Dodaj do ulubionych

Posel Braun

16.09.21, 19:25
z mownicy sejmowej grozi ministrowi zdrowia "Bedziesz wisial".

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,27579060,skandaliczne-zachowanie-grzegorza-brauna-w-sejmie-ta-sprawa.html#s=BoxOpImg5
Cieszy fakt, ze to jego skandaliczne zachowanie spotkalo sie z natychmiastowa reakcja marszalek Kidawy-Blonskiej i jednakowym potepieniem ze wszystkich stron sceny politycznej.

Szkoda, ze takich reakcji nie bylo kiedy Kaczynski "bez zadnego trybu" szkalowal opozycje "zabiliscie mi brata".

Obserwuj wątek
    • zbyfauch Re: Posel Braun 16.09.21, 19:34
      Mnie osobiście bardziej bulwersuje to zaklęcie na wstępie, jakby pajac po kolędzie wlazł na mównicę. Grepsu o wieszaniu nie traktowałbym poważnie, to teatralny gest, jak i cały patridiota Braun.
      • maria421 Re: Posel Braun 16.09.21, 19:39
        zbyfauch napisał:

> Mnie osobiście bardziej bulwersuje to zaklęcie na wstępie, jakby pajac po kolęd
        > zie wlazł na mównicę. Grepsu o wieszaniu nie traktowałbym poważnie, to teatraln
        > y gest, jak i cały patridiota Braun.
        >
        Podoba mi sie okreslenie "patridiota"
    • maria421 Re: Posel Braun 17.09.21, 10:49
      Sluszna kara dla Brauna:

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,27580870,grzegorz-braun-z-najwyzszym-wymiarem-kary-poslowi-konfederacji.html#do_w=46&do_v=306&do_st=RS&do_sid=289&do_a=289&do_t=16&do_g=5&do_s=B&s=BoxNewsImg8
      • a000000 Re: Posel Braun 17.09.21, 12:12
        maria421 napisała:

> Sluszna kara dla Brauna:

ten gościu jest reżyserem.... swoje zachowanie ma dokładnie wyreżyserowane i gra rolę......
        co chce osiągnąć ?????? chce być ukarany aby zostać w środowisku męczennikiem? w nadziei, że w ten sposób jego gwiazda zaświeci jaśniej niż świecą gwiazdy konkurentów i w końcu zostanie głównym konfederatem????
        • maria421 Re: Posel Braun 17.09.21, 12:16
          Nie wiem , Azerko, co Braun chcial osiagnac takim wystapieniem, wiem ze osiagnal sluszna kare.

• stephen_s Re: Posel Braun 18.09.21, 17:38
          > ten gościu jest reżyserem.... swoje zachowanie ma dokładnie wyreżyserowane i gra rolę......

A może pora złamać tabu i zacząć mówić wprost, że w polskim Sejmie są osoby zwyczajnie zaburzone psychicznie?
          • a000000 Re: Posel Braun 18.09.21, 19:01
            stephen_s napisał:

> A może pora złamać tabu i zacząć mówić wprost, że w polskim Sejmie są osoby zwy
            > czajnie zaburzone psychicznie?

i jest to nie tylko poseł Braun..... psycholi tam jest więcej. Wyjątkowo paskudny skład osobowy.

• jureek Re: Posel Braun 17.09.21, 13:42
      W dwie minuty od "szczęść Boże" do "będzie pan wisiał" - to jest dopiero szybka transformacja.

P.S. Wyjaśnienie dla Azerki tak na wszelki wypadek - kpię sobie z Brauna, a nie z uczuć religijnych

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka