wolfenstein3d 18.04.15, 21:20 prawdę powiedział czy nieprawdę? efekt naszej polityki zagranicznej prowadzonej przez miśka Komorowskiego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szcz Re: dyrektor FBI haha IP: *.tktelekom.pl 19.04.15, 18:06 O wielu lat robimy lachę wielkiemu bratu. Nasi politycy niczego przez te lata się nie nauczyli. Odpowiedz Link Zgłoś
hiro_polska Re: dyrektor FBI haha 19.04.15, 22:27 a co miał powiedzieć? to pokłosie idy innych kinowych bzdur. w końcu to nasz rząd wypłaca żydom odszkodowania i emerytury za holokaust. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toja Re: dyrektor FBI haha IP: *.gorzow.mm.pl 20.04.15, 18:03 A czym się różni sejm od sejmiku? Odpowiedz Link Zgłoś
wolfenstein3d Re: dyrektor FBI haha 22.04.15, 02:36 Trzeba było mu łaskę zrobić. Debile. W każdym normalnym kraju gość zostałby wydalony z kraju Ale nie z naszego Nasza elita polityczna honoru nie posiada. Zdrajcy narodu sprzedawczyki cholerne Idzcie do wuborow Opisalem sylwetki ale mi wycieli Nie powiem jaki narod. znacie adres Odpowiedz Link Zgłoś
hiro_polska Re: dyrektor FBI haha 22.04.15, 09:28 wolfenstein3d napisał: > ale mi wycieli ..... napisz chociaż,że migdałki;-)) czy gorzej...;-) wolfensteina3d-nie brzmi to dobrze ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hiro_polska Re: dyrektor FBI haha 22.04.15, 10:53 ty cenzor lepiej już nic nie mów. wstyd:-) Odpowiedz Link Zgłoś
emsiziomal Re: dyrektor FBI haha 22.04.15, 11:20 Wycięli jacyś tajemniczy ONI. Nie mieszać mnie proszę z tym niecnym procederem. A jeśli nawet...to zrobiłem to w trosce o Wasze zdrowie psychiczne. Stan wyższej konieczności.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
hiro_polska Re: tobie co innego wycięli 22.04.15, 13:49 no to teraz jeden i drugi po ananasie na zgodę,żeby się dobrze po wycięciu goiło ;-)) pierwszy napisze jeszcze raz z sensem a drugi nie wycina;-) Odpowiedz Link Zgłoś
emsiziomal Re: tobie co innego wycięli 22.04.15, 15:21 Za cenzorka jeszcze kiedyś "bekniesz' :) Co to za zdrobnienia...!!!! A propos gojenia...lepiej jest - mieć wycięte cokolwiek...czy nie mieć tego nigdy? :) Odpowiedz Link Zgłoś
hiro_polska Re: tobie co innego wycięli 22.04.15, 15:33 emsiziomal napisał: > Za cenzorka jeszcze kiedyś "bekniesz' :) > Co to za zdrobnienia...!!!! komunistyczny cenzor! pełną piersią !nie pozwala się "pomniejszać";-) daj mnie znak_sygnał na czerwono .....i wtedy się zacznie......... Odpowiedz Link Zgłoś
hiro_polska Re: tobie co innego wycięli 22.04.15, 15:34 emsiziomal napisał: > A propos gojenia...lepiej jest - mieć wycięte cokolwiek...czy nie mieć tego ni > gdy? > :) czyli wy dalej o ufo?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wolfenstein3d Re: tobie co innego wycięli 22.04.15, 19:21 >> pierwszy napisze jeszcze raz z sensem a drugi nie wycina link do artykułu co napisałem na moim portalu genialnym o kandydatach na prezydęta Polski 2015 rok za 3 tygodnie wybory a wy nie wiecie na kogo głosować to opisałem sylwetki Odpowiedz Link Zgłoś
wolfenstein3d Re: tobie co innego wycięli 22.04.15, 19:22 pewnie jak byłby jakiś rebe a najlepiej jeszcze pedał to byście od razu oddali głos Odpowiedz Link Zgłoś
hiro_polska Re: tobie co innego wycięli 22.04.15, 19:26 wolfi! jak trza to stara gwardia przeciwko komunistycznym cenzorom ruszy! na mnie możesz liczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toja Re: tobie co innego wycięli IP: *.gorzow.mm.pl 22.04.15, 16:34 A co oznacza skrót FBI? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: tobie co innego wycięli IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.04.15, 23:44 Gość portalu: Toja napisał(a): > A co oznacza skrót FBI? Budżet 8,3 mld USD w 2014 roku, to jest ok. 31 mld PLN, czyli mniej więcej tyle co ma jedna trzecia Berlina, albo 62 miasta zamożności Gorzowa. Prezydent Gorzowa potrafiłby za tą sumę wybudować prawie 240 filharmonii, a prezydent każdego innego polskiego miasta prawie 480 takich filharmonii. Odpowiedz Link Zgłoś
hiro_polska Re: tobie co innego wycięli 23.04.15, 09:22 albo dwa nowe lotniska-widma w berlinie...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hiro_polska napisz,że to nieprawda;-) 23.04.15, 10:23 www.dw.de/marnotrawstwo-na-nieczynnym-berli%C5%84skim-lotnisku-koszty-20-mln-euro-miesi%C4%99cznie/a-16837463 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czemu Re: Czemu absolwenci... IP: *.gorzow.mm.pl 22.04.15, 22:50 Czemu absolwenci PWSZ w Gorzowie Wlkp. to ćwierćinteligenci? Odpowiedz Link Zgłoś
wolfenstein3d Re: Czemu absolwenci... 23.04.15, 01:47 Pytaj absolwentow pwsz Znalem absolwentow UJ ktorzy tez byli cwiercinteligentami Odpowiedz Link Zgłoś
wolfenstein3d Re: Czemu absolwenci... 23.04.15, 01:49 Bo skpnczyli studia tpu dla papierka zamiasf porzucic w grakcie o zajac sie zarabianiem kasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czemu Re: Czemu absolwenci... IP: *.gorzow.mm.pl 23.04.15, 01:58 Zarabianiem kasy? A w jakiż to sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
hiro_polska Re: Czemu absolwenci... 24.04.15, 10:27 załóż fundacje .np "czyste oko" Odpowiedz Link Zgłoś
hiro_polska Re: dyrektor FBI haha 22.04.15, 14:30 aaa... zapomniałem cenzorku ,że jak dalej będziesz niegrzeczny to wolfi za karę będzie musiał napisać to sto razy;-) Odpowiedz Link Zgłoś