Dodaj do ulubionych

Nowy park na Górczynie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 16:33
cenna inicjatywa. A co z kotlownia odpodawa przy szpitalu na Dekerta? Wiatr
nie zawsze wieje na szpital, czasami na nowy park bedzie wialo.
Obserwuj wątek
    • germanus Re: Nowy park na Górczynie 16.05.05, 19:09
      Bardzo niedobra nazwa. To dopiero pokazuje jak przestepca Jedrzejczak czasowo
      pelniacy obowiazki prezydenta jest gleboko osadzony w komunizmie. Im. XXX-lecia
      PRL, im. X-lecia rzadow bieruta, im. generala i zdrajcy kogokolwiek, ach lza
      blyszczy na policzku. Zenada i tyle.

Park musi miec nazwe krotka i chwytliwa. Cos jak Park Kociuszki, Park Gorczyn,
      Park na Gorczynie, Park Moniuszki, Park Brzozek, Brzozowy Lasek, Park Platanow,
      itd. Mam nadzieje, ze jeszcze sie polapiecie.
      Pozdr
    • germanus Re: Nowy park na Górczynie 16.05.05, 19:09
      Bardzo niedobra nazwa. To dopiero pokazuje jak przestepca Jedrzejczak czasowo
      pelniacy obowiazki prezydenta jest gleboko osadzony w komunizmie. Im. XXX-lecia
      PRL, im. X-lecia rzadow bieruta, im. generala i zdrajcy kogokolwiek, ach lza
      blyszczy na policzku. Zenada i tyle.

Park musi miec nazwe krotka i chwytliwa. Cos jak Park Kociuszki, Park Gorczyn,
      Park na Gorczynie, Park Moniuszki, Park Brzozek, Brzozowy Lasek, Park Platanow,
      itd. Mam nadzieje, ze jeszcze sie polapiecie.
      Pozdr
    • Gość: boy Re: Nowy park na Górczynie IP: *.gorzow.mm.pl 17.05.05, 00:04
      Rzeczywiście nazwa nawiązuje do komunistycznych tradycji.
      Nawet za 100 lat ludzie będą pytać, kto rządził w 750-tym roku istnienia
      miasta.
      Oczywiście Tadeo.
      Mało mu mostka imienia żony. Mało mu "Łzy Jędrzeja"!
      Oczywiście komuniści! I o to chodzi!
      Co za durny pomysł!
      Na szczęście opozycja czuwa! Do wyborów niedługo!
    • Gość: michal Re: Nowy park na Górczynie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 13:50
      co do szpitala i kotlowni dzrzewa w przyszlosci za slania ten widok a z
      parkiem super sprawa, a i nazwa jest ok. :)
      • Gość: massa-hooku Re: Nowy park na Górczynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 17:46
        Może i drzewa zasłonią spalarnie/kotłownie, ale problem tak naprawdę nie
        zniknie. Niestety najniebezpieczniejsze jest to czego nie widać!!! Tylko, że o
        tym możemy przekonać (przekonamy się) za "ładnych parę latek". Co do nazwy: też
        mi się ona nie podoba.
        • Gość: Bobek Pawlak Re: Nowy park na Górczynie IP: *.gorzow.mm.pl 17.05.05, 20:26
          Matka komuna odeszła, ale pozostały jej dzieci sieroty.Proponuję dla naszego
          tow.Jędrka by zechciał się przychylić do pomysły nazwanie nowego parku im."Bobka
          Pawlaka" z wiadomych względów jestem tym bardzo zainteresowany.
          Towarzysze- Bobek Pawlak to onegdaj postać tak bardzo popularna jak sam
          tow."Szmaciak".Pozdrawiam
          • Gość: Bernard Dlaczego jedynie 500??? IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 17.05.05, 23:02
            Wycinaja drzewa - zle!!!
            Sadza drzewa - zle...
            Idzcie do diabla!
            Pozdrawiam
            PS. A mnie zastanawia dlaczego jedynie 500 drzew...
            Tu gdzie mieszkam za kazde wyciete musza posadzic kilka...
            Takie 1:1 to dobre w sporcie...Nie w przyrodzie...
            musimy pamietac ze jedynie maly procent wycietych w miescie drzew jest
            ujawniany....
            To nie statystyka Gorzowa lecz wyniki badan aktywistow ochrony srodowiska...
            ja jestem za (kompromis) piecioma drzewami za kazde wyciete!!!
            Prezydencie, ten park jest za maly!!!
            pozdrawiam
            • Gość: karolek lat 9i pół Re: Dlaczego jedynie 500??? IP: *.gorzow.mm.pl 17.05.05, 23:08
              hey Bernard

> Wycinaja drzewa - zle!!!
              > Sadza drzewa - zle...
              > Idzcie do diabla!

popieram Brnard,popieram...
              drogi nie ma, źle...budują jeszcze gorzej...
              czegoś nie ma,źle...,chcą coś robić, jeszcze gorzej...
              od tego naszego ,gorzowsko-bazarowego biadolenia boli mnie już wątroba.

pzdro

• Gość: massa-hooku Re: Dlaczego jedynie 500??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 23:49
                Przepraszam , ale ja tu nie widzę głosów sprzeciwiających się utworzeniu w tym
                miejscu parku! Jest to jakże pozytywna inicjatywna i oby takich więcej! jeżeli
                chodzi Ci/Wam akurat o mój wpis to nie miał on napewno na celu negowania tego
                projektu, tylko był komentarzem do jednego z wcześniejszego wpisu na temat
                działalności przyszpitalnej. PS. Od biadolenia jest gorsze tylko biadolenie o
                biadoleniu itd. Pozdrawiam również!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka