Dodaj do ulubionych

KTO W GORZOWIE USUWA GRAFFITI

IP: *.block.alestra.net.mx 28.04.05, 18:47
POMALOWALI MI GNOJE KAWAL MURU KLINKIEROWEGO KTO MI TO USUNIE KTO SIE TYM
ZAJMUJE W GORZOWIE?
Obserwuj wątek
    • Gość: usuwacz Re: KTO W GORZOWIE USUWA GRAFFITI IP: *.gorzow.mm.pl 28.04.05, 19:20
      ja usuwam z kazdej powierzchni plytek muru itp bmwbond@wp.pl
      • Gość: swingpop Re: KTO W GORZOWIE USUWA GRAFFITI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 19:28
        Firma "SZANIEC"-Myję tam czesto samochód-przeczytałem o tej usłudze.Pozdrawiam
        życzliwie.
    • Gość: ciekawy Re: KTO W GORZOWIE USUWA GRAFFITI IP: *.block.alestra.net.mx 28.04.05, 19:57
      szaniec juz byl i nie potrafi sobie poradzic w dodatku malo tego ze nie zrobili
      mi nic to skasowali za dojazd 30 zl nie polecam szanca nie potrafia nic a
      pchaja sie nie wiadomo gdzie niech myja wyzyskujac mlodziez te samochody
      zreszta tym wyzyskiem ktos powninien sie zajac
      • Gość: open Re: KTO W GORZOWIE USUWA GRAFFITI IP: *.gorzow.mm.pl 28.04.05, 22:33
        Ciekawy . bluźnisz przyjacielu tak wyrażając sie na Szaniec ostoję polskości w
        tym czerwonym mieście . To u nich i tylko u nich flagi narodowe zima, lato :
        reklamy radia maryja i innych prężnych rozgłośni . To tylko tam możesz
        podyskutować czekając na umycie samochodu, o bogu i miłości do bliźniego. Do
        bliźniego , a nie do tych co zapier... jak motorki za 2zł na godz.przy autku
        Niech im bóg wybaczy bo nie wiedzą co czynią .
        Co do grafiti polecam pomysł z Krakowa .Amen
    • Gość: Uma Re: KTO W GORZOWIE USUWA GRAFFITI IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 03.05.05, 02:50
      Przynajmniej będziesz miał kolorowe życie a nie tak szare jak dotychczas!
      zresztą od czegoś ma się ręce
    • Gość: hehe Re: KTO W GORZOWIE USUWA GRAFFITI IP: *.dsl.mxposure.nl 03.05.05, 09:57
      nikt w gorzowie ni epotrafi usuwac graffiti i taka prawda
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka