Gość: jako11 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 16:33 cenna inicjatywa. A co z kotlownia odpodawa przy szpitalu na Dekerta? Wiatr nie zawsze wieje na szpital, czasami na nowy park bedzie wialo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
germanus Re: Nowy park na Górczynie 16.05.05, 19:09 Bardzo niedobra nazwa. To dopiero pokazuje jak przestepca Jedrzejczak czasowo pelniacy obowiazki prezydenta jest gleboko osadzony w komunizmie. Im. XXX-lecia PRL, im. X-lecia rzadow bieruta, im. generala i zdrajcy kogokolwiek, ach lza blyszczy na policzku. Zenada i tyle. Park musi miec nazwe krotka i chwytliwa. Cos jak Park Kociuszki, Park Gorczyn, Park na Gorczynie, Park Moniuszki, Park Brzozek, Brzozowy Lasek, Park Platanow, itd. Mam nadzieje, ze jeszcze sie polapiecie. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
germanus Re: Nowy park na Górczynie 16.05.05, 19:09 Bardzo niedobra nazwa. To dopiero pokazuje jak przestepca Jedrzejczak czasowo pelniacy obowiazki prezydenta jest gleboko osadzony w komunizmie. Im. XXX-lecia PRL, im. X-lecia rzadow bieruta, im. generala i zdrajcy kogokolwiek, ach lza blyszczy na policzku. Zenada i tyle. Park musi miec nazwe krotka i chwytliwa. Cos jak Park Kociuszki, Park Gorczyn, Park na Gorczynie, Park Moniuszki, Park Brzozek, Brzozowy Lasek, Park Platanow, itd. Mam nadzieje, ze jeszcze sie polapiecie. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boy Re: Nowy park na Górczynie IP: *.gorzow.mm.pl 17.05.05, 00:04 Rzeczywiście nazwa nawiązuje do komunistycznych tradycji. Nawet za 100 lat ludzie będą pytać, kto rządził w 750-tym roku istnienia miasta. Oczywiście Tadeo. Mało mu mostka imienia żony. Mało mu "Łzy Jędrzeja"! Oczywiście komuniści! I o to chodzi! Co za durny pomysł! Na szczęście opozycja czuwa! Do wyborów niedługo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: Nowy park na Górczynie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 13:50 co do szpitala i kotlowni dzrzewa w przyszlosci za slania ten widok a z parkiem super sprawa, a i nazwa jest ok. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: massa-hooku Re: Nowy park na Górczynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 17:46 Może i drzewa zasłonią spalarnie/kotłownie, ale problem tak naprawdę nie zniknie. Niestety najniebezpieczniejsze jest to czego nie widać!!! Tylko, że o tym możemy przekonać (przekonamy się) za "ładnych parę latek". Co do nazwy: też mi się ona nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bobek Pawlak Re: Nowy park na Górczynie IP: *.gorzow.mm.pl 17.05.05, 20:26 Matka komuna odeszła, ale pozostały jej dzieci sieroty.Proponuję dla naszego tow.Jędrka by zechciał się przychylić do pomysły nazwanie nowego parku im."Bobka Pawlaka" z wiadomych względów jestem tym bardzo zainteresowany. Towarzysze- Bobek Pawlak to onegdaj postać tak bardzo popularna jak sam tow."Szmaciak".Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Dlaczego jedynie 500??? IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 17.05.05, 23:02 Wycinaja drzewa - zle!!! Sadza drzewa - zle... Idzcie do diabla! Pozdrawiam PS. A mnie zastanawia dlaczego jedynie 500 drzew... Tu gdzie mieszkam za kazde wyciete musza posadzic kilka... Takie 1:1 to dobre w sporcie...Nie w przyrodzie... musimy pamietac ze jedynie maly procent wycietych w miescie drzew jest ujawniany.... To nie statystyka Gorzowa lecz wyniki badan aktywistow ochrony srodowiska... ja jestem za (kompromis) piecioma drzewami za kazde wyciete!!! Prezydencie, ten park jest za maly!!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolek lat 9i pół Re: Dlaczego jedynie 500??? IP: *.gorzow.mm.pl 17.05.05, 23:08 hey Bernard > Wycinaja drzewa - zle!!! > Sadza drzewa - zle... > Idzcie do diabla! popieram Brnard,popieram... drogi nie ma, źle...budują jeszcze gorzej... czegoś nie ma,źle...,chcą coś robić, jeszcze gorzej... od tego naszego ,gorzowsko-bazarowego biadolenia boli mnie już wątroba. pzdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: massa-hooku Re: Dlaczego jedynie 500??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 23:49 Przepraszam , ale ja tu nie widzę głosów sprzeciwiających się utworzeniu w tym miejscu parku! Jest to jakże pozytywna inicjatywna i oby takich więcej! jeżeli chodzi Ci/Wam akurat o mój wpis to nie miał on napewno na celu negowania tego projektu, tylko był komentarzem do jednego z wcześniejszego wpisu na temat działalności przyszpitalnej. PS. Od biadolenia jest gorsze tylko biadolenie o biadoleniu itd. Pozdrawiam również! Odpowiedz Link Zgłoś