Dodaj do ulubionych

NA WARSZAWSKIEJ DZWONY NADAL DRĘCZĄ CHORYCH

IP: *.gorzow.mm.pl 06.11.04, 08:15
Nadal chorzy w szpitalu naprzeciwko kościoła sekty katolickiej muszą znosić
hałas dzwonów.Kto i kiedy z tym skończy.
Obserwuj wątek
    • Gość: Hexen NA FORUM IDIOCI NADAL DRĘCZĄ NORMALNYCH IP: *.gorzow.mm.pl 06.11.04, 09:02
      Nadal idioci wypisują jakieś pierdoły o dzwonach. Kto i kiedy z tym skończy?
      • Gość: free Re: NA FORUM IDIOCI NADAL DRĘCZĄ NORMALNYCH IP: *.gorzow.mm.pl 06.11.04, 15:53
        Jasik-potrzebny lekarz!
        Jeżeli pójdziesz spać a dzwony dalej bedą dzwoniły,znak to że już za póżno.
        Jasik na twoim miejscu, jak tylko usłszysz dzwięk dzwonów, szybko włóż główę do
        sedesu.
        A tak całkiem serio żal mi Ciebie.
        • Gość: ateista DO HEXEN,WRE I PODOBNYCH IDIOTÓW IP: *.gorzow.mm.pl 07.11.04, 13:36
          Dopóki takie debile będą zaśmiecały naszą ziemię,dotąd czarna zaraza będzie się
          czuła bezkarnie.
          • Gość: prezes [...] IP: *.gorzow.mm.pl 09.11.04, 11:26
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: t.t. do ateisty IP: *.sasknet.sk.ca 12.11.04, 06:58
            nie bylo nas, byl las... nie bedzie nas - bedzie las. mam nadzieje, ze
            rozumiesz przenosnie, choc dla ateisty liczy sie tylko szkielko i oko. (kolejna
            przenosnia.)
    • Gość: open Re: NA WARSZAWSKIEJ DZWONY NADAL DRĘCZĄ CHORYCH IP: *.gorzow.mm.pl 06.11.04, 21:48
      Wydawane dzwieki przez kościoły są problemem nie tylko Warszawskiej .Ale
      zwracanie się telefoniczne o przyciszenie hejnałów ,dzwonów (całe szczeście że
      muezin nie nawołuje na modły) konczy sie pier ...sluchawka przez dyzurującego
      kleche . No ale wyraziliśmy zgode na państwo wyznaniowe no to...
      • Gość: t.t. bajka o hipolicie IP: *.sasknet.sk.ca 12.11.04, 07:04
        bla bla bla x1000
        ple ple ple x 10.000
    • maniana22 Re: NA WARSZAWSKIEJ DZWONY NADAL DRĘCZĄ CHORYCH 07.11.04, 08:09
      Panie Jasik...przepraszam!
      towarzyszu Jasik!
      ..wróciłem z Krakowa...tak mają o wiele większy dzwon,niejakiego Zygmunta
      (kapusty?)...i żadnych inicjatyw żeby ukrócić to bezczelne decybelne dzwonienie!
      Skandal!
      wejdźmy na krakowskie forum z tom cennom inicjatywom

Uczćwszy uszy
      • Gość: werty Re: NA WARSZAWSKIEJ DZWONY NADAL DRĘCZĄ CHORYCH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 09:56
        "...Uczćwszy uszy
        • maniana22 Re: NA WARSZAWSKIEJ DZWONY NADAL DRĘCZĄ CHORYCH 07.11.04, 10:00
          werty- o ty - jedyny- doskonały!
          uczciwszy uszy
          com napisał o tej wiosce?
          co dzwony w mieście przeszkadzają?
          a na wsi to nie ma dzwonów!
          o popraw mnie niedoskonałego
          a po nocce- to gratuluje nocki
          • Gość: nico Na forum sfrustrowani towarz.czepiająsię dzwonów! IP: *.gorzow.mm.pl 07.11.04, 14:32
            Pozdrawiam dyżurnych komuchów!
            Co to bardzo się frasują za chorych, taka już wrażliwość towarzyszy na ludzkie
            nieszczęście.Chorzy na warszwskiej i nie tylko, mają się gorzej, nie od dzwonów
            a od codziennych wiadomości jak to towarzysze rozkradają nasz kraj.
            • Gość: ateista HEJ NIOCO IP: *.gorzow.mm.pl 07.11.04, 17:33
              Towarzysze ciągną może w swoją stronę ale i czarni też na polskiej biedzie żyją
              sobie świetnie.Za Komuny nie do pomyślenia.
              • stefandedalus Re: HEJ NIOCO 07.11.04, 18:11
                ...oto jak można manipulować i historią i prawdą.
                ...towarzysze"może" ciągną- oto łgarstwo,sam pierwszy z miasta siedzi za
                kratami, co telewizora nie włączysz to kłamca na złodzieju a złodziej z kłamcą
                pocałunki wymienia, a niejaki ateista pisze "może". i kolejna kłamliwa
                konstatacja: " za komuny nie do pomyślenia"...a ileż to łajdactwa i
                złodziejstwa wtedy było!..no bo kto wziął te kredyty gierkowskie-
                robotnik,nałuczyciel,rolnik? cieszył się jak kawałek mięsa do sklepu dali.50
                mld USD to było. I teraz jeszzce te dzwony ,niby im przeszkadzają.
                Ale to udręczone sumienie obudzone przez owe nadnaturalne dźwieki przebudzone-
                kołacze się : co czynisz, za czem ty taki nieprzyjazny dla innych?
                ale czerwona buta wpycha udręczone sumienie z powrotem w bolszewicki kaganiec,
                bo juz życie inaczej wygląda!już trwoga.Przyjdź tam gdzie dzwon bije, a źródło
                miłości i prawdy ujrzysz-zechcesz posmakujesz,nie- w pokoju odejdziesz,a chorzy
                niech nam zdrowieją i krótką modlitwę i życzenie wyzdrowienia przekażmy.
                • Gość: niekomunista KONSEKWENTNYM TRZEBA BYĆ IP: *.gorzow.mm.pl 07.11.04, 21:21
                  Jeżeli zdrowie jest dzięki bogu to i chorzy też znaleźli się w szpitalu dzięki
                  bogu.Nie uznaję takich złych bogów,a komunistą nigdy nie byłem.
                  • Gość: pies Poprostu czasem wstyd sie otworzyc! IP: *.gorzow.mm.pl 07.11.04, 22:14
                    Niekomunista-nie wiesz że Bóg nagradza a i karze.
                    Wiedz że jest jeszcze imperium zła,w które tak trudno uwierzyć.A skoro jest, to
                    z pewnością świat nie jest jednolity,zło takim jak ty buduje swój własny
                    swiatopogląd.Który zamknąć można w twierdzeniu,nie ma nic prócz mnie.
                    Co do wiary ,to wiedz ze nie ma jej ten, który nie zazna łaski.
                    Każdy może być ateistą ale nie każdy może być wierzącym katolikiem.
                    • Gość: werty Re: Poprostu czasem wstyd sie otworzyc! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 23:09
                      "...Każdy może być ateistą ale nie każdy może być wierzącym katolikiem..."

A dlaczego nie może? Bo go Bóg stworzył sceptykiem. No i sceptyk za to zostanie
                      ukarany potepieniem wiecznym? Coś mi tu nie pasuje....

Coś tam bredzicie o wolnej woli... ale taka ona wolna jak pies na łańcuchu...

Bóg karze ludzi za swoje błędy?
                      • Gość: t.t Re: Poprostu czasem wstyd sie otworzyc! IP: *.sasknet.sk.ca 12.11.04, 07:14
                        czytam i czytam... i pytam ciebie uprzejmie:
                        nie szkoda czasu na te brednie?
    • Gość: pacjentka Re: NA WARSZAWSKIEJ DZWONY NADAL DRĘCZĄ CHORYCH IP: *.gorzow.mm.pl 07.11.04, 22:03
      Leżałam ostatnio w szpitalu na Warszawskiej i zgadzam sie z opinią ze te dzwony
      doprowadzają do szału. Zreszta uważam ze wszystkie dzwony w kościołach są za
      głosne. W końcu nie kazdy chce je słuchac
      • maniana22 droga pacjentko 07.11.04, 23:30
        czy te dzwony dzwonią po nocach?
        dzwonią w szpitalach?
        dzwonią w kościołach!
        to zlikwidujmy kościoły!
        będzie ciszej
        może wtedy usłyszysz jak ludzie cierpią
        a zgłoście do sanepidu!
        że zagłośno niech zmierzą,pomierzą ,ocenią i wydadzą werdykt
        przekracza normy
        czy to sumienie gryzie
        czerwonych
        dzwon budzi sumienie]
        A czytaliście Komu bije dzwon?
        jakby hemingłej mieszkał w G. to by nie miał szansy napisać ksiązki
        dzwon bije tobie
        • Gość: prof.prawa JAK KTOŚ NIE WIERZY W JEZUSY TO ZARAZ KOMUNISTA? IP: *.gorzow.mm.pl 08.11.04, 14:41
          Co za debil to wymyślił a rzesze mu podobnych powtarzają.Głupota ludzka nie zna
          granic.Już dawno to odkryto i jak ulał pasuje do katolików.
          • maniana22 ...oby 08.11.04, 22:05
            ..chorzy powrócili do zdrowia!
            A dzwony?
            może by ściszyć trochę profesorze
          • Gość: t.t. nastepny, co zabilby w obronie tolerancji IP: *.sasknet.sk.ca 12.11.04, 07:22
            co sieczepiasz katolikow. czep sie swoich towarzyszy."co za debil"... takie
            slownictwo to pasuje tylko do ciebie, kimkolwiek jestes.
      • Gość: t.t. ja tez lezalem na warszawskiej IP: *.sasknet.sk.ca 12.11.04, 07:16
        bardzo sie ceszylem jak dzwony dzwonily. natomiast do szalu mnie doprowadzalo
        glosne rzyganie pod szpitalem niezbyt poboznej mlodziezy wracajacej z dyskoteki
        o 3 rano.
        • Gość: werty Re: ja tez lezalem na warszawskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 22:22
          "...rzyganie pod szpitalem niezbyt poboznej mlodziezy wracajacej z dyskoteki..."

Toć to wracała katolicka młodzież z katolickiej imprezy (patrz - Kana
          Galilejska) zakrapianej alkoholem... wszak wszyscy sa ochrzczeni... od małego
          katolika wdrazani do picia.... O co ty masz pretencje?
          • Gość: t.t. Re: ja tez lezalem na warszawskiej IP: *.sasknet.sk.ca 22.11.04, 21:04
            a to zawsze sie wszystko zwala na metryke chrztu.
    • Gość: Była chora JA TEŻ LEŻAŁAM W SZPITALU NA WARSZAWSKIEJ IP: *.gorzow.mm.pl 10.11.04, 21:18
      I faktycznie te dzwony niejednemu przeszkadzają.Lekarze twierdzą że nie mogą
      nic poradzić bo kościół katolicki to święte krowy w kraju.O sprawie wie nawet
      prezydent miasta,ale jest bezradny.
      • Gość: open Re: JA TEŻ LEŻAŁAM W SZPITALU NA WARSZAWSKIEJ IP: *.gorzow.mm.pl 10.11.04, 23:16
        >>> O sprawie wie nawet prezydent miasta, ale jest bezradny .

Noooo ! Tez tak myślę . Wszystko wskazuje ,że ta bezradnośc potrwa dłużej niż
        swieta i sylwester. Czas zmiekczania
    • Gość: ateista DLACZEGO ADMIN WYKASOWAŁ PREZESA IP: *.gorzow.mm.pl 10.11.04, 21:21
      Czyżby za dużo powiedział o dominacji czarnej zarazy?
      • Gość: z Warszawskiej NA CZARNYCH NIE MA MOCNYCH IP: *.gorzow.mm.pl 11.11.04, 15:52
        Tylko kataklizm może ich zniszczyć.
        • Gość: t.t. Re: NA CZARNYCH NIE MA MOCNYCH IP: *.sasknet.sk.ca 12.11.04, 07:26
          hahaha!
          lubie czytac jak sie miotacie i pienicie sie! ile tych kataklizmow
          wybluzgaliscie w strone ksiezy... sumionko gryzie w dupcie, co?
      • Gość: t.t. ty nie chcesz zyc w katolickim panstwie IP: *.sasknet.sk.ca 12.11.04, 07:35
        a ja nie chce zyc w ateistycznym kraju.
        i co, powiesz mi won?
        jesli chodzi o zaraze, t czep sie syfilisupod haslem robta co chceta.
    • Gość: t.t. KOŚCIÓŁ RZYMSKO - KATOLICKI, proszę pana... IP: *.sasknet.sk.ca 12.11.04, 07:45
      nie wywróci pan historii do góry nogami. niech pan się nie ośmiesza
      swoim "oryginalnym" nazewnictwem. to niczego nie zmieni. no, może tyle, że te
      złośliwe i obelżywe sformułowania całkiem pana strują.
    • Gość: t.t. dzwonią 3X dziennie 1,5min-nikt od tego nie umarł IP: *.sasknet.sk.ca 12.11.04, 08:00
      wiem, ze dla niektórych fakt, ze ksiadz czy zakonnica czy w ogole katolik
      chodzi po miescie, to juz objaw okrutnej dominacji...
      jednak moda na ateizm nie powinna zaslaniac sie biednyni chorymi. nagle po 2000
      roku chorzy dostali alergie na dzwony?
      a moze chodzi o kwadranse i godziny wybijane przez zegar?
      • Gość: Bernard Re: dzwonią 3X dziennie 1,5min-nikt od tego nie u IP: 5.6R1D* / *.ed.shawcable.net 12.11.04, 08:49
        Hey t.t.,
        Czego sie czepiaja tych dzwonow???
        Co one maja innego robic?
        Dzwony robia tylko jedno i nic innego....
        Gdyby umialy to by spiewaly. Nie umieja wiec...dzwonia.
        Przyzwyczaic sie radze.
        Tak juz jest i nic tego nie zmieni.
        Ciebie pozdrawiam a innym wiekszych problemow zycze...
        • Gość: antydzwoniarz Re: dzwonią 3X dziennie 1,5min-nikt od tego nie u IP: *.gorzow.mm.pl 16.11.04, 13:08
          Jak to nikt nie może tego zmienić.Może narazie,ale nadejdą może czasy jak za
          Staline że znajdzie się na nich sposób.
      • Gość: werty Re: dzwonią 3X dziennie 1,5min-nikt od tego nie u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 09:48
        "...nagle po 2000..."
        Interwencje na temat pseudo karilionów na białym Kościółku były juz w tym samym
        tygodniu po zamontowaniu... Mieszkańcy domu Aktora na Cichońskiego
        interweniowali - ale dostali odpowiedź że jak coś dadza na tacę aby spłacić
        koszty zainstalowania "karilionów" to ew. klechy ściszą ten jazgot... no i
        chodziło o godziny "nadawania" jagotliwych propagandówek... po jakims czasie
        opóźniono ich emisję o godzine....
        A prawdziwe kariliony np. w Gdańsku potrafią "spiewać" i jakoś to mozna
        strawić - jednak tam natężenie dźwięku jest stałe - a w tym elektronicznym
        jazgocie można sobie sterowac głośnością... I zależy to tylko od skacowanego
        księżulka/zakonnika/dzwonnika/organisty/ich żon/kochanków/lub innych (niepotrz.
        skreślić)
        • Gość: uczennica liceum CZARNE I SZWĘDA SIĘ PO SZKOLE? IP: *.gorzow.mm.pl 12.11.04, 14:27
          Kto wie co to takiego?
          • Gość: uczeń Re: CZARNE I SZWĘDA SIĘ PO SZKOLE? IP: *.gorzow.mm.pl 12.11.04, 21:45
            U nas jest to samo.Kto do tego dopuścił.
          • Gość: caza Re: CZARNE I SZWĘDA SIĘ PO SZKOLE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.04, 01:21
            pewnie twoje wszy łonowe....
    • maniana22 ....jednak tacy ludzie.... 13.11.04, 10:07
      ..jak niektórzy co tu wypisują bzdury , jak werty, czy rzekomi uczniowie, to
      świadzczą o zczerwienieniu miasta.
      prowncjonalizm, nie rozumienie szerszych kontenktstów - oto zmora
      niedokształconych cymbałów.Przez nich właśnie Gorzówek jest uwważany za
      prowincjonalne miasteczko,wieśniactwo i słoma wystaje z butów aż po kolana.
      W takim Krakowie nikomu dzwon Zygmunta nie przekszkadza, rozwiałam z pacjentami
      ze szpitala na Warszawskiej i akurat nic nie mówili że im strasznie przeszkadza
      dźwięk dzwonów, więcej skarg jest na stan lecznictwa rozwaleonego przez
      czerwonych księciów i baronów.tzw pasożytów co mają serce po lewej stronie.
      a co do ataków na czarnych szwendających się tu i ówdzie
      to jest wolny kraj i tolerancja - ale to jest obce czerwonym- bo oni są tak po
      prostu , po ludzku głupi i niewykształceni.
      żeby tak mocno reagowali i walczyli z dylerami narkotyków i pedofilami,ale to
      nie, o nie tego nie zrobią , ale ich dzieci ci osobnicy też mogą zaatakować
      Pozdrówka dla cymbałów
      • Gość: Bernard Re: ....jednak tacy ludzie.... IP: 5.6R1D* / *.ed.shawcable.net 13.11.04, 19:27
        Hey maniana,
        Czamu sie denerwujesz...
        Oczywiscie ze dzwony nie przeszkadzaja...
        To ze ktos na forum o tym pisze, nie znaczy ze wielu tak mysli...
        Ktos chce afere rozpetac i pod wieloma zmyslonymi imionami dyskutuje ze soba
        temat ktory chce dyskutowac...
        Forum to swietne miejsce dla manipulacji i stwarzania wrazenia ze wielu mysli
        tak jak autor....
        Pytanie: Ilu was? Raz....
        Gorzow nie jest taki jak piszesz... Ktos stara sie Ciebie przekonac...
        Mysl przyjacielu...
        Forum to jak bal maskowy....Nikt nie jest tym za kogo sie podaje...
        Pozdrawiam
        • Gość: open Re: ....jednak tacy ludzie.... IP: *.gorzow.mm.pl 14.11.04, 21:01
          Mnie tam odpowiada dzwięk wydawany przez dzwon Zygmunta bo go nie słyszę i
          dzwoni raz na jakis czas .
          Wkur... mnie przerywanie mojego spokojnego snu o 6 rano .
          To prymitywny naród musi być jeszcze zwoływany przy pomocy dzwonka .
          Może SMS -y zgodnie z kartoteką ksiedza.
          Drazni mnie równiez dzwięk muzyczki z UMiejskiego ale Urzad jest czerwony
          • Gość: werty Re: ....jednak tacy ludzie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 19:17
            "...To prymitywny naród musi być jeszcze zwoływany przy pomocy dzwonka ..."

A słyszałes o "odruchu Pawlowa"? to właśnie to....
        • Gość: niewierzący hej maniana i bernard IP: *.gorzow.mm.pl 16.11.04, 12:40
          Specjanie pisę tych cymbałów z małych liter bo swoją głupotą sekciarsko-
          katolicką nie zasługują na więcej.
          • stefandedalus o! niewierzący. 16.11.04, 20:59
            Ty nie na Warszawskiej się połóż lecz już na Walczaka.
            Oddychaj spokojnie!
            Świat jest mitem
            Wszystkich kochasz!
            cacy cacy!
            a cymbały są małe małe małe małe małe
            śpij oczka zmruż
            maleńki
            jak okruszek
            i dobroć dobroć już płynie z twych oczu ust i serca
    • hiro kasa ch-nie będzie kasy na chorych -nie będzie drę 16.11.04, 20:05
      czenia........
      > Nadal chorzy w szpitalu naprzeciwko kościoła sekty katolickiej muszą znosić
      > hałas dzwonów.Kto i kiedy z tym skończy.
      po nowym roku będą przeszkadzać tylko nielicznym a za dwa lata niemieckim
      kuracjuszom prywatnej kliniki w polskim wykonaniu dr.DE..
      • Gość: glonojad ZGADZAM SIĘ Z WERTY IP: *.gorzow.mm.pl 17.11.04, 12:56
        Chyba tak właśnie jest jak uważasz.
    • Gość: zatu Re: NA WARSZAWSKIEJ DZWONY NADAL DRĘCZĄ CHORYCH IP: *.kam.pl 17.11.04, 19:19
      Dzwony dla mnie takze przeszkadzają.Nie lubie hałasu i czy on pochodzi z
      dzwonów czy z samochodu który puszcza na cały regulator bum bum bum.
      I nic do tego czarnym,czerwonym i róznym jak piszecie kretynom i innym.
      A ludziom zakompleksionym wszysko kojarzy sie zaraz z czarnym lub czerwonym.
      Wstydźcie sie tego.
      Z..u
      • Gość: werty Re: NA WARSZAWSKIEJ DZWONY NADAL DRĘCZĄ CHORYCH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 22:53
        Juz się wstydzę....
        • Gość: Iwona Nie czerwona,a kleru nie cierpię. IP: *.gorzow.mm.pl 18.11.04, 11:12
          Najgorsi są ci co uwazają,że przeciwnicy panoszeniasię kleru to muszą być
          komuchy.Ja nigdy nie byłam w żadnej partii,a kleru nie cierpię.Szczególnie jego
          wtrącania się we wszystko i nie odpowiadania za to wtrącanie się.
          • Gość: *** Re: Nie czerwona,a kleru nie cierpię. IP: *.gorzow.mm.pl 18.11.04, 19:01
            biedactwo! a żeby być czerwonym nie trzeba być w partii, to siedzi w główce!!!
            • Gość: zatu Re: Nie czerwona,a kleru nie cierpię. IP: *.kam.pl 18.11.04, 21:00
              Czy żeby być czerwonym trzeba TYLKO być przeciwko klerowi.
              Bardzo prymitywna klasyfikacja.Ja znam także więcej kolorów a nawet najgorsi
              kierowcy znają trzy. Jesteś żałosny.
              • Gość: Jasik WIELU ZESZŁO Z GŁÓWNEGO TEMATU IP: *.gorzow.mm.pl 19.11.04, 13:18
                A na Warszawskiej dzwony nadal dręczą chorych ...i nie tylko chorych.
                • Gość: SArna Re: WIELU ZESZŁO Z GŁÓWNEGO TEMATU IP: *.gorzow.mm.pl 19.11.04, 17:35
                  Jasik -och ty jak ten milijon!
                  Poprostu otrzyj ślinę i weż głęboki oddech.Wypóść bąka,powinno Ci pomóć.
                  ŻYCZĘ ZDROWIA!
    • stefandedalus iwonA 19.11.04, 20:45
      iwona jakas ty czerwona
      a prezydenta masz
      a gdzie ci sie kler
      panoszy
      przyjmujesz po kolendzie?
      pewnie nie
      ale czerwonych pajaków pełna hata
      ha ha ha
      komu bije dzwon
      dzwon bije czerwonym
      bo koryto juz puste
    • Gość: bati Re: NA WARSZAWSKIEJ DZWONY NADAL DRĘCZĄ CHORYCH IP: 213.25.30.* 19.11.04, 20:48
      nie martw się Jasik jeszcze chwila i szpital przeniosą na Dekerta a Ciebie na
      Walczaka i nie bedziesz tym chorym który jest dręczony (poza tym większe męki
      to chorzy mają dzięki pewnej organizacji przestępczej mowię o służbie zdrowia).
      pozdrawiam
      • Gość: Gracjanna Przez te dzwony chorych przybyło IP: *.gorzow.mm.pl 20.11.04, 09:58
        Mnie też szlag na nie trafia.Tolerancja ma swoje granice.
        • Gość: Bernard Re: Przez te dzwony chorych przybyło IP: 5.6R1D* / *.ed.shawcable.net 21.11.04, 20:56
          Hey Gracjanna,
          Jak chorym pezeszkadzaja to radze zdrowiec szybko i do cichego domu...
          Pozdrawiam i zdrowia zycze
          • Gość: hydro Gracjanna żona Jasika? IP: *.gorzow.mm.pl 22.11.04, 21:33
            Jasik wpakowałeś tyle trudu, by dokopać czarnym.Czas byś odpoczoł,zdejmij
            śmierdzące skarpety,czapkę uszatke i nie zapomnij umyć zęba,partia Cię
            potzrebuję.Zrób sobię ze świnsterem zdjęcie,słyszałem że leczy bezpłodność
            intelektualną.Pozdrawiam.
            • Gość: Gracjanna Re: Gracjanna żona Jasika? IP: *.gorzow.mm.pl 24.11.04, 07:07
              Hydro,idź się umyć pod hydrantem bo bredzisz.
              • Gość: wikary Czyżby już zabrakło dyskutantów? IP: *.gorzow.mm.pl 25.11.04, 09:08
                Uwielbiam ten temat.
                • Gość: Bernard Re: Czyżby już zabrakło dyskutantów? IP: *.gorzow.mm.pl 29.11.04, 13:13
                  Wikary - odpuść sobie.
                  • lebstrefa Re: Czyżby już zabrakło dyskutantów? 29.11.04, 23:00
                    Wbrew pozorom temat jest ciekawy
                    • Gość: Bernard Re: Czyżby już zabrakło dyskutantów? IP: 5.6R1D* / *.ed.shawcable.net 30.11.04, 04:21
                      Hey,'
                      Ci chorzy do tej pory powinni wyzdroiec albo sie przyzwyczaic...
                      Pozdrawiam
                    • lepian4 Re: Czyżby już zabrakło dyskutantów? 30.11.04, 18:46
                      W latach 80-tch wielblady z Turcji zasiedlili Vingst i Kalk w Kolonii. Na
                      poczatku przepadly bez wiesci przydrozne krzyze. Pozniej ucichly dzwony, a dzis
                      ich wielbadziarze napie..ja o wschodzie i zachodzie slonca z meczetow sury
                      Koranu.

Dzis ich przedstawiciele domagaja sie, by Niemcy zrezygnowali z kilku
                      chrzescjanskich swiat, na rzecz muzulmanskich, w szczegolnosci Ramadanu.
                      Tak sie zwykle konczy, gdy zapomina sie o swych tradycjach.
                      • Gość: bez nałogu wiary Ochrzczony jako katolik,ale nie z własnej woli. IP: *.gorzow.mm.pl 01.12.04, 11:10
                        Lepszy byłby już chyba ten radaman.Może mniej obłudy i fałszu jak w wierze
                        katolickiej.
                        • lepian4 Re: Ochrzczony jako katolik,ale nie z własnej wol 01.12.04, 19:05
                          Pewnie masz racje. Z tego powodu goraco polecam ci najnowsze wydanie
                          muzulmanskiej wersji komiksa "Cocukca". Po naszemu oznacza to dzieciecy..
                          Kosztuje jedynie 6 € i twoje dzieci na dwoch DVD dowiedziec moga sie, jak mozna
                          skutecznie zywa bomba. Sa fantastyczne sceny plonacych gwiazd Dawida. Pisemko
                          to sponsorowane jest nawet przest Tureckie Ministerstwo Kultury i Turystyki. W
                          nagrode otrzymaja w niebie 72 dziewic. Wszystko bylo by nawet przyjemne.
                          Zastanawiam sie, czy 72 dziewic w skali wiecznosci, to wystarczajaca nagroda.
                          Ja jestem w stanie pobic ten niebianski dar tu na tym naszym ziemskim padole.
                          • Gość: patnik Re: Ochrzczony jako katolik,ale nie z własnej wol IP: *.gorzow.mm.pl 01.12.04, 21:38
                            Oj lepian!
                            Pewnie że nie z własnej woli!
                            Nigdy się nie dowiesz ile zawdzięczasz właśnie temu że zostałes ochszczony!
                            • lepian4 Re: Ochrzczony jako katolik,ale nie z własnej wol 02.12.04, 20:30
                              Ty mnie z ta twoja orografyja powalasz na kolana. :)
                        • Gość: werty Re: Ochrzczony jako katolik,ale nie z własnej wol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 22:47
                          "Lepszy byłby już chyba ten radaman..."

Bo ja wiem? Oni pięć razy dziennie sie modlą - znaczy ten ichniejszy muezin
                          drze jape 5 razy w ciagu dnia - i to z wysoka na całe miasto... to moze juz te
                          dzwony lepsze???

P.S. Ale słysze że Bagietka ich sprowadza z Syrii!!! W zwiazku z tym CEA będzie
                          miało minaret....
                          • lepian4 Re: Ochrzczony jako katolik,ale nie z własnej wol 02.12.04, 20:42
                            Pewnie, ze lepsze. Przynajmniej nikt w naszych swiatyniach nie przesmiewa sie z
                            naszej tozsamosci kulturowej. Dwa tygodnie temu Welt am Sonntag opublikowal
                            kazanie wielblada z meczetu, w ktorym mowa byla o istotnych, przynajmniej dla
                            wielbladow, aspektach pozycia ogolnospolecznego, typu toalety. Wielbladziarski
                            sekciarz smial twierdzic w berlinskim meczecie, iz z przybyciem tureckiego
                            bylegowna do Niemiec u naszych sasiadow pojawily sie w miejsce wychodkow
                            powszechnie znane nam dzis kibelki. Reszta, co miala za daleko do wychodka,
                            robila do wiaderka, dlatego do dzis stoja budki z napisem Halt, z ktorych to
                            owe nieczystosci zwozono. Fakt, ze zajezdzaja tam jedynie autobusy, nikomu nie
                            przeszkadza. Dodatkowo nie golimy sie pod pachami. By przytlumic tes smrod,
                            wynalezlimy perfumy.

Ot, co czeka nas, gdy ucichna nasze poczciwe dzwony. Dla przypomnienia, te
                            smrodliwe kazania wywodza sie z kraju, ktory usilnie kandyduje do Unii
                            Europejskiej.
                            • Gość: nienawiedzony Nie szukajcie większej zarazy od hałasu dzwonów IP: *.gorzow.mm.pl 04.12.04, 09:04
                              Temat hałasowania dzwonami przez sektę katolicką został na tym forum zbyt
                              rozdrobniony.Czy nie uważacie?
                              • Gość: zakonnica amatorka TAKI CIEKAWY WĄTEK I NIKT JUŻ NIE DYSKUTUJE? IP: *.gorzow.mm.pl 06.12.04, 10:08
                                Czytałam wszystkie wątki z dużym zaciekawieniem.
    • Gość: Karol Re: NA WARSZAWSKIEJ DZWONY NADAL DRĘCZĄ CHORYCH IP: *.idea.pl 06.12.04, 16:47
      Nie tylko na Warszawskiej, bo na Os. Staszica przy ul. Zeromskiego takze dzwony
      nie daja mi zyc
      • Gość: ten Re: NA WARSZAWSKIEJ DZWONY NADAL DRĘCZĄ CHORYCH IP: *.gorzow.mm.pl 06.12.04, 20:50
        Karol ,Jasik..........były ubek i jego familia,nie mogą się odnależ w naszej
        wolnej rzeczywistości.To takie poszarpane życiorysy, nie pasujące do niczego i
        do nikogo.Ale chcę was pocieszyć ,zapiszcie się do partii antyklerykalnej-ponoć
        szyją już chabity rodem z kukluks klan.
      • Gość: Bernard Re: NA WARSZAWSKIEJ DZWONY NADAL DRĘCZĄ CHORYCH IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 07.12.04, 05:45
        Hey Karol,
        Nie da sie zyc....
        Rozpatrujesz alternatywe???
        Pacanie...
        Oczywiscie pozdrawiam
        • Gość: kobieta postępowa BERNARD TO TEŻ KATOLIK? IP: *.gorzow.mm.pl 09.12.04, 09:06
          Jeżeli tak to zmieniam o nim zdanie - na gorsze oczywiście.Kto rozsądny wierzy
          dzisiaj w jakieś duchy święte,allahy i jezusy.Przypominam ,że mamy XXI
          wiek,kosmos przebadany i nieba z aniołkami nie stwierdzono.Można w to było
          wierzyć w Średnoiwieczu,ale teraz to już trzeba być bardzo
          ograniczonym.Szczególnie po obserwacjach jak tą ciemnotę ludzką wykorzystują
          tzw.kapłani,którzy nieźle sobie na tym żyją.
          • lepian4 Re: BERNARD TO TEŻ KATOLIK? 09.12.04, 19:20
            Gwoli sprawiedliwosci, kosmos znany byl juz w sredniowieczu. Skad nagle ta
            wiedza o nadwiedzy?
            • Gość: Darwin Re: BERNARD TO TEŻ KATOLIK? IP: *.gorzow.mm.pl 09.12.04, 21:05
              Kobieta postępowa!
              To kobieta z filmu "sami swoi"wiadomo jak postęp tam wyglądał.
              Wszysko sprowadza się do tego,że nawet prymitywne plemiona w coś wierzą.
              Ludzie latają w kosmos ,a nie potrafią wyjaśnić, co było pierwsze? jajko, czy kura?
              Ludzie tak naprawdę nie mogą powiedzieć że są mądrzejsi od swoich przodków.
              Kobieto jesteś postępowa?
          • Gość: Bernard Re: BERNARD TO TEŻ KATOLIK? IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 20.12.04, 18:42
            Hey kobieta postępowa,
            Tylko dlatego, ze czegos nie widzisz, postepowa kobieto, nie znaczy, ze nie
            istnieje...
            A poza tym zwykly ludzki szacunek dla ludzi, ich pogladow i wierzen bylby mile
            widziany...
            Oczywiscie spodziewasz sie, ze Twoje wierzenia beda uszanowane...
            Pozdrawiam i Wesolych Swiat Bozego Narodzenia Tobie i najblizszym zycze.
    • Gość: Inga dzwony IP: *.gorzow.mm.pl 20.12.04, 09:00
      Faktycznie , te dzwony to spory kłopot. Leżałam kiedyś na internie i
      doprowadzały mnie do szału. Na szczęście interne ma plastikowe okna które
      dobrze tłumią dźwięki, ale w lecie czasem trzeba je otworzyć , bo zaduch , a
      pacjencji na sali się nie myją.

A z tym myciem to też wielki problem. Interna z Warszawskiej to piękny i
      nowoczesny oddział. Łazienki są w 2-3 osobowych salach. Nie trzeba łazić do
      wspólnych toalet i pryszniców, a tłuste baby i tak nie raczą się umyć !!!
      • Gość: werty Re: dzwony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 18:18
        "...a tłuste baby i tak nie raczą się umyć !!! "

... i co ? cuchnie kruchtą?

Bo tylko taki widzę związek tych niemytych bab z dzwonami koscielnymi na
        warszawskiej...
        • Gość: Mydło Inga to przez te dzwony! IP: *.gorzow.mm.pl 20.12.04, 18:51
          Tłuste Baby się NIE MYJą!
          BALCEROWICZ MUSI ODEJść
          • Gość: tolero Re: Inga to przez te dzwony! IP: *.gorzow.mm.pl 21.12.04, 21:27
            Wszyscy ateiści i agnostycy podziękujcie Katolą za święta.Inaczej nie milibyście
            tylu wspaniałych chwil na tym ziemskim padolu.
            • Gość: Krapik tolero nie przesadzaj IP: *.gorzow.mm.pl 22.12.04, 09:07
              Tylko prymitywni ludzie się nudzą.
        • Gość: Maryś Re: dzwony IP: *.gorzow.mm.pl 24.12.04, 09:52
          Czytać nie potrafisz ?!?! Kobieta pisze, że jak okna są zamknięte to dzwonów
          nie słychać, ale jest straszny zaduch bo baby się nie myją.

nie trawię analfabetów na forum
          • Gość: tomek Re: dzwony IP: 150.254.208.* 10.01.05, 14:46
            Co się przejmujecie dzwonami. Lada dzień zlikwidują szpital i po kłopocie. W
            Zielonej Górze dzwony nie przeszkadzają...
            • Gość: werty Re: dzwony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 00:09
              "...Zielonej Górze dzwony nie przeszkadzają..."

Zwłaszcza tramwajowe....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka