Dodaj do ulubionych

W sobotę premiera w Teatrze Osterwy

IP: *.gorzow.mm.pl 04.03.05, 22:08
Byłem na próbie generalnej, tego, co przeżyłem,
ile się naśmiałem i co zobaczyłem nie da się opisać
to trzeba zobaczyć!!!

Polecam wszystkim!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: komentator Ładna premiera IP: *.idea.pl 06.03.05, 10:24
      ....fakt, dobra reżyseria, pomysłowa scenografia. Ale z tymi 3 godzinami
      śmiechu to przesadziliście. Nie piszcie takich rzeczy, bo człowiek idzie z
      nastawieniem na śmiech od początku, a tu dopiero w 3-cim akcie aktorzy się
      rozkrącają. I chyba aktorstwo to słabszy punkt tego spektaklu, choś są tacy, co
      dali z siebie wszystko: np.: Przemysław Kapsa, a i Jan Mierzyński (inspicjent)
      choć młody ;-)(to nie jest wada ;-)) miał niezłe wejście. No i Aleksander
      Maciejewski, jasne, jak zwykle klasa. Pozostali... zbyt oszczędni....no i
      dajcie z siebie...więcej głosu!!!! Pozdrawiam wszystkich i gratuluję! :-)
      • Gość: werty Re: Ładna premiera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 11:45
        To tylko męska obsada?
    • Gość: komentator Ładna premiera IP: *.idea.pl 06.03.05, 13:15
      Ależ skąd! Grają też panie. Jedna w takiej bieliźnie, że normalnie aż mnie.....
      No, ale wiadomo w teatrze trzeba się zachowywać...hihihi. Ale aktorka miała
      tylko pokazywać się w tej bieliźnie i dać innym spokojnie grać... hihihi.
      Pozdrawiam miliśników teatru, gorzowskiego również :-)
      • Gość: werty Re: Ładna premiera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 13:50
        Ktora to w takim "kostiumie"?
        Tylko nie mów że Lisowska? :-)

Prędzej Pomykala....
        Albo Perlowska...
        • Gość: komentator Re: Ładna premiera IP: *.idea.pl 06.03.05, 14:03
          ...Joanna Rossa pomykała po schodkach pokazując ładne nogi i pupę.... To też
          sztuka! :-) Tylko nie mogłem jej odnaleźdź na gali po premierze. Ech, ta
          charakteryzacja.... potem człeka rozpoznać nie można. A tak bym się chciał
          zaprzyjaźnić z Vicky. hehehe
          • Gość: werty Re: Ładna premiera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 14:48
            "... pokazując ładne nogi i pupę.... "

"...Ech, ta
            > charakteryzacja.... "

EEEE!!! Chyba na bankiecie juz miała umytą???

A może bardziej na bufet zwracałeś uwagę?
    • Gość: komentator W niedzielę też grają IP: *.idea.pl 06.03.05, 16:17
      W każdym razie każdy może sobie sam wyrobić pogląd idąc na sztukę. dzisiaj też
      grają. Polecam. To może być miły wieczór. Ale bankietu chyba już nie
      będzie... ;-)
      • Gość: werty Re: W niedzielę też grają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 16:27
        "...Ale bankietu chyba już nie
        > będzie..."

Szkoda....

A Aśka bez makijażu bedzie?
        Bo slyszałem ze sie podoba...
        • Gość: komentator Re: W niedzielę też grają IP: *.idea.pl 06.03.05, 18:03
          .... pewnie będzie grała. A za chwilę kurtyna w górę! No i można podziwiać
          ciekawe seksy-body Vicky. Pewnie pracownia krawiecka wykonała to body. Ciekawe
          i ładne. Gratuluję! Szkoda, że nie na sprzedaż....hihihihihi
          • Gość: werty Re: W niedzielę też grają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 18:07
            A ty widę podbijasz zainteresowanie... z organizacji widowni jesteś? :-)
            Jak przyjadę to obejże ta bielizne Aski... moze pożyczy na noc do domu?
            Krawcowe zrobiły co najmniej dwa zestawy...
            • Gość: komentator Re: za chwilę też grają IP: *.idea.pl 06.03.05, 18:14
              nie, kochanie. po prostu mialem byc ... aktorem a jestem.....no mniejsza o
              to.... Lubie teatr....nawet gorzowski....hihihihihi. a bieliznę
              polecam......goraco!
              • Gość: werty Re: za chwilę też grają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 18:26
                "...po prostu mialem byc ... aktorem a jestem....."

adeptem?
                • Gość: komentator Re: za chwilę też grają IP: *.idea.pl 06.03.05, 18:56
                  ...tak to można nazwać ;-). W każdym razie, oby więcej takich premier.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka