Dodaj do ulubionych

Do właściciela TV Teletop...

IP: *.gorzow.mm.pl 07.03.05, 00:03
Szanowny Właścicielu TV Teletop! Obserwuję pańska telewizję już od ładnych
kilku tygodni i co widzę... Program coraz lepszy wiadomości też całkiem
ciekawe biorąc pod uwagę mozliwości na nasz mały Gorzów...Nie rozumiem tylko
czemu tak zażrcie na forum mówi się, że tematy zaczerpnięte są z gazet jeśli
większość z nich (z kilkoma małymi wyjątkami) pojawiają się szybciej niż w
gazetach...
Ale...
Litości... Nie rozumiem dlaczego telewizja w dzisiejszych czasach pokazuje
osoby, które niestety nie są reprezentatywne. Owszem pani która czyta
wiadomości znmieniła się jakis czas temu, ale to niestety ciągle za mało.
Pozostali panowie ujdą szczególnie pan Tomasz. Apeluję jednak do pana
własciciela (bądź pani) o zatrudnienie nie tylko osoby ładnie czytającej, ale
przede wszystkim atrakcyjnej pod wzgledem fizycznym, bo zmiana fryzury to nie
wszystko!!!
Poza tym trzymam kciuki za telewizję i pracowników. Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • Gość: Igirs Re: Do właściciela TV Teletop... IP: *.gorzow.mm.pl 08.03.05, 01:19
      I ja pezyłączam się do Pana, który rozpoczął wątek... Mam jednak nadzieję, że
      ma Pan ma na myśli TYLKO fokus, bo co do reszty to chyba jednak należy zrobić
      kapitalny remont. Co do Fokusa, cieszy fakt, iż reporterzy zaczęli płentować
      newsy (szkoda tylko, że bez sensu - no ale jest to niewątpliwie krok do
      przodu). Prezenterzy... hmmm... no do Pana Ślefarskiego to nie można mieć
      zarzutów. Śmię nawet przyznać się do takiej dygresji, że jest on ponad poziom
      prezentowany przez resztę ekipy. Cieszy również postawa operatorów kamer,
      którzy pomalitku, pomalutku zaczynają pokaywać nie tylko konferencje prasowe,
      ale również to o czym tam była mowa. I panie operatorze Darku S. naprawde można
      zrobić dobre zdjęcia ze statywu, trzeba tylko chcieć ;) O montażu nadal się nie
      wypowiadam, bo szkoda słów. Jesto niewątpliwie najgorsza strona Fokusa!!! Aż
      czasem oczy bolą!!! Ale ogólnie coraz lepiej: 2+
      • Gość: DariuszS Re: Do właściciela TV Teletop... IP: *.gorzow.mm.pl 08.03.05, 09:44
        Droga/i pani/panie... Proponuję zobaczyć zdjęcia tmg i telewizji lubuskiej.
        • Gość: Magda Re: Do właściciela TV Teletop... IP: *.gorzow.mm.pl 10.03.05, 10:23
          Szanowny Panie Dariuszu!
          Otóż oglądam wiadomości i TMG i TVP3 Lubuskiej, ale to co tam widzę śmiało
          można nazwać prawdziwymi newsami. Bez obrazy oczywiście, ale telewizja, w
          której Pan pracuje reprezentuje sobą bardzo niski poziom ( nie chcę używać
          niecenzuralnych słow ). Operatorzy z TMG i TVP3 powinni być dla Pana przykładem
          i - jak mniemam - są, skoro powołuje się Pan na efekt ich pracy. Może czasami
          warto skorzystać z rad bardziej zdolnych i doświadczonych kolegów, tym
          bardziej, ze na pewno nie odmówią Panu pomocy i udzielą kilku przydatnych rad.
          Nie powinien się Pan tak denerwować, tym co o Panu i Pańskiej pracy sądzą inni.
          Każdy przejaw krytyki w stosunku do Pana, powinien Pana właśnie motywować do
          bardziej wydajnej i efektywnej pracy. Niestety na razie zajmuje się Pan
          głupotami. Może więc warto zaniechać pracy w telewizji i poćwiczyć np. robiąc
          zdjęcia na weselach ;). Słyszałam od wielu amatorów, że dzięki takim "robótkom"
          można się nauczyć chociaż podstaw. A trzeba ( niestety ) przyznać, ze nawet o
          podstawach tej pracy nie ma Pan zielonego pojęcia. Niech Pan więc pomyśli o
          tych weselach. Podobno można nieźle zarobić. I jest jeszcze jeden plus: klienci
          nie będą oceniać efektów Pańskiej pracy. Może się jednak zdarzyć, zę będzie
          miał Pan pecha i trafi Pan na wesele, któregoś z dobrych operatorów.
          Oczywiście, ze życzę takich nieprzyjemności.
          Panie Dariuszu jeśli nie wesela, to niech Pan zostanie w tej telewizji. W
          końcu tam też zdjęcia pozostawiają wiele do życzenia. I nic dziwnego skoro sami
          weselnicy tam się zebrali.
          Pozdrawiam!
          I do roboty!!!!!
        • Gość: no name Do Dariusza S IP: *.gorzow.mm.pl 10.03.05, 16:17
          Gratuluję panu ambicji na poziomie lokalnym :) Mógłby Pan
          powiedzieć: "faktycznie, poziom słaby... nie to co TVN lub Polsat..." Ale Pan
          woli powiedzieć tak: "po co takie autorytety? Skoro wszyscy robią źle, to ja
          też, a poza tym i tak lepiej nie umię".
          No poprostu jeszcze raz gratuluję i życzę powodzenia :)
          • Gość: Opinia Publiczna Re: Do Dariusza S IP: *.gorzow.mm.pl 10.03.05, 23:22
            Naturalną cechą człowieka jest chęć do samodoskonalenia się. Gdy ktoś w młodym
            wieku uznaje jednak, że posiadł już całą wiedzę w danej dziedzinie, to taki
            człowiek albo jest geniuszem albo się pomylił. Większość osób niestety się
            myli, stąd moje doświadczenie opiera się na niezliczonych kontaktach z
            pomyleńcami. Mędrzec szuka mądrości, głupi ją znalazł. Ta stara prawda, niczym
            Pogoda za Oknem, powinna na stałe zagościć w telewizji TeleTop.
        • Gość: Igirs Re: Do właściciela TV Teletop... IP: *.gorzow.mm.pl 11.03.05, 01:10
          Dzisiaj nie miałem czasu porównywać Pana pracy do Waszej konkurencji, ale
          wierzę, że się Pan postarał ;) Jutro będę oglądał napewno... i pojutrze, w
          przyszłym tygodniu pewnie też...
          Mam nadzieję, że forum i krytyki przyczynią się do Waszych starań o "naszą
          wspólną lokalną TV".
          Ale proszę - zróbcie coś z montażem. Może rzeczywiście, jak napisał "no name"
          powinniście skupiać się na ambitnych stacjach telewizyjnych a nie porównywać
          się z konkurencją.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka