Dodaj do ulubionych

Pizza Hut - out

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 23:55
Wreszcie ja zamykaja-i tak niedobra pizze mieli :->
Obserwuj wątek
    • Gość: niezadowolony Re: Pizza Hut - out IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.04, 10:43
      faktycznie pizza hut w wydaniu gorzowskim nie jest powalajaca ..
    • Gość: smakosz Re: Pizza Hut - out IP: 213.25.30.* 03.10.04, 16:34
      Szkoda bo pizza była wypasiona.
      Pozostanie tylko badziewna Pizza Ok, z przypalonym albo surowym ciastem
      i benadziejną surówką - a fujj. Może Tele Pizze otworzą niedługo.
      • Gość: .;-;. Re: Pizza Hut - out IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.04, 19:30
        Gość portalu: smakosz napisał(a):

> Pozostanie tylko badziewna Pizza Ok, z przypalonym albo surowym ciastem

w;asnie takie doswiadczenia mialem z gorzowska pizza hut
    • Gość: Bernard Re: Pizza Hut - out IP: *.ed.shawcable.net 03.10.04, 22:02
      Hey 666,
      Jadam pizze z Pizza Hut tutaj i jadlem w Gorzowie.
      Wierzcie mi - to sprzedawane w Gorzowie to nie bylo Pizza Hut.
      Obraza dla kazdej pizzy.
      Dobrze ze zamykaja. Psuli imie dobrej firmie.
      Pozdrawiam
      • Gość: cedr Re: Pizza Hut - out IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 16:12
        "...Psuli imie dobrej firmie..."

Wiadomo - Amerykańskiej...
        A taka nie może być zla....
        Jakzeby to
        Bernard jest wiernym pieskiem ...preriowym...
        Z Pieska Chata....
        • Gość: Bernard Re: Pizza Hut - out IP: *.ed.shawcable.net 04.10.04, 16:30
          Hey cedr,
          Przestan pieprzyc.
          Wpadnij do USA lub Kanady, zajdz do Pizza Hut i zamow sobie np. "pizza pan".
          Swietna pizza. Oczywiscie jest wiele innych i mozliwe ze ktos woli inne...
          Mysle, ze problem czesto lezy w tym iz zachodnie (amerykanskie firmy) pozwalaja
          polskim operatorom na "spolszczanie receptur" majac nadzieje na wiekszy popyt.
          Nie powinni zmieniac to co dobre.
          Pozdrawiam
          PS. Oczywiscie jesli po paru kawalkach dojdziesz do wniosku, ze sie najadles,
          kelnerka z usmiechem zapakuje pozostalosc do ladnego pudeleczka bys mogl zabrac
          do domu.
          • Gość: cedr Re: Pizza Hut - out IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 17:11
            O qur.a jak pieknie to pokazałeś... nic tylko "wpadać" na zasraną pizze do
            jakiejś powalonej chaty... pozwól ze zostanę przy tym co wytwarza nasza
            ziemia... to u nas... A pizze nie sobie Włosi wpierdzielają... no i AMERYKANIE
            (nawet takie :przeszczepy" jak ty - ciekawe że cie nie odrzuciło... a może
            za "swierzy przeszczep" jesteś - co sądząc z twojej fascynacji amaerykanizmem -
            jest mozliwe... i jeszcze ciebie odrzuci?)
            • hiro Re: Pizza Hut - out 06.10.04, 20:03
              po chuj z gównem zawiniętym w ciasto gadzasz?;-)))
    • ant777 Re: Pizza Hut - out 04.10.04, 07:38
      mi akurat pizza u nich smakowała. może dlatego że miałem porównanie z pizzami z
      okey.
      • Gość: Hexen Re: Pizza Hut - out IP: *.gorzow.mm.pl 04.10.04, 14:35
        Od Okeya wara. Bardzo dobrą pizzę mają.
        W Pizza Hut można było się utopić w tłuszczu.
        • Gość: Bernard Re: Pizza Hut - out IP: *.ed.shawcable.net 04.10.04, 15:34
          Hey hexen,
          Masz racje.
          Dobre ciasto pizzy jest "suche", a to w gorzowskiej Pizza Hut pokryte
          tluszczem.. Obrzydliwe.
          Pozdrawiam
        • Gość: :-(#) Re: Pizza Hut - out IP: 213.25.30.* 04.10.04, 19:08
          Gość portalu: Hexen napisał(a):
          > W Pizza Hut można było się utopić w tłuszczu.

A w pizzy z OKeja można się wykąpać w mące. I na dodatek te badziewne surówki, które smakują jak płyn Ludwik. Bleeee!
          • gtk Re: Pizza Hut - out 06.10.04, 17:41
            Jestem zdrugzotany Waszymi wypowiedziami. Widać, że nikomu z Was nie leży na sercu dobro Gorzowa!
            Przecież Pizza Hut jest w każdym szanującym się mieście wojewódzkim! W Poznaniu, Szczecinie, Gańsku, a nawet w Kielcach! Oto wali się na naszych oczach jeden z filarów naszej wojewódzkości, a Wy, miast pomstować, wznosić gorzkie żale i żądać głów, chowacie własne głowy w piasek! Gdzie jest, ja się pytam, prezydent tego miasta? Czemu za szablę nie chwyta? Na koń nie siada? Gdzie Biuro Promocji? Czyżby panująca tam niekompetencja przeżarła już wszystkich jego pracowników i żaden z nich nie pomyślał - choćby przez chwilę! - czym jest upadek Pizzy Hut dla Gorzowa? Jakim pośmiewiskiem się stajemy, na całą Polskę, ba, Europę!
            Kochani Krajanie! Skoro mamy tak rozleniwionych urzedników, skoro nikt prócz nas, prawdziwie kochających Gorzów, nie potrafi podjąć żadnych działań, skrzyknijmy się i protestujmy! Napiszmy maile do centrali Pizza Hut w Warszawie i w USA! Zróbmy pikietę przed Urzędem Miasta! Tyle forsy idzie na jakąś Słowiankę, a tu niszczeje nam prawdziwa perła!
            Niech ktoś przedsiębiorczy (ja nie umiem) znajdzie adres internetowy Pizzy Hut, a ktoś inny napisze list po angielsku, żebyśmy sie mogli wszyscy podpisać i obronić naszą Pizzę Hut! Od miasta żądajmy dotacji! Ja lubię pizze w Pizzy Hut i na pewno bym ją częściej jadł, gdyby nie była taka droga! Niech więc miasto dopłaca, to będzie mnie stać! I Ciebie, i Ciebie, i Ciebie też!

Zdesperowany Gorzowianin
            • Gość: mikebl Re: Pizza Hut - out IP: 57.67.141.* 06.10.04, 20:33
              A w ZG też jest?? jak jest to my nie chcemy...
            • Gość: werty Re: Pizza Hut - out IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 23:24
              "zamiast do Agaty idź do Pizza Chaty"!!!!!

P.S.
              "...chowacie własne głowy w piasek!..."

Chowanie cudzych głów w piasek lub gdzie indziej to przestepstwo!!!!
            • Gość: Bernard Re: Pizza Hut - out IP: *.ed.shawcable.net 07.10.04, 06:50
              Hey gtk,
              O czym Ty kochany mowisz...
              Biznezy (takie jak Pizza Hut) zamykane sa nie dlatego ze je ktos nie lubi...
              Biznesy (takie jak Pizza Hut) maja w nosie czy je ktos lubi czy nie...
              Biznesy takie jak "Pizza Hut" sa zamykane poniewaz ludzie nie przychodza by
              kupowac i prawdopodobnie jesc jej wyroby...
              Mozesz sobie pisac do usmianej smierci...
              Business is business....
              Gorzowianie glosowali portfelami...
              Nie chodzac do Pizza Hut zmusili kiepska restauracje do wyprowadzki...
              I bardzo dobrze...
              To ich i innych nauczy...
              Moze Gorzowiacy maja budzet "piwkowy" ,ale smak ciagle "szampanski".
              Pozdrawiam
              • ant777 Beniu jadłeś kiedyś w okey pizze? 07.10.04, 07:19
                Pytam tak z ciekawości. Jeśli nie, to oczywiście spróbuj (in future). Będę
                ciekaw twojej opinii.
                • Gość: Bernard Re: Beniu jadłeś kiedyś w okey pizze? IP: *.ed.shawcable.net 08.10.04, 07:51
                  Hey mrowka,
                  Niestety nie jadlem "OK Pizza". Pozcza nastepnego wypadu do Gorzowa bede musial
                  znalezc to miejsce i oczywiscie zamowic.
                  Pozdrawiam
              • gtk Re: Pizza Hut - out 07.10.04, 09:22
                Gość portalu: Bernard napisał(a):

> Hey gtk,
                > O czym Ty kochany mowisz...

Oto typowy głos typowego, smutnego gorzowianina.
                Tymczasem Pizza Hut to światowy koncern, a każde dziecko wie, że jak światowy
                koncern nie interesuje się jakąś miejscowością, to tak, jakby jej nie było.
                Skąd biznesmen, który będzie chciał zainwestować w Gorzowie, będzie wiedział,
                że Gorzów w ogóle istnieje, skoro nie będzie go na mapie Pizzy Hut? Pozwolenie
                na zamknięcie tej pizzerii to cios w przyszłość Gorzowa. Warto, żebyś i Ty to
                zrozumiał, Bernardzie.
                • Gość: Bernard Re: Pizza Hut - out IP: *.ed.shawcable.net 08.10.04, 07:58
                  Hey gtk,
                  Co proponujesz???
                  Klienci beda omijac niechciana restauracje a Jedrzejczak bedzie placil
                  wlascicielowi za istnienie...
                  Ile powiedz podatnicy beda placic "Pizza Hut" za oswietlanie kawalka ulicy
                  neonem???
                  Tak glupiego miasta na pewno zaden powazny biznesmen nie odwiedzi.../
                  Chyba zeby otworzyc biznes ktory podatnicy beda utrzymywac...
                  Nie chce byc nieprzyjemny asle glupszej propozycji dawno nie czytalem nawet w
                  tym krolestwie ciemnoty...
                  Oczywiscie i po pizzowsku pozdrawiam
                  PS. Kto Ci powiedzial ze komukolwiek Pizza Hut imponuje...Jest jedna z wielu
                  restauracji sprzedajaca pizze. To wszystko...
                  Boznesmeni majacy wystarczajaco duzo forsy by inwestowac ... nie beda zagladac
                  do Pizza Hut...Wierz mi...
                  • gtk Re: Pizza Hut - out 08.10.04, 08:43
                    Szkoda, że tylko Ty tak odpowiadasz. Miałem nadzieję, że odezwą się ci, którzy
                    uważają, że trzeba walczyć o gorzowski dodatek w Gazecie Wyborczej i Gorzów na
                    mapie pogody w TVN (teraz może są na to nawet szanse, odkąd zielonogórzanin Lis
                    odszedł do Polsatu :)).
                    W każdym razie wyrazy szacunku za konsekwencję, Bernardzie.
                    Tym niemniej, dla Twojej informacji (inni chyba się połapali): moja
                    argumentacja była kpiną. Taką formą ironii.
                    • Gość: Bernard Re: Pizza Hut - out IP: *.ed.shawcable.net 09.10.04, 05:34
                      Hey gtk,
                      Jednym slowem zartowales????
                      No to zupelnie cos innego.
                      Oczywiscie podtrzymuje to co powiedzialem, z mala poprawka " odpowiedz na zart".
                      Dziekuje i pozdrawiam
                      PS. Propozycja byla taka dzika ze az mnie zastanowilo...
                      he he he
            • Gość: Bartek Re: Pizza Hut - out IP: 217.8.186.* 12.10.04, 12:32
              ej! GTK !! ty to masz nasrane
        • ant777 Re: Pizza Hut - out 07.10.04, 07:17
          Gość portalu: Hexen napisał(a):

> Od Okeya wara. Bardzo dobrą pizzę mają.
          > W Pizza Hut można było się utopić w tłuszczu.

Hexen, tu tak naprawdę poruszamy się wokół gustów smakowych. Ja swoje
          preferencje opisałem w poście wyżej. W okeju męczyły mnie próby przecięcia
          twardej jak terakota pizzy. W dodatku kiedyś zamówiliśmy dwie różne pizze,
          pamietam że jedna była z krewetkami. spróbowałem jedną i drugą i okazało się że
          mają taki sam smak. Po tym mało przyjemnym doświadczeniu postanowiłem płacić
          więcej w hut po to żeny faktycznie zjeść pizze a nie produkt pizzopodobny.
          Nie stać mnie natomiast na wyjazdy np. do Wiednia na naprawdę świetną pizzę.
          Z drugiej strony sieć okey się rozwija. Skoro się rozwija, to komuś te pizze
          smakują.
    • Gość: 123 Re: Pizza Hut - out IP: *.maxnet.66.pl / 62.87.177.* 06.10.04, 18:16
      I bardzo dobrze... Tak niesympatycznej obslugi jeszcze nie widzialam.
      • Gość: Werty Re: Pizza Hut - out IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 23:27
        To idziesz zjeśc czy po to aby poczuć sie dopieszczony?
        Te potrzeby zaspokajaja inne firmy..
        Np. zakład pogrzebowy jest pelen sympatycznej obsługi...
        • Gość: Bernard Re: Pizza Hut - out IP: *.ed.shawcable.net 09.10.04, 05:50
          Hey Werty,
          To wcale nie az takie smieszne ( ubawilem sie Twoja wypowiedzia...)...
          Calkiem na miejscu pytanie: Czy aby otrzymac to co bardzo chcemy i lubimy (np.
          dobre jedzenie w restauracji) pogodzimy sie z bezczelnoscia i w ogole kiepska
          obsluga???
          Pozdrawiam
    • Gość: pizzer Re: Pizza Hut - out IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 02:23
      Ch.j w du.pe wszystkim pizzom tego swiata!!!!!
    • martha4 Re: Pizza Hut - out 09.10.04, 22:30
      Nie będę płakać.
      Ostatnio nie bywałam tam, po pierwsze dlatego, że mieli najdroższą pizzę w
      mieście, po drugie - cena absolutnie nie była adekwatna do jakości.
      Za cenę "obiadu" w Pizza Hut mogłam (i mogę nadal) smacznie i w komfortowych
      warunkach zjeść we "włoskiej".
      • Gość: Bernard Re: Pizza Hut - out IP: *.ed.shawcable.net 10.10.04, 03:37
        Hey martha,
        Nie mozna sie z Toba nie zgodzic...
        Mozna dyskutowac wiele rzeczy.... Nie mozna dyskutowac smaku...
        Nie ma zlego...
        Nawet najlepsza pizze moglabys zamienic na cos co bardziej lubisz...
        Ja na przyklad lubie chinskie jedzienie bardziej niz pizze...
        Pozdrawiam i serdecznie tez...
    • ludzik_lego Re: Pizza Hut - out 09.10.04, 23:03
      A ja przed chwilą byłem na pizzy w Pizzy Hut i mi baaardzo smakowała :)
      Do tego naładowałem sobie w barze sałatkowym góre jedzenia i ledwo się ruszam. Dla mnie to że Pizza Hut jest w Gorzowie jest wazne bo np. w Zielonej jej nie ma :) Mają dobrą pizze i takie głupie gadanie (że ciasto tłuste, obsługa nie miła) i szukanie dziury w całym bardzo mnie wkur..ia. Z tego forum robi się forum frustratów.

Skąd wogóle macie informację że pizza hut się wynosi z GW?????
      • Gość: Bernard Re: Pizza Hut - out IP: *.ed.shawcable.net 10.10.04, 03:40
        Hey ludzik....,
        Ciesze sie ze smakuje Ci jedzenie w Pizza Hut...
        Nie ma nic gorszego niz wydanie pieniedzy na obied ktory nie snmakowal...
        Jesli naprawde zamkna mPizza Hut bedziesz jednym z tych ktorzy beda smutni...
        Pozdrawiam
      • Gość: 666 Re: Pizza Hut - out IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 20:49
        > Skąd wogóle macie informację że pizza hut się wynosi z GW?????
        Jest czynna tylko do konca miesiaca-oficjalnie nie dogadali sie co do dzierzawy
        obiektu a chodzi o to ze na przynosi $ .
        pzdr
        • Gość: italiano Re: Pizza Hut - out IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 20:53
          Nie odpowiada Wam Pizza Hut w Gorzowie to zapraszam do M-cza do
          Pizzerii "Carusso". Pizza wysmienita, napoje schłodzone, obsługa miła i
          niedrogo.
        • Gość: Bernard Re: Pizza Hut - out IP: *.ed.shawcable.net 11.10.04, 05:05
          Hey 666,
          Jak wiekszosc nformacji podawanej na tym forum, ta o zamykaniu Pizza Hut moze
          oczywiscie byc klamliwa...
          Na tym forum ludzie nie mowia prawdy zbyt czesto...
          Pozdrawiam oczywiscie,,....
        • Gość: Bernard Re: Pizza Hut - out IP: *.ed.shawcable.net 11.10.04, 05:05
          Hey 666,
          Jak wiekszosc nformacji podawanej na tym forum, ta o zamykaniu Pizza Hut moze
          oczywiscie byc klamliwa...
          Na tym forum ludzie nie mowia prawdy zbyt czesto...
          Pozdrawiam oczywiscie,,....
          • Gość: 666 Re: Pizza Hut - out IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 13:27
            Info jest w 100% prawdziwe zreszta pisalo tez o tym w ostatnim "tylko Gorzowie "
            pozdro
    • Gość: Pituch Re: Pizza Hut - out IP: 212.160.159.* 12.10.04, 12:51
      Dla mnie to pizza w Pizza Hut mogłaby nie istnieć. Zaglądałem tam ostatnio
      tylko na bar sałatkowy i wspaniałe makarony, które zostały wprowadzone do menu.
      Tak na marginesie to ponoć w PizzaHut jest jeden z dwóch Hotspotów w Gorzowie
      (drugi w Hotelu Mieszko). Szkoda mi tylko tych makaronów, szczególnie z łososiem
      i szpinakiem.
      • Gość: gorzufek Re: Pizza Hut - out IP: *.lubin.dialog.net.pl 12.10.04, 14:51
        ta wiocha umiera, nie to co zielonka gdzie bezrobocie jest na poziomie 13%.
    • ant777 po Pizzy Hut zostały znicze przed drzwiami... 02.11.04, 13:03
      i pożegnalne ogłoszenie o zgonie restauracji wydane przez załogę
      • Gość: open Re: po Pizzy Hut zostały znicze przed drzwiami... IP: *.gorzow.mm.pl 02.11.04, 13:20
        Całe szczęście ,ze nie zamykają pizzeri Agata ulubionego lokalu wiekszości
        gorzowian którzy tłumnie zajadaja sie wyrobami tego lokalu od 40 lat
        To byłoby dopiero zmartwienie
    • Gość: ania Re: Pizza Hut - out IP: *.echostar.pl 03.11.04, 09:51
      Nejlepsza pizze w pizza hut maja w Poznaniu. Zawsze biore peperoni na grubym
      ciescie z kukurydza (posypana dodatkowo), a OK w gorzowie jest najgorsza.
      Kiedys byla naprwade dobra ale czy jadl ktos z Was w Panoramie??? Jaks taka
      slona, za malo przypraw typu bazylia i wogle nie przypomina to pizy. Nifdy juz
      tam nie pojde. W Poznaniu zdazylo mi sie zjesc pare razy Telepizze i tez byla
      do dupy. Dlatego wnisokuje ze najlepsze w Gorzowie sa bulki z pieczarkami :-)
      • ant777 Re: Pizza Hut - out 03.11.04, 10:00
        Gość portalu: ania napisał(a):
        Dlatego wnisokuje ze najlepsze w Gorzowie sa bulki z pieczarkami :-)

Jak dla mnie, to najlepsze w Gorzowie są kebaby i hotdogi ze ściany.
        • Gość: open Re: Pizza Hut - out IP: *.gorzow.mm.pl 03.11.04, 10:20
          I zapiekanka z pieca ,tez z pieczarkami . Nie ze sciany

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka