Gość: 007 IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 05.07.02, 11:26 Ciekawe, czy tez 'zaszczyt' jest juz dla kogos ze 'swoich' zarezrowany, czy wybierze sie kogos z ludu? Obstawiamy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: suchy2? Re: Slowianka klient 100000 IP: *.kam.pl 05.07.02, 11:30 Stawiam na Zyzia , ten nigdy nie odpuści okazji , a przy okazji nagrody odrobi nieco straty. Nie jestem tylko pewny czy siegnie nogami do pedałów.( I nagroda rower górski):) Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Re: Slowianka klient 100000 05.07.02, 11:34 Gość portalu: 007 napisał(a): > Ciekawe, czy tez 'zaszczyt' jest juz dla kogos ze 'swoich' zarezrowany, czy > wybierze sie kogos z ludu? Obstawiamy? Władza lubi się bawić ludem. Stawiam, że będzie to ktoś z ludu :))) ... i nie będzie to niestety jakaś superlaska, bo Słowianka jest dla wszystkich, ludzie muszą się z tym identyfikować, to nie serial z Pamelą :) Może jakiś rehabilant w końcu PERFON swoje dołożył :) Oczywiście wszystko to żart, pewnie 100 tys. klientem będzie jakiś małolat, procentowo wśród klientów stanowią oni duży udział. Odpowiedz Link Zgłoś
j28 Re: Slowianka klient 100000 05.07.02, 11:38 j24 napisał(a): > Oczywiście wszystko to żart, pewnie 100 tys. klientem będzie jakiś małolat, > procentowo wśród klientów stanowią oni duży udział. ....a kolega o ile pamietam tez czesto bywa? Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Re: Slowianka klient 100000 05.07.02, 11:41 j28 napisał(a): >> Oczywiście wszystko to żart, pewnie 100 tys. klientem będzie jakiś małolat >> procentowo wśród klientów stanowią oni duży udział. > ....a kolega o ile pamietam tez czesto bywa? Agent bywa tu i tam. Taki to już los agenta. Odpowiedz Link Zgłoś
j28 Re: Slowianka klient 100000 05.07.02, 11:36 a kto to Zyzio jest? mam chyba chwilowa (taka mam nadzieje) zacme. Soorki tez za dwukrotnie rozpoczety temat, ale 'przypadkiem' zrobilem reload :-( tzw zlosliwosc przedmiotow martwych ze szczegolnym przpadkiem komputerow :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Slowianka klient 100000 05.07.02, 11:38 j28 napisał(a): > a kto to Zyzio jest? mam chyba chwilowa (taka mam nadzieje) zacme. Soorki tez > za dwukrotnie rozpoczety temat, ale 'przypadkiem' zrobilem reload :-( tzw > zlosliwosc przedmiotow martwych ze szczegolnym przpadkiem komputerow :-) nie wiesz kto to zyzio?:-)))) zapytaj imiennika minus cztery-fachowo ci to wyjaśni pozdro hiro Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Re: Slowianka klient 100000 05.07.02, 11:45 hiro napisał(a): > nie wiesz kto to zyzio?:-)))) > zapytaj imiennika minus cztery-fachowo ci to wyjaśni > pozdro hiro Oj tam zaraz. Myślisz Hirciu, że tak na wszystkim się znam. Zwykle tylko udaję, że się znam :) Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Slowianka klient 100000 05.07.02, 11:47 j24 napisał(a): > hiro napisał(a): > > > nie wiesz kto to zyzio?:-)))) > > zapytaj imiennika minus cztery-fachowo ci to wyjaśni > > pozdro hiro > > Oj tam zaraz. Myślisz Hirciu, że tak na wszystkim się znam. Zwykle tylko udaję, > > że się znam :) nie bądź taki skromniś:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Re: Slowianka klient 100000 05.07.02, 11:48 hiro napisał(a): > nie bądź taki skromniś:-))))) ... ale na włamach do kompów się nie znam (a wypadałoby :) Odpowiedz Link Zgłoś
kajzerka Re: Slowianka klient 100000 05.07.02, 11:46 Ja mysle ze to bedzie marek. Zasluzyl na to, dzielnie bronil inwestycji. Ale zeby nie bylo, powinien jednak troce postac w tej kolejce i odliczac Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Slowianka klient 100000 05.07.02, 11:49 kajzerka napisał(a): > Ja mysle ze to bedzie marek. Zasluzyl na to, dzielnie bronil inwestycji. Ale ze > by nie bylo, powinien > jednak troce postac w tej kolejce i odliczac po co odliczać?z góry można ustalić ,że marek ma ten numer i tyle!oczywiście po głosowaniu:-)) Odpowiedz Link Zgłoś