borys-krakow 05.07.02, 11:57 No co, żartuję tylko... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j24 Re: Forum umiera 05.07.02, 12:00 borys-krakow napisał(a): > No co, żartuję tylko... No kurde !!!, bez takich... z Hirciem byśmy wypłakali sobie oczy. Już zacząłem sprawdzać, czy chustkę mam w kieszeni :) Odpowiedz Link Zgłoś
j24 ... ale bez Klina dzionek się nie liczy :) 05.07.02, 12:01 j24 napisał(a): > borys-krakow napisał(a): > > > No co, żartuję tylko... > > No kurde !!!, bez takich... z Hirciem byśmy wypłakali sobie oczy. > Już zacząłem sprawdzać, czy chustkę mam w kieszeni :) Odpowiedz Link Zgłoś
klin! Re: ... ale bez Klina dzionek się nie liczy :) 05.07.02, 13:35 Nieustający syndrom dnia wczorajszego? Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Forum umiera 05.07.02, 12:03 j24 napisał(a): > borys-krakow napisał(a): > > > No co, żartuję tylko... > > No kurde !!!, bez takich... z Hirciem byśmy wypłakali sobie oczy. > Już zacząłem sprawdzać, czy chustkę mam w kieszeni :) ale oczy byśmy mieli zdrowsze:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kajzerka Re: Forum umiera 05.07.02, 13:26 Adam Schaff przepowiadał rychłą smierć kapitalizmu, gdy �wybrał wolnosc� w bodajze Austrii wypomniano mu to. Teoretyk marksizmu odparł: Piękna smierc. Odpowiedz Link Zgłoś