pyttacz 11.11.15, 17:19 w ubraniu roboczym. pbs.twimg.com/media/CTisX_oU8AA-VcZ.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pyttacz Re: Marszalek 11.11.15, 18:22 bi.gazeta.pl/im/38/8b/da/z14322488Q,-Podziemny-krag-.jpg Marszałek naoglądał się filmów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Marszalek IP: *.dip0.t-ipconnect.de 16.11.15, 06:55 pyttacz napisał: > Marszałek naoglądał się filmów. Albo naczytał książek romantycznych. Odwrotność Komorowskiego, który "tu i teraz" twardo stąpał po ziemi. Odpowiedz Link Zgłoś
audrey_a Re: Marszalek 12.11.15, 14:51 Marszalek ponoc byl grozny (z fejsa) ale jak tu sie bac kogos, kto tak zabawnie mowil? www.youtube.com/watch?v=oOcBRyQtb_w Odpowiedz Link Zgłoś
pyttacz Re: Marszalek 14.11.15, 20:57 No właśnie, oddzielanie głosu od osoby może być groźne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Marszalek IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.11.15, 10:27 pyttacz napisał: > No właśnie, oddzielanie głosu od osoby może być groźne. Co widać na przykładzie Zelnika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Marszalek IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.11.15, 11:16 audrey_a napisała: > Marszalek ponoc byl grozny (z fejsa) ale jak tu sie bac kogos, > kto tak zabawnie mowil? I ten akcent wrocławski... Też nie jestem znawcą historii, ale jeżeli czegoś nie wiem, to nie szukam na fejsie. Wolę posłuchać kogoś mądrego, kto wie. Jeżeli chcę się dowiedzieć czegoś o Napoleonie Bonaparte, to sięgam do publikacji Waldemara Łysiaka, z który miałem przyjemność czasem porozmawiać, gdyż był moim wykładowcą na studiach. Jeżeli chcę się się czegoś dowiedzieć o Józefie Piłsudskim, to sięgam do publikacji Bohdana Urbankowskiego, z którym miałem przyjemność czasem porozmawiać, gdyż kiedyś dzieliłem z nim mieszkanie. Jeżeli nie znudzi Cię przydługi wstęp i dotrwasz do końca, to trochę lepiej poznasz Józefa Piłsudskiego, nawet bez kupowania książki. Jeżeli porównasz co mówi, na przykład o napadzie na pociąg, Bohdan Urbankowski i co mówi o tym samym napadzie na pociąg szef kanapowej partii, utworzonej chyba dla zabawiania panienek z technikum ekonomicznego, Janusz Korwin-Mikke, to zobaczysz różnice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: audrey Re: Marszalek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.15, 12:12 z fejsa tzn. face (ang.) - czyli z twarzy, z wygladu, z fizjonomii itp. matko jaki Ty jestes madry inaczej przypomina mi to dyskusje z Toba n/t ASA - przypomne, skrot dla kwasu acetylosalicylowego czyli aspiryny czego niestety nie wiedziales, choc dyskutowalismy n/t dawek ASA w aspirynie czy tam polopirynie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Marszalek IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.11.15, 15:40 Gość portalu: audrey napisał(a): > z fejsa tzn. face (ang.) - czyli z twarzy, z wygladu, z fizjonomii itp. > matko jaki Ty jestes madry inaczej Nie każdy zna angielski. Nigdy się nie uczyłem angielskiego a i innych języków w szkole uczyłem się, z marnym zresztą skutkiem. Oprócz polskiego uczyłem się też rosyjskiego a później francuskiego. Myślałem że chodzi ci o Facebook. Odpowiedz Link Zgłoś