blic 04.06.02, 09:34 Dostało właśnie nagrodę za najlepszą markę medialną. 'Biedna Trójka' leży przykurzona między banknotem z Kopernikiem a telefonem z tarczą obrotową... ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j24 Radio "GO" - pamiętacie ? 04.06.02, 10:09 blic napisał(a): > Dostało właśnie nagrodę za najlepszą markę medialną. ... i słusznie. Kiedyś lubiłem też RMF, fale radiowe ulotne są, wiele i często się zmienia (gusta zresztą też). Kiedyś, dawno temu, moje fale stroiły z Radiem "GO". Niestety radio popadło w tarapaty finansowe (mam nadzieję, że nie przez to moje zestrojenie). Jak na lokalną stację, byli naprawdę dobrzy. Żadna z obecnych 3 stacji lokalnych nie ma szans z tamtym radiem :((( Odpowiedz Link Zgłoś
klin! Re: Radio ZET najlepsze 04.06.02, 10:57 blic napisał(a): > Dostało właśnie nagrodę za najlepszą markę medialną. > > 'Biedna Trójka' leży przykurzona między banknotem z Kopernikiem a telefonem z > tarczą obrotową... ;) Trójka żyje i służy do słuchania a nie zdobywania nagród. A biedna była, bo próbowali z niej zrobić sieczkę na wzór Zetki. Na szczęście, nie do końca to się udało. Odpowiedz Link Zgłoś
blic Re: Radio ZET najlepsze 04.06.02, 15:52 klin! napisał(a) o wyższości oranżady nad coca colą. :)) SD, nie wychodzę ze zdziwienia jak można traktować radio jako formę spędzania czasu. Tyle muzyki na świecie (na sieci). :) Odpowiedz Link Zgłoś