Gość: Gorzowianin IP: *.gorzow.mm.pl 04.03.05, 22:08 Byłem na próbie generalnej, tego, co przeżyłem, ile się naśmiałem i co zobaczyłem nie da się opisać to trzeba zobaczyć!!! Polecam wszystkim!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: komentator Ładna premiera IP: *.idea.pl 06.03.05, 10:24 ....fakt, dobra reżyseria, pomysłowa scenografia. Ale z tymi 3 godzinami śmiechu to przesadziliście. Nie piszcie takich rzeczy, bo człowiek idzie z nastawieniem na śmiech od początku, a tu dopiero w 3-cim akcie aktorzy się rozkrącają. I chyba aktorstwo to słabszy punkt tego spektaklu, choś są tacy, co dali z siebie wszystko: np.: Przemysław Kapsa, a i Jan Mierzyński (inspicjent) choć młody ;-)(to nie jest wada ;-)) miał niezłe wejście. No i Aleksander Maciejewski, jasne, jak zwykle klasa. Pozostali... zbyt oszczędni....no i dajcie z siebie...więcej głosu!!!! Pozdrawiam wszystkich i gratuluję! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werty Re: Ładna premiera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 11:45 To tylko męska obsada? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komentator Ładna premiera IP: *.idea.pl 06.03.05, 13:15 Ależ skąd! Grają też panie. Jedna w takiej bieliźnie, że normalnie aż mnie..... No, ale wiadomo w teatrze trzeba się zachowywać...hihihi. Ale aktorka miała tylko pokazywać się w tej bieliźnie i dać innym spokojnie grać... hihihi. Pozdrawiam miliśników teatru, gorzowskiego również :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werty Re: Ładna premiera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 13:50 Ktora to w takim "kostiumie"? Tylko nie mów że Lisowska? :-) Prędzej Pomykala.... Albo Perlowska... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komentator Re: Ładna premiera IP: *.idea.pl 06.03.05, 14:03 ...Joanna Rossa pomykała po schodkach pokazując ładne nogi i pupę.... To też sztuka! :-) Tylko nie mogłem jej odnaleźdź na gali po premierze. Ech, ta charakteryzacja.... potem człeka rozpoznać nie można. A tak bym się chciał zaprzyjaźnić z Vicky. hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werty Re: Ładna premiera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 14:48 "... pokazując ładne nogi i pupę.... " "...Ech, ta > charakteryzacja.... " EEEE!!! Chyba na bankiecie juz miała umytą??? A może bardziej na bufet zwracałeś uwagę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komentator W niedzielę też grają IP: *.idea.pl 06.03.05, 16:17 W każdym razie każdy może sobie sam wyrobić pogląd idąc na sztukę. dzisiaj też grają. Polecam. To może być miły wieczór. Ale bankietu chyba już nie będzie... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werty Re: W niedzielę też grają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 16:27 "...Ale bankietu chyba już nie > będzie..." Szkoda.... A Aśka bez makijażu bedzie? Bo slyszałem ze sie podoba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komentator Re: W niedzielę też grają IP: *.idea.pl 06.03.05, 18:03 .... pewnie będzie grała. A za chwilę kurtyna w górę! No i można podziwiać ciekawe seksy-body Vicky. Pewnie pracownia krawiecka wykonała to body. Ciekawe i ładne. Gratuluję! Szkoda, że nie na sprzedaż....hihihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werty Re: W niedzielę też grają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 18:07 A ty widę podbijasz zainteresowanie... z organizacji widowni jesteś? :-) Jak przyjadę to obejże ta bielizne Aski... moze pożyczy na noc do domu? Krawcowe zrobiły co najmniej dwa zestawy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komentator Re: za chwilę też grają IP: *.idea.pl 06.03.05, 18:14 nie, kochanie. po prostu mialem byc ... aktorem a jestem.....no mniejsza o to.... Lubie teatr....nawet gorzowski....hihihihihi. a bieliznę polecam......goraco! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werty Re: za chwilę też grają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 18:26 "...po prostu mialem byc ... aktorem a jestem....." adeptem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komentator Re: za chwilę też grają IP: *.idea.pl 06.03.05, 18:56 ...tak to można nazwać ;-). W każdym razie, oby więcej takich premier. Odpowiedz Link Zgłoś