borys-krakow 24.06.02, 18:07 Miewacie tak? No kurna, nie chce mi się. Umysł pogrążony w apatii. Uwiąd dowcipu. Brak podniet. Inaczej - podniety zneutralizowały się. No to co? W sumie nic. Tak sobie zatruwam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blic Re: Jakoś mi się odniechciewa 24.06.02, 18:38 borys-krakow napisał(a): > Umysł pogrążony w apatii. Uwiąd dowcipu. Idź się przespać. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: proca Re: Jakoś mi się odniechciewa IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.06.02, 21:29 borys-krakow napisał(a): > Miewacie tak? No kurna, nie chce mi się. Umysł pogrążony w apatii. > ... uśmieeechnij się, weź głęboki oddech, postaraj się oderwać palce od klawiatury, a oczy od monitora - wyjdź na balkon i zobacz - widzisz to piękne, zachodzące słońce. U nas, na południu, prawie płonie o tej porze - jest fantastycznie cudowne. Pomyśl sobie:"fajnie, że jest fajnie" i co? Od razu lepiej :))) .... pozdrawiam, -- proca Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Re: Jakoś mi się odniechciewa 25.06.02, 08:54 Gość portalu: proca napisał(a): > ... uśmieeechnij się, weź głęboki oddech, postaraj się oderwać palce od > klawiatury, a oczy od monitora - wyjdź na balkon i zobacz - widzisz to piękne, > zachodzące słońce. U nas, na południu, prawie płonie o tej porze - jest > fantastycznie cudowne. Pomyśl sobie:"fajnie, że jest fajnie" i co? Od razu > lepiej :))) .... Zabierz dziecki na lody z bitą śmietaną, usiądź gdzieś pod parasolami, sprawdź, czy nogami nadal jesteśmy w Europie, wypij browarka za zdrowie forumowych kolegów, rzuć kweściarzowi grosik (najlepiej temu od senatora :))) > pozdrawiam, > proca Patrz-pan, a ja myślałem, że proca to tylko urządzenie małolata, służące do psot czynienia. Kurde, nawet pozdrowić go gdzieś nauczyli :))) Proca, chyba będą z Ciebie ludzie... tylko weź na początek wyślij fax do Piwnikowej, że jak już obiecała kobylogórzakom ten KRS, to niech się teraz nie wygłupia, bo kobylogórzaki biednych małych zielonych ludków całą winą obarczają :))) Pozdro J24 Odpowiedz Link Zgłoś