epi40 Re: i taki Surmacz pcha się do władzy ? 24.02.05, 21:07 to nie był zły pomysł z akcją ulotkową,ale nie przewidział jednego: o jedno zdanie za dużo i sąd mógł w przyspieszonym trybie wycofać je z obiegu. no i jeszcze 5 ooo zł dla społeczeństwa. Czy Kaziu M. da po głowie Markowi? Nie potrafi przewidzieć skutków swoich działań a pcha się do władzy.A władza to właśnie ponoszenie skutków , i ktoś kto chce walczyć o władzę musi przewidzieć ileś ruchów naprzód. Elementarne wiadomości z prawa wystarczyłyby panie Marku. A teraz do nieocenionego Bernarda! Znakomicie działasz,rozmiękczając forum! tak trzymać,bo oszołomstwo zaplułoby forum, zamiast merytorycznie ocenić dorobek Tadeusza. Jest słowianka,są drogi i mosty, stoją i stać będą przez 50 lat. a gdzie wtedy będzie Marek i Kaziu? a gdzie chodzą na basen? a jakimi drogami i mostami jeżdżą? Bernard! tak trzymaj druhu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swingpop Re: i taki Surmacz pcha się do władzy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 21:35 HeY epi40 popieram Ciebie !Co do Bernarda wyrażałem swoją opinię ,jest Super!!!!!!!! teraz śpi, nie budżmy go,jutro da czadu ,to mądry człowiek!!!! pozdrawiam .Tadeusz Jędrzejczak dobrym Prezydentem jest!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: i taki Surmacz pcha się do władzy ? IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 24.02.05, 21:55 Hey epi i swingpop, Zaczynam sie ...zielenic....Taki skromny.... Taktyki stosowane przez partie polityczne bardziej lub mniej zakamuflowane zawsze dowodzily tego iz ludzie ci nie maja zadnych czystych intencji... Moje poparcie dla Jedrzejczaka oparte na dokonaniach miasta za jego kadncji, bylo i jest takze protestem przeciwko politycznemu awanturnictwu partii opozycyjnych... Wyrok sadowy przeciwko klamstwom PiS udowodnil jedynie i pokazal w pelnym swietle to co opozycja robi caly czas. To zadna nowina... Do wladzy po trupach i za kazda cene. Owinieci w patriotyczno-religijne flagi swoja dzialalnoscia szkodza tak miastu jak i Kosciolowi... Mam nadzieje, ze za jakis czas nowa generacja politykow "z prawej strony" dojzeje do tego by naprawde byc brana pod uwage. Nie teraz! Tych szalencow trzeba zatrzymac. Nawet we wlasnych poplatanych oswiadczeniach sie placza: Surmacz uzywa decyzje sadu w sprawie Jedrzejczaka jako powod do jego usuniecia tylko po to by teraz twierdzic ze on (jak i wiekszosc spoleczenstwa jego zdaniem ha!) sadom nie ufa... Jak ktos madrze zauwazyl, jesli nie ufamy sadom to po cholere to referendum??? To jak to jest??? Albo ufamy albo nie!!! Kretactwa takie ze sie w glowie kreci. Mam nadzieje ze niektorzy przekonani o "swietosci" opozycji i ich dobrych intencjach otworzy oczy!!! Pozdrawiam referendowato PS. Jedrzejczak to dobry prezydent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nieznakomyj Re: i taki Surmacz pcha się do władzy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 22:38 "Mam nadzieje, ze za jakis czas nowa generacja politykow "z prawej strony" dojzeje do tego by naprawde byc brana pod uwage." A może wcześniej, bo nie używaja prezerwatyw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poinformowany Re: i taki Surmacz pcha się do władzy ? IP: *.gorzow.mm.pl 24.02.05, 22:45 Ach, gdzie te czasy kiedy to forum to była tylko banda opozycyjnych pacanów. Łezka się w oku kręci kiedy się patrzy na obecnie panujących nam na forum maładców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nieznakomyj Re: i taki Surmacz pcha się do władzy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 23:30 Tak dierżyj dieduszka, a budiesz na wierchu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Caro Re: i taki Surmacz pcha się do władzy ? IP: *.gorzow.mm.pl 25.02.05, 00:19 Surmacz nie musi pchać się do władzy, bo ją ma. Czekam na dzień kiedy w Radzie Miejskiej będzie zdecydowana przewaga radnych opozycyjnych. Byłam kilka razy na sesjach Rady i widzę, że Ci ludzie naprawdę chcą coś dla NAS zrobić, coś WYWALCZYĆ, ale w takim układzie jaki jest obecnie - nie mają szans. Prosty przykład - każdy wie, że pewna uchwała jest do niczego, ale wiekszoscią glosów lewicyjnych radnych zawsze przegłosowana jest na TAK. To jakiś absurd. SURMACZ NA PREZYDENTA. Żeby tylko chciał kandydować !!! Odpowiedz Link Zgłoś
epi40 Re: i taki Surmacz pcha się do władzy ? 25.02.05, 10:43 obawiam sie caro że nie rozumiesz demokracji piszesz....." ci ludzie naprawdę chcą coś dla nas zrobić".... gdyby gorzowiacy chcieli aby ci ludzie coś dla nich zrobili,toby ich wybrali w takim stosunku żeby w Radzie Miejskiej mieli 100 % głosów. Nieprawdaż? piszesz ..."obecny układ...nie mają szans..." a może pozwolisz wyborcom wybrać komu dać szansę, pan Marek S. istnieje na rynku politycznym kilkanaście lat i mógłby się nauczyć co pisać w ulotkach a czego nie należy pisać.To są reguły gry.Jeśli nie może ich pojąć ,to jak dać mu szansę na władzę, żeby uczył się na błędach? A kto poniesie koszty błędów?i czy potrzebujemy takich co dopiero albo i wiecznie będą się uczyć, czy takich po prostu dobrze wykształconych ,rzetelnych ,uczicwych,bez względu jaką opcję reprezentują? a co twoich zdolności oceny sytuacji Caro to jak dokonując rozbioru logicznego twego postu mam rozumieć dwie kwestie: 1/ Surmacz nie musi pchać się do władzy bo ją ma 2/w takim układzie nie mają szans, ale większością głosów lewicyjcych radnych jest przegłosowana na TAK. To ma władze i realizuje swą wolę,albo nie... nie popisał się przy ulotce,stracił 3-4 % głosów i Kaziu M. powinien go zdrowo opeer., bo on słaby po prostu chyba jest. Caro - powiedziałaś Markowi jak go bronisz?! też tak słabo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fakt Re: i taki Surmacz pcha się do władzy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 11:23 Co to za bełkot??? Nachlałeś sie za zasiłek???? Odpowiedz Link Zgłoś
epi40 fakt , wyjaśnij czego nie rozumiesz 25.02.05, 11:35 witaj fakt! nie nachlałem się za zasiłek z dwóch powodów: primo : nie pobieram zasiłku secundo : nie nachlewam się. wracając do meritum: skoro określasz moje stanowisko bełkotem,pozwól że ci wyjaśnię rzeczy które są dla ciebie niezrozumiałe. zrobię to z chęcią. pozdrawiam "fakt" .......bo Gorzów czerwony jest jak cegła....... Odpowiedz Link Zgłoś
surmaczmarek Re: i taki Surmacz pcha się do władzy ? 25.02.05, 22:05 Jesli masz choć odrobine odwagi cywilnej, proszę podejmij sie dyskusji na argumenty, jesli w ogole potrafisz. Jesli nie, to pluj na mnie i moich kolegów dalej. Nie obrażasz mnie i nigdy nie obrazisz. Nawet do tego trzebo sobą cokolwiek reprezentować. Odpowiedz Link Zgłoś
surmaczmarek Re: i taki Surmacz pcha się do władzy ? 25.02.05, 22:06 oczywiście do Bernarda, niestrudzonego opluwacza prawicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: i taki Surmacz pcha się do władzy ? IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 25.02.05, 23:36 Hey surmaczmarek, Znowu sie mylisz... Jak zawsze! Nie czytasz tego co pisze... A jak czytasz...to nie rozumiesz. Szufladkujesz ludzi jak inne przyglupy na tym forum... Zaskocze Cie amatorze: Ja lubie prawice... Tutaj na prawice glosuje. Ty nie jestes "prawica". !!! Ty jestes polityczne nic... Przepraszam, ale tak jest... Udajesz byc kims kim byc nie mozesz... Niezaleznie od kierunku politycznego...polityk to polityk - musi byc osoba z klasa... Kazdy popelnia bledy... Problem w tym ze blad popelnia sie raz, moze dwa... Pozniej to juz styl dzialania... Panski styl w polityce to klamstwo i kretactwo... Nie popieram Jedrzejczaka dlatego ze jest lewicowcem... Nie atakuje Ciebie poniewaz podajesz sie za prawicowca... Oceniam ludzi... Tylko to sie liczy. Patrzac na Pana, Panie Surnacz i wszystko co Pan robi... Zalosc bierze... Panie Surmacz, Pan szkodzi nie tylko miastu, Pan szkodzi prawicy... Dzieki wlasnie Panu i takim jak Pan, prawica przegra... A szkoda... Kto wie... Gorzow zasluguje na madry ruch prawicowy... Na dzien dzisiejszy Jedrzejczak jest jedynym wyborem. Moze kiedys... inni ludzie... jakies programy... Pozdrawiam referendowato PS. Jedrzejczak to dobry prezydent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: towarzysz Re: i taki Surmacz pcha się do władzy ? IP: *.gorzow.mm.pl 26.02.05, 00:39 Gość portalu: Bernard napisał(a): > Zaskocze Cie amatorze: > Ja lubie prawice... Co wy mi tu pierniczycie, Dobryniewski! W tył na lewo z tymi głupimi gadkami bo order zasłużonego cenzora stracicie! Żeby mi to było ostatni raz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: i taki Surmacz pcha się do władzy ? IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 26.02.05, 01:11 Hey towarzysz, he he he dobre.... Zaskoczony, co??? Wlasnie! O to chodzi... Ale jaja... Pogadamy po referendum... Tadeusz bedzie w Magistracie, nieszczesna opozycja bedzie sobie do gardel skakac (ktos musi byc winny!!!) a my sobie spokojnie piwko wypijemy i jeszcze spokojniej pogadamy... Pozdrawiam referendowato PS. jedrzejczak to naprawde dobry prezydent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rABi Bernardzie Bernardzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.05, 01:18 Beeeeeerrrrnnaaaaaaaardddd dooooooo dooooooommmmmmuuuuuu!!!!! a tu sie schowales niegrzeczny chlopczyku, a lekcje odrobione? Wagarowalo sie co? widac braki. No juz dobrze, pozegnaj sie z kolegami i do lekcji Pozdrawiam Bernarda i jemu podobnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werty Re: i taki Surmacz pcha się do władzy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 11:22 A jednak Surmacz i ekipa zyskali to co chcieli... treść ulotki - cytowana przez Wyborcza trafiła do adresatów.... teraz wszyscy - nawet po za gorzowem wiedza co zawierały te ulotki... a tak to tylko mieszkańcy Gorzowa.... Sąd sie nie poPiSał... mógł zabronic Gazecie cytwowania inkryminowanych ulotek... Sprawa zostala nagłośniona w mediach... i o to chodzilo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buźka ! Re: i taki Surmacz pcha się do władzy ? IP: *.gorzow.mm.pl 25.02.05, 11:39 Rzeczywiscie, ja wczoraj wyjąłem ulotkę ze skrytki... Na pocztę można liczyć... Ale przyznać muszę , że nic atrakcyjnego i formie i treści... Nudna. Bełkot. A ta kratka ściekowa to co ma znaczyć ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: różowy Re: cienki Bolek IP: *.gorzow.mm.pl 25.02.05, 11:24 W TV 3 , słyszałem Jego komentarz po sądowej rozprawie. Płakać się chce. Żałosne. Chciałoby się wydawać wyroki , chciało.... PS. Z prawa udziału w referendum nie skorzystam. Dziękuję, postoję. Odpowiedz Link Zgłoś
stefandedalus Re: i taki Surmacz pcha się do władzy ? 25.02.05, 13:12 i teraz wszyscy juz wszystko wiedzą radio,prasa,internet,teliwizja ,wszyscy trąbią że musieli do sądu iść ciągle wokół Prez. są jakieś sądy, to daje ludziom do myślenia żeby w końcu w Gorzowie było normalnie,to mi się marzy Odpowiedz Link Zgłoś
epi40 Tadeusz pozostanie prezydentem 25.02.05, 16:35 O,jakże to zaboli... A Marek jak go Kazio ochrzani to niech zapyta dlaczego Kazio źle PIT-a wypełnił, Krzycki może mu pomóc wypełnić..taka pomoc ,czysto altruistyczna.. w niedziele na piwo ludzie z czerwonym sokiem atmosfera je podgrzeje nie ufajcie referendziarzom nawet zmajstrować referendum nie potrafią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rABi Bernardzie do domu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.05, 01:20 Beeeeeerrrrnnaaaaaaaardddd dooooooo dooooooommmmmmuuuuuu!!!!! a tu sie schowales niegrzeczny chlopczyku, a lekcje odrobione? Wagarowalo sie co? widac braki. No juz dobrze, pozegnaj sie z kolegami i do lekcji Pozdrawiam Bernarda i jemu podobnych Odpowiedz Link Zgłoś