Gość: Observer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 15:40 Czy ktoś wie co tam teraz jest, a co było kiedyś. Gdzie są płaskorzeźby p. Rzeszewskiego? Zapraszam do dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zwiedzający miasto Re: DOM TOWAROWY "PEGAZ" IP: *.kam.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.05, 16:48 Płaskorzeźbę widziałem na pierwszym piętrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jeszcze ja Re: DOM TOWAROWY "PEGAZ" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 09:21 Była tam restauracja Pegaz, nieraz się tam udyndałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zwiedzahjący PEGAZ Re: DOM TOWAROWY "PEGAZ" IP: *.kam.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.05, 11:21 Tam, teraz jest DOM TOWAROWY o nazwie PEGAZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zwiedzający miasto Re: DOM TOWAROWY "PEGAZ" IP: *.kam.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.05, 10:51 W jednym z wątków gadacie o p. Rzeszewskim, a jego jedyna z ocalałych płaskorzeźb po funkcjonującej tu kiedyś kawiarni PEGAZ jest obecnie w Domu Towarowym PEGAZ. Budynek ten sam, choć trochę się zewnętrznie zmienił. Odpowiedz Link Zgłoś
ant777 Re: DOM TOWAROWY "PEGAZ" 17.02.05, 14:56 Kilka razy zarobiłem pare złotych za poproszenie jakiś gości żeby wyszli z restauracji do kolegi na dole. Pewnie kolega bał sie SB-cji i wolał dać pare złotych gó..arzowi. I faktycznie w restauracji grupka gosci grających w karty a kilka stolików dalej samotny pan z wąsem przy gazetce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ulicznik Re: DOM TOWAROWY "PEGAZ" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 16:50 Coś się tam działo, zabawy, wesela, obiadek mozna było zjeść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poinformowany Re: DOM TOWAROWY "PEGAZ" IP: *.gorzow.mm.pl 17.02.05, 17:10 Teraz natomiast obiadek (i nie tylko) można zjeść w dziesięciu nowych miejscach w najbliższej okolicy. Panta Rhei. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jona Re: DOM TOWAROWY "PEGAZ" IP: *.242.81.adsl.skynet.be 17.02.05, 17:35 Sentymentalnego Pegaz resto juz dawno nie ma-to byly czasu-resto po lewej,kawiarnia po prawej i nie az tak zadymiona jak Nowa czy Sezam-to wlasnie w Pegazie mieli dobre deserki i callypso no i byly zazwyczaj pustki,ale to juz dawno bylo i minelo,potem byl dosc dobrze prosperujacy tzw dom handlowy,a ostatnio jak bylam tam podczas swiat to pustki-jakies meble,dywany i chyba2 stoiska, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: To ja Re: DOM TOWAROWY "PEGAZ" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 22:00 Dywany wyprowadziły się, ale Dom Towarowy jest pełny od towarów, meble, odzież i 1001 drobiazgów dla domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Observer Re: DOM TOWAROWY "PEGAZ" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 21:50 Ale w tym budynku zwanym DT PEGAZ jest wiele innych sklepów, apteka, fryzjer, lumpeksy, szwc i co jeszcze, kto mi pomoże? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jona Re: DOM TOWAROWY "PEGAZ" IP: *.243.81.adsl.skynet.be 18.02.05, 22:10 Dla mnie Pegaz to ta strona po restauracji,a spozywczy to tzw maly sam-czy sa wsrod forumowiczow ludziska,ktorzy swego czasu w srode po poludniu stali w kolejce bo cos rzuca-najczesciej kawa maslo-to byly czasy,a ci z kolejowego wpychali sie bez kolejki.Szewc w piwnicy-POLECAM-super fachowiec,dobry czlowiek- dotad jak jestem w GW to przynosze sporo butow i chocby byl zawalony robota to zawsze praktycznie na poczekaniu i naprawde fachowo i sumiennie naprawi je- poprostu jak nie warto to powie POLECAM SZEWCA SPOD PEGAZU Apteka pomimo ze troche drozsza od strywaldu to tez tam zagladam,bo Jolcia (kolezanka-pozdrawiam)zawsze fachowo doradzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werty Re: DOM TOWAROWY "PEGAZ" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 23:30 "...dotad jak jestem w GW to przynosze sporo butow ..." w Brukseli zbierasz i przywozisz? No to rzeczywiście masz kontakty uzyteczne dla lubuszan - tych co w Brukseli na butach oszczędzaja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jona Re: DOM TOWAROWY "PEGAZ" IP: *.71-136-217.adsl.skynet.be 20.02.05, 10:05 Tak,moj maz i corka rozwalaja-zcieraja buty co 3 miesiace.Tutaj praktycznie nie ma szewcow,a ci przy carrefour tzw mister minute sa niczego warci i drodzy- wolaja prawie tyle co pol ceny nowych,a ten facet to naprawde zlota raczka np zerwala mi sie raczka o d torby od laptopa-tu nikt nie chcial tego zrobic,bo nie da sie,a on zrobil mi w 1 minute i za 2 zl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jup Szadny nie płaci podatków !!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 19.02.05, 01:29 www.trybuna.com.pl/n_show.php?code=2005021825 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szadny - PEGAZ? Re: Szadny nie płaci podatków !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 23:21 Ktoś się pomylił czy Szadny i spółka ma jakieś interesy w DT PEGAZ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poinformowany Re: Szadny nie płaci podatków !!!!! IP: *.kam.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.05, 13:57 W PEGAZ-ie jest nawer redakcja osiedlowej gazetki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poinformowany DOM TOWAROWY PEGAZ IP: *.kam.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.05, 13:59 Na parterze w DT PEGAZ jesr też redakcja osiedlowej gazetki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smagłooki Re: DOM TOWAROWY PEGAZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 00:51 Widziałem dzisi Surmacza w DT PEGAZ. Zakrywał twarz. Odpowiedz Link Zgłoś