Gość: ciekawy IP: *.gorzow.mm.pl 25.02.05, 05:50 Co to jest Sorrento ("majaczący w oddali")? W mojej encyklopedii tego nie ma. To jest temat!, a nie jakieś tam referendum. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bernard Re: Co to jest Sorrento? IP: *.gorzow.mm.pl 25.02.05, 05:54 Capo di Sorrento (Cypel Sorrento) jest przyladkiem, ktory zamyka od zachodu Zatokę Sorrencką, jest przyjemnoscią panoramiczna, a na swym szlaku w latach 60- tych wybudowane zostały liczne hotele. Ale jestem madry, co nie? Aha, a referendum juz mam gdzies. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Co to jest Sorrento? IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 25.02.05, 06:13 Hey ciekawy, Ja osobiscie nie mam pojecia... Ten drugi Bernard to oczywiscie nie ja... Sprawdzaj adresy... Opozycja zaczyna sie wszywac podemnie... Pozdrawiam Sorrentowato i referendowato PS. Jedrzejczak to dobry prezydent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Co to jest Sorrento? IP: *.gorzow.mm.pl 25.02.05, 06:20 Gość portalu: Bernard napisałem: > Hey ciekawy, > Ja osobiscie nie mam pojecia... Ale tepak jestem, co nie? Sorrento przeciez wszyscy znaja, oczywiscie. Oprocz mnie, tez oczywiscie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kłodawa Sorrento to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 06:59 Sorento to jest auto, które Tadziu może sobie kupić z podręcznych , kiesoznkowych pieniędzy , które ma zmięte w prawej kieszeni dzinsów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Sorrento to IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 25.02.05, 07:03 Hey klodawa, Co slychac w wielkim swiecie...? pozdrawiam PS. Jedrzejczak to dobry prezydent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ham Re: Sorrento to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 11:44 Hey klodawa, > Co slychac w wielkim swiecie...? A ty se kur wa Kłodawą mordy nie wycieraj.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swingpop Re: Sorrento to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 08:44 Wróć do Sorrento przez Bolemin ,lepsze połączenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: open Re: Sorrento to miasto IP: *.gorzow.mm.pl 25.02.05, 09:54 połudnowe Włochy . Mozna dojechać autostrada słońca jadac na Sycylie . Ładne miasto. Byłem widziałem . Odpowiedz Link Zgłoś