Dodaj do ulubionych

BERNARD upierdliwy forumowicz

IP: *.gorzow.mm.pl 08.12.04, 23:10
CO TO ZA WRZÓD NA FORUM GORZOWA? WSZĘDZIE WSADZA TEN ZASMARKANY NOS TAK JAKBY
SIĘ ZNAŁ W KAŻDYM TEMACIE. CZYŻBY SZYKOWAŁ NAM SIĘ NASTĘPCA JĘDRZEJCZAKA TEŻ
ZACZNIE OD POMNIKÓW.DO PSYCHOANALITYKA MOŻE JESZCZE MASZ SZANSE ???
Obserwuj wątek
    • Gość: Bernard Re: BERNARD upierdliwy forumowicz IP: *.gorzow.mm.pl 09.12.04, 08:59
      Hey RICI Ty debilu ,zejdz ze mnie.Czep sie tramwaju osle jeden.
      • Gość: jako11 Re: BERNARD upierdliwy forumowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 10:42
        Bernard, sam sprobuj czepic sie tramwaju.
        • Gość: kaku Re: BERNARD upierdliwy forumowicz IP: *.gorzow.mm.pl 09.12.04, 14:15
          a co Benek jest w Gorzowie że mu IP gorzowskie wyskakuje? może z Rysiem w
          Lamusie siedzą. a co do upirdliwości to zbyt delikatnie powiedziane!!! flustrat
          to też za mało. nazwać go trzeba bardziej dobitnie, zastanówmy się jak.
          • Gość: fifi Re: BERNARD upierdliwy forumowicz IP: *.gorzow.mm.pl 09.12.04, 18:23
            Gość portalu: kaku napisał(a):
            >nazwać go trzeba bardziej dobitnie, zastanówmy się jak.

Proponuję "kretyn", jak ten w Barze.
            • Gość: kaku Re: BERNARD upierdliwy forumowicz IP: *.gorzow.mm.pl 10.12.04, 09:47
              kretyn to jeszcze za delikatnie. trzeba jeszcze dobitniej, bo Benka choroba
              umysłowa jest też bardzo złożona.
          • Gość: Bernard Re: BERNARD upierdliwy forumowicz IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 10.12.04, 15:38
            Hey kaku,
            Mysl przyjcielu...
            Nie kazdy "Bernard" ba tym forum to ja...
            Podszywaja sie ludzie pod moj "nick name" i pisza bzdury...
            Tobie to oczywiscie nie przeszkadza... Tak dlugo jak widziesz "Bernard"
            warcxzysz i myslisz o nie...
            Naiwny
            • Gość: kaku Re: BERNARD upierdliwy forumowicz IP: *.gorzow.mm.pl 10.12.04, 15:42
              hej Benek.
              takiego upirdliwca jak ty czuć przez ocean. ale czesto jesteś gdzieś bliżej bo
              zapach jest intensywniejszy. twój smród zabija forum i odstrasza ciekawych
              ludzi.
              • Gość: Bernard Re: BERNARD upierdliwy forumowicz IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 10.12.04, 21:06
                Hey kaku,
                I bardzo dobrze....
                Dla ciekawych ludzi to forum nie jest ciekawym miejscem...
                Pozdrawiam
              • Gość: RICI Re: BERNARD upierdliwy forumowicz IP: *.gorzow.mm.pl 10.12.04, 22:00
                KAKU PODZIELAM TWOJE ZDANIE BERNARD TO JAK TA MUCHA GNOJÓWKA,GDZIE CZUJE SMRÓD
                TAM USIĄDZIE.TO TAK JAK GÓWNO UTRZEPI SIĘ OKRĘTU I PYTA CZY PŁYNIEMY DALEJ
                RAZEM.
                • Gość: Bernard Re: BERNARD upierdliwy forumowicz IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 11.12.04, 03:25
                  Hey RICI,
                  Chciales byc dowcipny???
                  Przyjacielu, skontaktuj sie z hiro....
                  Jestes nudny...
                  Oczywiscie i znudzeniowato pozdrawiam
                  • Gość: RICI Re: BERNARD upierdliwy forumowicz IP: *.gorzow.mm.pl 11.12.04, 08:08
                    BERNARD WŁAŚNIE HIRO JEST TWOIM ODZWIERDZIEDLENIEM,TAK SAMO NABIJAŁ POSTY ŻEBY
                    BYĆ CIĄGLE NA FORUM.NIE MAM NIC PRZECIWKO PORUSZANIU RÓŻNYCH TEMATÓW,ALE
                    PĘPKIEM GORZOWA TO NIE JESTEŚ WSZECHWIEDZĄCYM.TO JEST MĘCZĄCE!!!JA WIEM ŻE
                    STRES GDZIEŚ TRZEBA WYŁADOWAĆ ALE W KAŻDEJ DZIEDZINIE GO MASZ?
                    • Gość: Bernard Re: BERNARD upierdliwy forumowicz IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 11.12.04, 08:23
                      Hey RICI,
                      Przepraszam, przerwalem czytanie w pol zdania.... Przerazaja mnie duze
                      l;itery!!!!
                      Mysl pacanie (kochany zreszta)
    • epi40 rici to wstyd 11.12.04, 06:32
      panie rici to wstyd tak nisko atakować człowieka-Bernarda, który korzysta z
      forum.Konstytucja i Gazeta Wyorcza umożliwiają mu swobodę wypowiedzi.!Ty ją mu
      odbierasz, ciekawi mnie jedno czy jesczze pamiętasz, albo się na historii
      mauczyłeś-kto tak robił?
      A bernard jest miłym inteligentym forumowiczem,nieużywającym steku
      przekleństw.No i ma całkiem miły wątek ,gdzie forumowicze obadarzają go
      ciepłymi uczuciami.A może rici tobie brakuje przytulania, głaskania,ciepłych
      słówek do ucha przed snem.Egzaltującej gry wstępnej, namiętności i w końcu
      soczystego ognistego sexu.TO ty facet jesteś frustrat.
      Rozejrzyj się za dziewczyną rici-pici i świat zrobi się łągodniejszy.
      Bo go zamęczysz.
      • Gość: Bernard Re: rici to wstyd IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 11.12.04, 06:50
        Hey epi40 ,
        No prosze... sa jeszcze na swiecie ci ktorzy wiedza co wazne i wazniejsze...
        Masz racje "epi"...
        Zapominajac o podstawach... nie wiemy o niczym...
        Intrygujesz mnie...
        Pozdrawiam Serdecznie
      • Gość: werty Re: rici to wstyd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 23:00
        Mam wrażenie ze to Benek sam sobie pisze wyznania... albo jego corka....
        • Gość: Bernard Re: rici to wstyd IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 11.12.04, 23:04
          Hey werty,
          Oczywiscie tylko Ty mozesz do takich wnioskow dojsc...
          Sprawdzaj adresy - te nie klamia
          Pozdrawiam i Wesolych swiat zycze
          • Gość: werty Re: rici to wstyd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 23:35
            "...Sprawdzaj adresy - te nie klamia..."

Zwlaszcza e-mailowe....
    • Gość: RICI Re: BERNARD upierdliwy forumowicz IP: *.gorzow.mm.pl 11.12.04, 14:10
      Bernard Ty naprawde potrzebujesz fachowej pomocy psychiatry,nie dość że
      cierpisz na upierdliwość to i na pomnikomanie jak tak dalej będziesz sie
      zadręczał to doczekasz się swojego pomnika na Żwirowej czego Ci życzę!!! Koko
      też lubił istnieć na forum i podobnie nabijał posty tak jak Ty.
      • epi40 Re: BERNARD upierdliwy forumowicz 11.12.04, 17:32
        Rici : masturabcja bez wyobraźni daje cięzki problem psychiki do rozwiązania!
        użyjw końcu wyobraźni i odczep się od Bernarda.
        bernard ma prawo żyć jak mu się podoba..
        pamiętaj onanizm osłabia wole
        • Gość: werty Re: BERNARD upierdliwy forumowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 23:02
          "... pamiętaj onanizm osłabia wole..."

Dokładnie widac te objawy w twoich postach... epilepsja to uboczny skutek
          masturbacji....
          • Gość: Bernard Re: BERNARD upierdliwy forumowicz IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 11.12.04, 23:10
            Hey werty,
            Tyle sexu w jednym watku...
            I wszystko z mojego powodu...
            Zaczynam zalowac, ze w Gorzowie nie jestem...
            Looks like lots of fun...
            Pozdrawiam oczywiscie i Swiatecznie
            • Gość: werty Re: BERNARD upierdliwy forumowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 23:32
              "...Tyle sexu w jednym watku...
              > I wszystko z mojego powodu...
              > Zaczynam zalowac, ze w Gorzowie nie jestem...
              ..."

A co w Kanadzie zlapali cie na onanizmie i teraz pilnuja abys tego "seksu" nie
              uprawial?
      • Gość: Bernard Re: BERNARD upierdliwy forumowicz IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 11.12.04, 17:46
        Hey RICI,
        Tobie tez... Wesolych i Szczesliwych Swiat...
        Oczywiscie pozdrawiam takze.
        • Gość: RICI Re: BERNARD upierdliwy forumowicz IP: *.gorzow.mm.pl 11.12.04, 23:37
          Teraz to na prawde widać jakich masz popleczników (epi40-werty)wszystko
          ściągają do sexu "onanizm" ,"masturbacja", a tak na poważnie to nic byle klepać
          w klawiature.A co do Ciebie to jesteś jak kameleon raz tu raz tam,określ się
          sam !!!Bo czytam że masz niedosyt wypowiedzenia się,ale w jakim kierunku
          zmierzasz?Wesołych Świąt życze i spokojnego forum Gorzów.
          • Gość: Bernard Re: BERNARD upierdliwy forumowicz IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 12.12.04, 00:16
            Hey RICI,
            Duzo latwiej gdy wiadomo do kogo piszesz...
            Pozdrawiam
          • Gość: Jarek z baru Re: BERNARD upierdliwy forumowicz IP: *.gorzow.mm.pl 12.12.04, 00:57
            Witam.
            Jestem Jarek, z baru rodem. Wszyscy me chyba znają.
            Widzem, że jest tu na forum taki ieden ben czy benek, podobny do me, taki sam
            pomyleniec, samotnik, filozof i dziwak. Będzie mi mieło pogadać, chociaż na
            kablu. Yes okey?
            • Gość: USArmy Re: BERNARD trzymaj sie...Armia jest za Toba IP: *.gorzow.mm.pl 12.12.04, 02:19
            • Gość: USArmy Re: BERNARD trzymaj sie....Armia jest z Toba IP: *.gorzow.mm.pl 12.12.04, 02:20
              • Gość: Bernard Re: BERNARD trzymaj sie....Armia jest z Toba IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 20.12.04, 20:26
                Hey US Army,
                Wesolych Swiat dla Ciebie i Twoich .
                Oczywiscie pozdrawiam
                10-4
          • Gość: werty Re: BERNARD upierdliwy forumowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 03:03
            "...widać jakich masz popleczników..."

Coś ci się pojeb.ło... Ja mam być "poplecznikiem" Benka?

No i co tu na poważnie można pisać? Przecież to jajca do kwadratu - ten
            onanista z Kanady wszystko sprowadza do wymiaru kiepskiego kabaretu....
    • epi40 Bernard is King! 12.12.04, 15:10
      Bernard is King of the court of red Princessin!
      is all my love
      żużel kocha bernarda
      obejmij mnie mocno
      tak jak tylko ty potrafisz
      • Gość: 007 Re: Bernard is King! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 17:13
        Nie ma co - "epi40" to córka Dobryniewskiego Bernarda - na forum jako Bernard -
        dupek - wystepuje... a córeczka - "rycząca 40" robi mu PR forumowy....
    • Gość: Fallen Angel Re: BERNARD upierdliwy forumowicz IP: *.bredband.comhem.se 20.12.04, 18:53
      to jest "PIE.. MESKA"-KTORA MA MASE CZASU!!!LEPIEJ ZEBY SOBIE WLAZL NA
      STRONE DR.PHIL...hmm...to by bylo cos dla niego!
      • Gość: Bernard Re: BERNARD upierdliwy forumowicz IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 20.12.04, 20:17
        Hey Fallen Angel,
        For me: Fallen Angel is still an Angel.....
        Wesolych Swiat Dla Ciebie i Twoich...
    • epi40 Re: BERNARD upierdliwy forumowicz 21.12.04, 17:31
      jestem ryczącą 40 stką
      jestem samotna jak biały żagiel
      rozposcieram swoje łono
      zapraszam zdobywców
      nikt nie przybywa
      masturbawacja-owulacja
      neospazmnina
      zstąpmy do dna
      • Gość: werty Re: BERNARD upierdliwy forumowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 20:49
        "...jestem samotna jak biały żagiel..."

A może jesteś także kochliwa jak kuna? No i dlaczego twój najdroższy .... benek
        cię zaniedbuje?
        I z tym rozposcieraniem łona nie przesadzaj - wszak masz 40 na karku i cie
        pokręci....

P.S. co to jest ta "masturbawacja"? może coś mi umknęło w zakresie ryczących
        czterdziestek?
        • Gość: kaku Benek - pokory, pokory życzę..... IP: *.gorzow.mm.pl 22.12.04, 14:39
          Benek życzę wesołych świąt, a pod choinką prezentu (paczki z nowym rozumem).
          Benek - Sex z młodą kobietą jest bardziej niż super.
          przestań się masturbować a zacznij uprawiać ogródek.
          w nowym roku mniej upierdliwości a więcej pokory, pokory dupku życzę.
          • Gość: Bernard Re: Benek - pokory, pokory życzę..... IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 22.12.04, 15:12
            Hey kaku,
            Dziekuje za zyczenia...
            To mile ze pamietales.
            Tobie tez, Wesolych Swiat
            Pozdrawiam i tez i oczywiscie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka