Gość: CIEKAWY IP: *.block.alestra.net.mx 28.04.05, 18:47 POMALOWALI MI GNOJE KAWAL MURU KLINKIEROWEGO KTO MI TO USUNIE KTO SIE TYM ZAJMUJE W GORZOWIE? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: usuwacz Re: KTO W GORZOWIE USUWA GRAFFITI IP: *.gorzow.mm.pl 28.04.05, 19:20 ja usuwam z kazdej powierzchni plytek muru itp bmwbond@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swingpop Re: KTO W GORZOWIE USUWA GRAFFITI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 19:28 Firma "SZANIEC"-Myję tam czesto samochód-przeczytałem o tej usłudze.Pozdrawiam życzliwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: KTO W GORZOWIE USUWA GRAFFITI IP: *.block.alestra.net.mx 28.04.05, 19:57 szaniec juz byl i nie potrafi sobie poradzic w dodatku malo tego ze nie zrobili mi nic to skasowali za dojazd 30 zl nie polecam szanca nie potrafia nic a pchaja sie nie wiadomo gdzie niech myja wyzyskujac mlodziez te samochody zreszta tym wyzyskiem ktos powninien sie zajac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: open Re: KTO W GORZOWIE USUWA GRAFFITI IP: *.gorzow.mm.pl 28.04.05, 22:33 Ciekawy . bluźnisz przyjacielu tak wyrażając sie na Szaniec ostoję polskości w tym czerwonym mieście . To u nich i tylko u nich flagi narodowe zima, lato : reklamy radia maryja i innych prężnych rozgłośni . To tylko tam możesz podyskutować czekając na umycie samochodu, o bogu i miłości do bliźniego. Do bliźniego , a nie do tych co zapier... jak motorki za 2zł na godz.przy autku Niech im bóg wybaczy bo nie wiedzą co czynią . Co do grafiti polecam pomysł z Krakowa .Amen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uma Re: KTO W GORZOWIE USUWA GRAFFITI IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 03.05.05, 02:50 Przynajmniej będziesz miał kolorowe życie a nie tak szare jak dotychczas! zresztą od czegoś ma się ręce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: KTO W GORZOWIE USUWA GRAFFITI IP: *.dsl.mxposure.nl 03.05.05, 09:57 nikt w gorzowie ni epotrafi usuwac graffiti i taka prawda Odpowiedz Link Zgłoś