylko rok pobyłem tu wykonując jakieś tam prace. Ale uciekam stąd. Dość mam tych absurdów. W tym mieście wszystko jest wywrócone do góry nogami. Niby kibole z maczetami nie chodzą, niby nie mordują (jeszcze) w biały dzień na ulicy, ale człowiek się tutaj czuje jak w Czeczeni.
            • Gość: w3d Re: ++++ facebook IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.15, 19:30
              tylko ludzie popełniają samobójstwa

i dużo psycholi lata z nożami po ulicy albo rzuca siekierkami bo mieści się u nas dom wariatów na Walczaka.

natłukli też kibole stilonu chińskiego szefa TPV jak był na wycieczce po Gorzowie. Oberwało się prezesowi co zapewnia ponad 2000 miejsc pracy dla mieszkańców miasta i okolic.
            • Gość: w3d Re: ++++ facebook IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.15, 19:38
              jakby Gorzów był dobrze rządzony to za 5 lat mielibyśmy piękne drogi i chodniki całą infrastrukturę w mieście
              nowoczesną edukację w szkołach zawodowych, technicznych i wyższą szkołę z prawdziwego zdarzenia z dobrymi kierunkami
              tramwaje nowoczesne
              dodatkowy most przez Wartę
              nowoczesne centrum z nowymi działającymi lokalami w wynajmie za pół darmo
              kolej bezpośrednią do Berlina i przyjazne ścieżki rowerowe w całym mieście,
              wyremontowane stare kamienice i czyste atrakcyjne miasto bez szpecących reklam i wszechogaraniającego syfu.
              Bez filharmonii, koncerty gwiazd z Polski dla mieszkańców i juwenalia z prawdziwego zdarzenia, nowoczesny aqua park Słowianki oraz halę sportową dla koszykarek, siatkarzy i piłki ręcznej dyscyplin w którym królujemy.
              • Gość: uciekinier Re: ++++ facebook IP: *.gorzow.mm.pl 18.06.15, 20:53
                > jakby Gorzów był dobrze rządzony to za 5 lat mielibyśmy piękne drogi i chodniki

Ale nie jest.
    • cajmero Re: Błędy Wójcickiego 14.06.15, 22:38
      Długo mnie tu nie było/aktualnie szukam innego miejsca do życia-Norwegia/. Po ostatnim pobycie w Gorzowie, tym, który miał "wskrzesić Wójcicki-też na niego głosowałem,stwierdziłem marazm, stagnacje, wiekszy upadek Sikorskiego, Chrobrego i innych ulic, mnóstwo śmietników na chodnikach, syf na Dworcowej/śmieci/ i okolicach Dworca PKP-szczególnie zarośla i Pomnik Pioniera.
      Pan Wójcicki pod tytułem sprawnego zarządzania zajmuje się "pierdołami", mami ludzi zmianami personalnymi które niby pozwolą lepiej zarządzać miastem. NIE! Stanowcze NIE!
      Żądam, aby Pan Prezydent przeszedł się Sikorskiego od Dworcowej i zobaczył torowisko i stan jezdni. Tę zniszczoną nawierzchnię natychmiast trzeba usunąć i naprawić. Zobaczyć, jak poradzili sobie, z długo zamkniętym mostkiem na Kłodawce, przy Strzeleckiej, lipa za naszą kasę. Czy ktoś odbiera roboty i myśli?
      Na Składowej, skrzyżowanie z Garbary, śmierdziało i śmierdzi, nawet po pracach przy budowie kolektora. Tam położono na odp....l kostke brukową. Jako Prezydent ma Pan to zobaczyć i gonić do roboty urzędasów, a nie mianować nowych do brania pieniędzy.
      Ocena na razie niedostateczna, 100 dni i zmiany w czarnej d...e. Jak za EXprezydenta, ściemnianie i tyle.
      Ps. W mieście o podobnej wielkości,w Norwegii, Stavanger pracuje aż 167 ludzi. A w Gorzowie?? W Stavanger jest więcej kasy do ......i nie widać niemocy.
      • Gość: nicelus Re: Błędy Wójcickiego IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.06.15, 22:48
        cajmero napisał:

> Czy ktoś odbiera roboty i myśli?

Ktoś myśli, że odbiera.

• Gość: w3d Re: Błędy Wójcickiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.15, 03:27

Sami debile na niego glosowaliscie.A on marcinkiewicza zrobil wiceprezydentem.
          Bedziecie miec miasto dla emerytow
          Bo nikt z mlodych tu nie zostanie zeby jebac za 1500 w tpv. Jakbym mial dg w Gorzowie zakladac to nigdzie bym nie zalozyl bo kazda ulica jest ohydna i dziurawa bez postojow parkingowych albo z platnymi i z wysokimi stawkami czynszy lokali.
          Daniel juz sie zwinal z Chrobrego. Glupi byl ze tyle lat tam siedzial.
          • Gość: takitam Re: Błędy Wójcickiego IP: *.gorzow.mm.pl 16.06.15, 20:23
            DG w tym mieście? Jak ludzie nie mają zbyt wielu pieniędzy. Co tu otworzyć - monopolowy da radę, a poza tym?
            • Gość: w3d Re: Błędy Wójcickiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.15, 02:52
              Ostatnio otwarli pączkarnię w bylym kiosku kolo bulek z pieczArkami.
              Da sie oczywiscie ale wiecej mozna zarobic i w lepszym swiecie zyc za granica bez porownania
              • Gość: takitam Re: Błędy Wójcickiego IP: *.gorzow.mm.pl 17.06.15, 13:10
                To jedź.
                • Gość: takitam Re: Błędy Wójcickiego IP: *.gorzow.mm.pl 17.06.15, 13:16
                  Ja akurat nie muszę jechać. Pracę mam dosyć niezłą. Nie szczyt marzeń, ale powodów do wyjazdu nie mam. Choć obiektywnie muszę przyznać - Gorzów to rejon raczej biedniejszy, niestety.
              • Gość: heniek Re: Błędy Wójcickiego IP: *.gorzow.mm.pl 17.06.15, 21:10
                A ty drogi Wolfensteinie czym się zajmujesz? Otwierałeś kiedyś własny biznes, wiesz na czym to polega? A byłeś za granicą? Znajomy na przykład był. A czy to lepszy świat? Różnie bywa. Ale czym Ty się zajmujesz, co potrafisz i jaką masz wizję?
      • Gość: takitam Re: Błędy Wójcickiego IP: *.gorzow.mm.pl 15.06.15, 21:21
        Te zmiany personalne to po to, aby udawać, że coś robi. Spróbujcie mu teraz zarzucić, że nic nie zrobił. A tyle i tyle osób zwolnił, a tyle i tyle zatrudnił itd.
    • Gość: dragon Re: Błędy Wójcickiego IP: *.ab-websites.com 17.06.15, 19:20
      Dinozaury ze spółek miejskich nie do ruszenia. Ciekawe dlaczego? Czyżby wpływ byłego prezia.
    • Gość: nicelus Re: Błędy Wójcickiego IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.06.15, 02:21
      Kto nie popełnia błędów?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka